Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

Bemutatjuk a Delicious Pleasure gésagolyókat

2015 óta évente ellepik Valentin-nap környékén a mozikat azok a kíváncsiskodók, rajongók, akik évről-évre jobban és jobban várják Ana és Mr. Grey történetét, hogy hova fejlődik a kapcsolatuk és mi minden történik (vagy történhet) meg még velük a hálószobában. Ők a két főszereplője annak a könyvtrilógiának – amelyből a film is készült – és amelytől egycsapásra lett híres szerző E.L. James.

A 2015-ben bemutatott A szürke ötven árnyalatát (Fifty Shades of Grey) A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) követte, majd a befejező rész A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) tette fel az i-re a pontot.

Az írónő könyvsorozata erotikus tartalmából kifolyólag is hamar népszerűvé vált.

Kiadása óta 51 nyelvre fordították és több mint 100 millió példányt adtak el belőle nyomtatott és digitális formában egyaránt. Így a trilógia bekerült minden idők leggyorsabban és legnagyobb példányszámban fogyó könyvei közé, ezért nem csoda, hogy a film szexjelenetei, a könyv sorai sokak fejébe és nem ritkán hálószobájába is befészkelték magukat.

Egyesek a történet hatására törtek ki szexuális konzervativizmusukból és vállaltak be olyan dolgokat vagy próbáltak ki olyan szexuális eszközöket az ágyban – vagy az ágyon kívül – amit eddig még soha.

A sikerből a szexjátékszereknek is kijutott

Mindezek ismeretében nem meglepő, hogy a trilógia népszerűségét követték azok a piacra dobott szexjátékszerek is, melyek e címmel fémjelzettek és melyek ebben a három részben imitt-amott, de feltűnnek a könyv oldalain, illetve a filmvásznon.

Komplett Szürke ötven árnyalata szexszettek vásárolhatóak meg webshopunkon is, most pedig ezekből is egy igazi különlegességet a Delicious Pleasure kényeztető kéjgolyókat mutatnánk be számotokra.

delicious pleasure kényeztető kéjgolyó


Gésagolyók az unalmas percek ellen

Emlékeztek arra a jelenetre, mikor Ana gésagolyókkal teszi izgalmasabbá egy bálban töltött néhány óráját? Igen, egy bálban. Nem a hálószobában vagy valami kéjbarlangban, hanem emberek között, valamelyest mindennapi helyzetben.

A szerző ezzel is arra próbált rávilágítani, hogy ezek a kényeztetők szabadon használhatóak bármilyen helyzetben, szóval fel lehet dobni velük egy unalmas meetinget, a kötelező házimunkát, mehetsz velük sétálni, de természetesen minden magányos vagy párod mellett töltött percben is bevetheted őket.

A Szürke Ötven Árnyalata - Delicious Pleasure kényeztető kéjgolyók intenzív tréninggel erősítik a hüvelyfalat, miközben a belső masszázslabdák a végletekig kényeztetnek.

Alkalmazás során a hüvely izmait (PC izmokat) és a záróizmot reflexszerű összehúzódásra késztetik, ezek az összehúzódások pedig erősítik az intim izmokat, érzékenyebbé teszik a hüvelyt, ruganyosabbá, általuk javulhat a hüvely szorítóereje ez pedig az együttlétekre is jó hatással lehet.

A Szürke Ötven Árnyalata kényeztető kéjgolyók bársonyos, selymesen lágy, fekete szilikonborítással készültek, vízállóak és könnyen tisztítható szilikon fogójuk van.

A termékhez ajándék, ezüstös színű szatén táskát is kapsz, hogy még könnyebb és diszkrétebb legyen a golyók tárolása.

Általános használati útmutató a gésagolyókhoz:

1. Mindig olvasd el a csomagoláson, hogy milyen típusú síkosítóval lehet őket használni
2. Ne tartsd benn őket órákig és ne helyezd fel őket túl magasra sem
3. A tudatos izom összehúzások ne tartsanak tovább öt-tíz másodpercnél, mert így hozzák el a kívánt hatást
4 A kéjgolyókat minden használat után alaposan tisztítsd meg (és első használat előtt is)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás (12.000 Ft felett)
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)