Blog

Mivel készülj egy fergeteges legénybúcsúhoz?

2019.06.17 17:26

Mielőtt még kimondanád a boldogító igent, szükséged lesz egy utolsó estére, amikor a srácokkal kirúghatsz a hámból.

Ha láttad a Másnaposok című filmet, onnan jó pár vad ötletet meríthetsz. Azonban a valóságban általában nem ennyire elborult a buli, valamint nem feltétlenül van lehetősége az átlag vőlegénynek és cimboráinak átugrani Las Vegasba. Ahhoz, hogy jól érezzétek magatok nincs is erre szükség, mindössze néhány jó barátra, pár kellékre és ha emelni akarjátok a hangulatot, akkor néhány pohár italra! Ezalatt persze, nem vizet értünk!

Az első legénybúcsúkat Spártában tartották a házasság előtt álló katonák. Akkoriban a démonoktól kívánták megóvni a házasságot, ma már teljesen más célja van a legénybúcsúnak. Jelképesen egy utolsó vad éjszaka a haverokkal, ahol bármi történjék is, azt köztetek marad. Ha legénybúcsút szerveztek, akkor érdemes ügyelni az időpontra. Nem szerencsés ugyanis, ha egy nappal az esküvő előtt próbáltok meg regenerálódni. A helyszín nagyban függ attól, hogy milyen témájú a legénybúcsú, mi az, ami belefér számára. Ha elég lazák vagytok, akkor pár izgalmas kelléket is beszerezhettek. Néhány apró kellék, amivel tovább emelhetitek a hangulatot. A házasélet csupa öröm és boldogság, bár, ha jól sejtem most páran felhördültek ezeket a sorokat olvasva. Mindenesetre, ha a verőfényes, napfényes égen viharfelhők jelennek meg és esetleg a kanapéra száműzne az asszony, akkor sem kell kétségbeesni, ha a legénybúcsúra lelkiismeretesen készülő barátaid beszereztek neked egy guminőt. Nem csak a legénybúcsún ültetheted a nyakadba legújabb párod az elfogyasztott ital hatására, de később is kellemes emlékeket kreálhatsz általa.

Ha te vagy a társaság móka mestere, aki mindig valami turpisságon töri a fejét, akkor a műsperma igazi szent grál lesz számodra, hogy megvicceld a vőlegényt. Igen, jól olvastad, műsperma, ami a megszólalásig hasonlít az igazira. De, aztán ne csodálkozz, ha visszakapod a vőlegénytől! Akár izgalmas feladatokat is kitalálhattok a vőlegénynek. Hisz biztosan mindent megtesz majd, ha az a tét, hogy elvehesse álmai nőjét! Ha kell akkor Borat bodyba is beöltözik, hogy aztán abban flangáljon az utcán. A Borat body egy provokatív, birkózó ruhára hasonlító öltözet, mely takarja a mellbimbót és a férfiasságot. Hátul pedig tanga fazonú. Ebben biztosan lesz pár vidám pillanatotok, főleg, ha már ittatok némi alkoholt. Ugyanakkor egy jó barát mindig ott van a másik mellett a bajban, vagy ha nem is teheti meg, hogy személyesen megnyugtassa, legalább vesz neki egy stresszlabdát! De, nem ám akármilyet, hanem egy marokba illő puha kebelcsodát, amit kedvére markolászhat, mikor legszívesebben kifutna a világból. A puha cickó és a hegyes mellbimbó, hamar eltereli a figyelmet a problémákról és barátod gondolatai kellemesebb dolgokra irányulnak. A munkából haza érve, nem kétség, hogy a feleség is boldog lesz. Tehát még ő is hálás lehet neked, még ha nem is tud róla. Ha pedig nagyon kezd elborulni a buli, akkor egy kedves mini bárány is belefér, ami hűen szolgálja gazdáját bármiről is legyen szó. A hátsó bejárat kedvelőinek kifejezetten ajánljuk. Ha viszont már kezd túlfűtötté válni a buli, akkor könnyen lehűtheted a kedélyeket egy duplalövetű cicipisztollyal. Igen, ezt is jól olvastad, nem kell ide szemüveg, csak két telt didkó, amikből permetezheted a haverokat. Ennél menőbb vízi pisztolyt nem egy könnyen találsz. Szerezd be a fenti termékek bármelyikét és hozzátok össze a vőlegény életének legemlékezetesebb legénybúcsúját, amire mindig mosolyogva fog visszaemlékezni!

Raktáron
Kedvencekhez
Ingyenes szállítás
-10%
Szexpedíció - felnőtt társasjáték
Szexpedíció - felnőtt társasjáték
Szexpedíció - felnőtt társasjáték
Szexpedíció - felnőtt társasjáték
( 1 db )
5
9 990 Ft
8 995 Ft
Raktáron
Kedvencekhez
Ingyenes szállítás
-8%
  Petits Joujoux Rome - masszázsgyertya - grapefruit-bergamot (43ml)
( 3 db )
5
3 690 Ft
3 395 Ft
Raktáron
Kedvencekhez
Ingyenes szállítás
-8%
1 990 Ft
1 831 Ft
Raktáron
Kedvencekhez
Ingyenes szállítás
-8%
  My Duckie Colors 2.0 - vízálló csiklóvibrátor (fekete-pink)
  My Duckie Colors 2.0 - vízálló csiklóvibrátor (fekete-pink)
  My Duckie Colors 2.0 - vízálló csiklóvibrátor (fekete-pink)
  My Duckie Colors 2.0 - vízálló csiklóvibrátor (fekete-pink)
5 990 Ft
5 511 Ft
Fel