Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

Erotikus szavak használata az ágyban.

Honnan származik ez a fajta kommunikáció az ágyban? Feltehetőleg a pornóból.

Viszont felmerül a kérdés, hogy ez a férfiak számára miért is izgató?

Mindig jó, ha a partner valahogyan hangot ad annak, ha valamit élvez. Ebben az esetben sincs ez másképp. A férfiak azonban jóbban tűrik a "durva" szavakat, azonban a hölgyek esetében talán más lehet a szituáció. Vannak, akik nem bírják a csúnya, obszcén szavakat. Ez eredendően valamilyen múltbéli rossz élmény hatására lehetséges. Az ő esetükben azonban nagyon fontos, hogy beszéljék meg a partnerükkel, hogy mi az ami még belefér. Nem muszáj ugyanis a legdurvább szavakkal illetni a nemiszervet akár, vagy egy felszólítást megfogalmazni. Szerencsére elég bő a magyar szókincs. 

Abban az esetben azonban, ha nincs ellenvetésed az erotikus szavak ellen, elengedhetsz egy-két finoman megfogalmazott felszólítást, vagy dícséretet. Ez ugyani a férfiak esetében igen pozitív hatást kelt. Keményebb és hosszabb erekcióra is számíthatnak partnereik, főleg ha az adott férfi önbizalma nem a legerősebb. 

Hogyan használd optimálisan?

A "numero uno", hogy ne legyetek egymásnak idegenek. Ismerjétek annyira a másikat, hogy tudjátok mi az ami még használható és mi az, ami már túl van egy határon. Azonban, ha még nem vagytok ennyire ismeretesek egymásnak, nyugodtan kérdezzétek meg!

A következő lépés pedig a megfelelő kommunikálás. Az egyik legfontosabb lépés, hiszen megannyi jó hatása lehet a jó kommunikációnak egy kapcsolatban. Nem elhanyagolható ez ebben az esetben sem, hiszen ez a legkönnyebb módja annak, hogy sikeres kimenetele legyen egy ilyen akciónak. Tehát próbáljátok ki teljesen nyugodtan. Egy olyan praktikát tudtok ezzel elsajátítani ami megváltoztathatja az egész szexuális életeteket. A szavaknak nagy ereje van, halhattad már. Ez ebben az esetben sincsen másképp! Írány az ágy!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír