Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

Gésagolyós edzés – így erősítsd a hüvelyizomzatodat

 A nők leggyakrabban szülés után találják szembe magukat azzal a gonddal, hogy gyermekük világrahozatala következtében hüvelyizmaik veszítenek rugalmasságukból.

Mivel a szülés folyamata megterhelést jelent ezeknek az izmoknak, ezért az újdonsült anyukák gyakran fordulnak nőgyógyászukhoz kitágult hüvelyre, laza izomzatra panaszkodva.

Ennek következtében szembesülnek azzal is, hogy komoly változások mentek végbe szexuális együttléteiken.

Ráadásul, ha mindez nem lenne elég, sokan tapasztalnak vizelet visszatartási problémákat, ami aztán tényleg megnehezíti a mindennapjaikat.

Mindez nemcsak testileg viseli meg őket, hanem legtöbbjüket lelkileg is, így nagyon fontos, hogy partnerük mellettük álljon, és mihamarabb közösen találjanak – lehetőleg ne valamilyen drasztikus – megoldást a probléma kiküszöbölésére.

Hüvelyedzés

Először is le kell, hogy szögezzük a kétkedők számára, hogy a hüvely az egyik legrugalmasabb szervünk, ami képes kitágulni, de visszaállni eredeti állapotára is. 

Ha pedig azt mondjuk, hogy izom, azonnal asszociáljuk is hozzá az erősítés szót. És igen, a hüvely izomzata is éppúgy erősíthető, mint például a hasizom.

Mára már számtalan otthon és közösségben végezhető edzésterv ismert, ám még mindig messze a legnépszerűbb a gésagolyók használata.

Hogyan jönnek ide a gésák?

Nem csak mendemonda, hogy a gésák ténylegesen varázsolnak az ölükkel.

Olyan trükkökre képesek, annyira hajlékonyak és úgy tudják használni a testüket, hogy az minden férfit elvarázsol.

A gésa-szexben a feszes izomzatú vagináé a főszerep, mely úgy tudja megszorítani a péniszt, amiről sokan csak álmodnak.

Ezt az elképesztően erős és feszes vaginaszorítást kislánykoruk óta tanulják és gyakorolják, például gésagolyók segítségével.

A technika nem túl bonyolult és rendszeres gyakorlás mellett könnyen elsajátítható és hosszútávú eredmények érhetőek el vele.

Egy vagy két golyót hosszú órákra fölhelyeznek a hüvelyükbe, és ez idő alatt mindvégig arra törekednek, hogy a golyók odabent is maradjanak.

Ez elsőre még egyszerűnek tűnhet, de ne felejtsük el, hogy a gravitáció ilyenkor is dolgozik…

Így próbáld meg először!

Ha még soha nem használtad ezt a különleges eszközt, először egy golyóval kezdj gyakorolni: helyezd fel a hüvelyedbe, és próbáld bent tartani úgy, hogy közben összeszorítod a medencefenék izmait.

Eleinte naponta kétszer, tíz-tizenöt percig végezd ezt a gyakorlatot, a hatás általában már két hét után érezhető.

Ezután kezdhetsz el gyakorolni két vagy három golyóval, ahogy annak idején a gésák tették – két-három hónapig mindennap viseld a golyókat tíz percig, később elég hetente egyszer-kétszer edzened az izmaidat.

Mitől olyan hatékonyak?

A kéjgolyók belül üregesek, bennük egy (vagy több) másik kis golyó mozog, ide-oda ütődik, és ez rezgéseket kelt belül.

Az eszköz belsejében lévő golyócska a használó mozgása nyomán gördül, és ez a belső rezgés a hüvely falára hatva készteti a hüvely izmait (PC izmokat) és a záróizmot reflexszerű összehúzódásra.

Ezekkel az összehúzódásokkal erősíthetőek azok az izmok, melyek egyébként egy egyszerű edzéssel nem, csak specifikus intimtornákkal.

Ezek a reflexszerű összehúzódások erősítik az intim izmokat, sokkal érzékenyebbé és rugalmasabbá teszik a hüvelyt, általuk javulhat a hüvely szorítóereje, mindezek pedig a szexuális együttlétekre is jó hatással van.

Rendszeres használatukkal intenzívebb, hosszabb és gyakoribb orgazmus idézhető elő, ugyanakkor mivel hatással vannak a medencealapi záróizomra is, a vizelettartási problémák is enyhíthetőek vele.

Ezért van, hogy sokan orvosi javaslatra vagy éppen szülés után vásárolnak gésagolyókat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás (12.000 Ft felett)
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)