Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

Fleshlight Fight teszt a Szexáruház szexshop jóvoltából

"Sokat gondolkodtam melyik terméket is válasszam, olyan bő volt a választék. Abban biztos voltam, hogy vibrációsat nem akarok, próbáltam már olyat is, de nekem nem jött be szóval mindenképp simát szerettem volna, hogy fürdőkádba is bevihessem magammal. Fontos szempont volt még hogy meglegyen a megfelelő mérete. Találkoztam már olyannal, aminek a behatolási mélysége bőven nem volt elég nekem, tehát szerettem volna, ha teljesen körülölel. Nekem valahogy nem jönnek be a „realisztikus másolatok”, így ez még külön plusz pont volt ennek. Illetve azért az sem utolsó dolog hogy USA minőségű, és a Fleshlightnak is van egy híre a gyártók között. Szóval ő lett a nyertes.

F:setupPrivatetestv20181001_110733.jpg

Én a személyes átvételt választottam a szexshopban. A boltban volt egy kis adminisztrációs fennakadás, így lett pár percem körbenézni. A weblapon kitett trófeák ott díszelegtek a pult mögötti polcokon, mellettem valaki épp egy méteres kartondoboznyi árut vett épp át, látszik, hogy van forgalom, és nem véletlenül.


Én se csak úgy találomra választottam ezt a szexshopot. Jó magyar szokás szerint válogattam hol milyen árak vannak, de persze azért senki nem akar egy aluljárós szexshopból venni valamit, amit később a farkára fog húzni. Ez számomra épp olyan, mint hogy a sarki kínaiból is lehet óvszert venni, de én azért megbízhatóbb boltba járok érte… Ez esetben is inkább kifizetek ezer forinttal többet ugyanazért a készülékért, de cserébe tuti forrásból jön a termék, azt kapom, amit kérek és nem vernek át.
Szóval örülök, hogy rátaláltam erre a szexshopra. 2-3 perc várakozás után megkaptam a terméket, sűrű elnézésem kérései közepette a várakozásért (2-3 percért!). A kedves pultoslány átadta a terméket egy egyszínű fekete zacskóba rejtve. Már ez is elég lenne ahhoz, hogy hazafelé a villamoson ne botránkoztassam meg a piacról hazasiető nagymamákat, de én inkább bedobtam a táskámba is, biztos, ami biztos.
Hazaérve a boltból, rögtön kikaptam a gyári dobozt a zacskóból. Tetején dupla zárjegy, dombornyomott oldalfal, érzem, hogy itt még erre is adnak. Gyorsan felvágom új szerzeményem zárjegyeit, kiszabadítva dobozbörtönéből. Alatta találok egy síkosító mintát is, plusz egy reklámanyagot egyik oldalán teli hölgyekkel, kik felajánlották testük kéjnyílásainak formavilágát, hogy a Fleshlight lemásolhassa nekünk Túloldalán többnyelvű használati utasítás, tanácsok a tisztításra. 
Magyarul sajnos nincs, de a lényeget nem nehéz kitalálni.

F:setupPrivatetestv20181001_110942.jpg

Azért összefoglalom itt a legfőbb dolgokat:

 • Első használat előtt alaposan mosd át! (saját tanács)
 • Mielőtt használnád, melegítsd fel a belső ruganyos részt vízben (sokkal jobb, anélkül kellemetlenül hideg is lehet)
 • Miután használtad, mosd ki! (Bár remélem ez mindenkinek tiszta) Szedd szét teljesen és úgy láss hozzá. A szappant nem szereti, de lehet hozzá kapni erre spéci tisztítót is. Minden esetre legalább bő vízzel mosd át, ha még nem vettél, és reszeld le a körmöd hogy belülről is „átnyomkodhasd” anélkül hogy kárt tennél a puha részekben.
 • Síkosítót használj! Sokat. (a síkosítóminta nekem nem is volt elég kipróbáláshoz). Menjen belőle a pélódra, a lyukra, mindenhova.

