Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

Hűségpontok

Hűségpont rendszer a Szexaruhaz.hu-nál!

Most hűségpontokat gyűjthetsz ha nálunk vásárolsz! Hogy működik? Nagyon egyszerűen! Miközben vásárolsz a Szexaruhaz.hu oldalon, automatikusan Hűségpontokat írunk jóvá. Az így összegyűjtött pontokat felhasználhatod kedved szerint a következő vásárlásaidnál. A hűségpontokat 360 napon belül kell felhasználhatod.

Vásárlás utáni Hűségpont regisztrált vásárlóknak!

Nálunk a hűséged pénzt ér! A Hűségpont Rendszer rendkívül egyszerű. Miközben vásárolsz a Szexaruhaz.hu oldalon, automatikusan Hűségpontokat kapsz. Az így összegyűjtött pontokat felhasználhatod a következő vásárlásaidnál. A hűségpontokat 90 napon belül kell felhasználhatod. Jelentkezz be, és vásárolj a megszokott módon, ám mostantól hűségpontot is jóváírunk tranzakcióidért.

Pontok átváltása:

Minden vásárlást követően, minden elköltött 25 Ft után 1 hűségpontot írunk jóvá Neked (tehát minden vásárlásod 4%-át írjuk jóvá). Például ha 5000Ft értékben vásárolsz, akkor a vásárlásod után 200 hűségpontot kapsz. Ha a vásárlás értéke nem kerek szám, akkor a hűségpontot felfele kerekítve számoljuk el. Pontjaidat nem kötelező azonnal a következő vásárlás során felhasználni, hanem tovább gyűjtheted, tehát minden további vásárlásod során megnyert hűségpontok hozzáadódnak már meglévő hűségpont egyenlegedhez. Az így összegyűjtött pontjaidat, részben vagy akár egyben is levásárolhatod.

Hűségpontok értéke:

1db hűségpont 1Ft-nak felel meg. Hűségpontjaidat 360 napig van lehetőséged felhasználni.

Honnan tudom, hogy mennyi hűségpontom van?

Belépés után a jobb felső sarokban a fiók menüpont alatt találod meg jóváírt hűségpontjaidat. Hűségpontot csak regisztrált vásárlóink kapnak! Regisztráció!

Hogyan tudom beváltani?

A vásárlási folyamat során a pénztár oldalon tudod beváltani már jóváírt pontjaidat, vagy annak egy részét.

husegpont

Ha személyesen az üzletben vásárolok, akkor is gyűjthetek hűségpontot?

Hűségpontot csak a webáruházon keresztül rendelt termékek után kapsz. Amennyiben a vásárlási folyamat során a személyes átvételt választod, természetesen jár a hűségpont.

Felhasználási feltételek:

  • Kizárólag regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
  • A hűségpontok csak a Szexaruhaz.hu webáruházban történő vásárláskor gyűlnek és kizárólag online lehet felhasználni őket.
  • A pontok teljesített rendelések és átvétel során lépnek életbe.
  • A hűségpontok nem válthatóak készpénzre.
  • Összegyűjtött pontjainkat nem ruházhatjuk át másra.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár pont.
  • A szállítási költséget nem számítjuk pontalapként.
  • Akciós termékeink után nem számolunk hűségpontot