Na de nézzük a készüléket. Kívülről egyszerű már-már elegáns fekete dizájn. A kupakot lekapva megnéztem a „lágy” részt. Teljesen áttetsző, az oldalra feltöltött képeken kissé zavaros színe van, de életben tiszta és szépen kimunkált. Sehol egy hiba benne. Tapintásra kissé ragacsos érzetet keltette elsőre. Azt hittem ez valami higiéniai szirszar, amivel bekenték a gyárban, hogy megfeleljen az eu követelményeknek, de pár alapos átmosás után rájöttem, hogy nem, ez az anyag alapvetően ilyen. A lyuk első ránézésre túl tágnak tűnt, érezve az anyag selymes puhaságát nem hittem volna, hogy ez rám tud annyira szorítani, hogy elélvezzek.
Elvittem átmosni a cuccot, szétkaptam előtte, felmelegítettem vízben stb, ahogy az a nagykönyvb… akarom mondani a használati utasításban meg van írva. Részletesen nem ecsetelném első találkozásomat a készülékkel, de a tapasztalatokat megosztom:

 • Semmi gond nem volt a nyílás átmérőjével, úgy passzolt a pöcsömhöz, mint annak a rendje. Egyébként bentebb még van egy szűkítő rész is. Tehát az első pár cm után van egy „második behatolás” érzés egy pillanatra, jobban nem tudom leírni. Fogalmam sincs ki találta ki ezt a részt, de külön köszönet érte!
 • Közbe nem érzed ezt a „ragacsos” érzést. Lehet a síkosító miatt, de teljesen megszűnt.
 • A belső redőzése nagyon jól kitalált. Nem csak rácsaptak a tervezők valami bordákat, hogy jó lesz az, érezni rajta hogy a tökéletes stimulációra törekedtek. Érdemes apránként végig járni a belső kialakítását, apró kis (2-3 cm oda vissza mozgásokkal) lassan haladni le föl, és kiélvezni a belső gyöngyöket és bordákat, valamint felfedezni a számunkra legingerlőbb részeket. Mindegyik résznek van egy kis egyedisége, és remek benne ez a változatosság.
 • Mint említettem én direkt megválogatom, hogy nagyobb készüléket vegyek, amibe belefér teljes hosszában a kisebbik énem, és ezzel tökéletesen rendbe volt a dolog. Piszok jó érzés mikor a lyukszáj körüli puha dundi rész koppan az ágyékodon.
 • Az anyagát én nem tudom, hogy fejlesztették ki vagy pontosan miből van, de elképesztő. Nem hittem volna, hogy ennyire élethűre el tudják készíteni. Lágy, ruganyos, selymes, mégis lehet neki adni rendesen, nem szakad szét. 
 • Teljesen nem jó rácsavarni a kupakot, mert bár a szívóhatása nagyobb, de beledugni is nehezebb a szerszámot. Szerencsére mutatóujjal jól lehet állítani, illetve kis gyakorlással működik az is hogy egyik kézzel mozgatod, a másikkal pedig a szívóhatást állítgatod, hogy befelé könnyen becsusszanjon, kifelé viszont szívja. 
 • Készülj, minden úszni fog a síkosítóban.
 • Közben van egy kifejezett „szuszogó” hangja, de ez egyáltalán nem zavaró.
 • Semmi gond nincs vele, hogy nem ábrázol se puncit se ánuszt a nyílása, sőt még előnye is van, így hogy nincs megkötésük a bemenet kinézetével, még ott is elhelyeztek redőket, így maximalizálva az érzést behatolás közben

F:setupPrivatetestv20181001_111326.jpg

Egy hátrányt tudok összesen felhozni, azt hogy az alja ahol szabályozni lehet a levegő ki-be áramlását, ferdére van tervezve. Lehet, hogy külsőre ez jól néz ki, meg passzol az egyébként kissé futurisztikus dizájnhoz, de használat közben jó lenne, ha le tudnám tenni és megállna a „lábán”. Így egykézzel mindig fognom kell, ha síkosítom vagy akármi. 
És végül pár javaslattal is élnék, például próbáld ki vízben is. A szívó hatás ilyenkor még jobban felerősödik, illetve folyamatosan meleg marad. Bár lassabban lehet csak mozgatni (mint a vízben mindent) mindenképp érdemes kipróbálni.
Próbáld ki (akár vízben akár szárazon) hogy nem csak csépeled vele a farkadat, hanem inkább lassabban mozgatod fel-le, de közben folyamatosan sodrod a két kezeddel oda vissza, mint az ősember ha tüzet gyújt egy bottal. Nekem ez jött be a legjobban, tökéletesen kihangsúlyozza a belső redőzéseket. 
Itt még meg kell, hogy jegyezzem roppant praktikus a kialakítása. A fedőkupakot nem csak simán rá kell pattintani, hanem meg is kell csavarni, tehát táskába bedobva nehezebben nyílik ki, nem lesz baja, szóval viheted magaddal ide-oda. Mivel kívülről tök egyszerű az alakja, igazából, még ha valaki meglátja nálad se tudja mi az, maximum ha neki is van…  Rég eltűnt az az idő hogy egy férfinak szégyellnie kelljen hogy segédeszközt használ. Mi rossz lenne ebben, mindenki csinálja, csak ezzel már többszörösen jobb élmény!

F:setupPrivatetestv20181001_111351.jpg
Összességében az ember azért vesz ilyet, hogy jobb legyen mintha kézzel recskázna. Ez a termék ennél egy kicsit több szerintem. Elképesztő érzés hogy teljesen körbe öleli a farkadat, nem úgy, mint a kezed. A vibro funkció totál felesleges lenne hozzá, csak elrontaná, hogy nem lehet vízbe vinni és takarítani is nehezebb lenne, semmi értelmét nem látnám. 
Megéri-e az árát? Abszolút. Igazából legjobban ahhoz tudnám viszonyítani ezt a helyzetet, mint az örömlányok választása. Oda azért megy az ember (bár természetesen itthon illegális és senki nem is veszi igénybe a szolgáltatást!) hogy ne magának verje ki otthon. Na már most van akinek erre megfelel az M3-as melletti bikiniben feszítő hölgyemény a benzinkút mögötti kamionosparkolóban, de van aki azért jobban megválogatja. Mindkettő alkalmas arra, amiért felkeresed, de azért mégse ugyanaz. Ráadásul a maszturbátort egyszer kell csak megvenni, és még csak nem is fertőz, nem illegális, nem csalod meg vele az asszonyt, sorolhatnám… Megéri beruházni rá. Én fürödtem már be más segédeszközzel, nem stimulált rendesen, túl kicsi volt, kellemetlen stb, ez az első amivel tökéletesen elégedett vagyok. Egyszer kell megvenni, és nem mindennapi élményben lesz részed, minden nap. ;) Feldobja az ember magányos estéit, unalmas félóráit, vagy akár csak egy sima zuhanyzást is.

Szóval, a lényeg dióhéjban:

 • Síkosítót használj! Sokat!
 • Ne szappannal mosd, hanem vegyél hozzá spéci tisztítót (rendeld előre azzal)!
 • Próbáld ki hogy pörgeted! Meg vízben is!
 • Megéri az árát. Higgy nekem nem éri meg az olcsóbbal szórakozni. És csak egyszer kell megvenned.
 • Ne parázz, diszkrétek a szexshopban, és nem vernek át."

Ezúton is köszönjük a terméktesztelést a Szexáruház.hu szexshop csapata nevében!

Kattints ide, hogy megnézd a Fleshlight Flight-ot!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás (13.000 Ft felett)
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)