x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

A jövő már az ajtón kopogtat! Itt a Sensemax!

Eszeveszett gyorsasággal fejlődik minden, beleértve a szexjátékszerek piacát is. Ott tartunk, hogy már akár egy pornófilmbe is becsöppenhetsz és teljes valóddal átélheted az élményt! 

De mégis hogyan?

A Sensemax létrehozott 4 eszközt, aminek a segítségével teljesen átléphetsz a földön túli élvezetek világába. Mit értek ezalatt? Biztosan gondolkoztál már azon, hogy ha az összes eddigi virtuális valósággal kapcsolatos eszközt összevetjük, akkor micsoda élményt élhetünk át. Hiszen irányíthatjuk a kezünkkel az eseményeket, de közben 360 fokos látószöget kapunk a szemüvegnek köszönhetően. 

Na és valljuk be,hogy gondoltunk már az "okospornóra" is. Most jött el a pillanat, hogy ez többé már nem csak képzelet és áhítozás, hiszen a Sensemax létrehozta ezeket az eszközöket, az önkielégítésre kihegyezve. Teljes lényeddel ott lehetsz a pornófilmben és minden rezdülést átérezhetsz, de ami a legfontosabb talán, hogy te irányíthatod. Ahogyan csak akarod! Elképesztő, nem de?

Először is szükséged lesz egy szemüvegre, amivel belátod az egész szituációt és terepet. Erre a célra jött létre a Sensemax SenseVR. Direkt az önkielégítésre kalibrálva.

Sensemax SenseVR

Majd ne felejtsd ki a "kontrollert" se, ami ebben az esetben egy karkötő, a SenseBand. Ezzel irányíthatod a mozgás gyorsaságát, irányát, valamint a videóban léphetsz előre, vissza és persze pózt is változtathatsz egy gombnyomással.

senseband

A pont, arra a bizonyos I-re pedig nem más, mint a Sensetube. Egy olyan maszturbátor, amivel teljességgel élvezheted a filmben szereplő hölgy száját vagy más élvezeti forrását!

A Sensemax azonban gondol a hölgyekre is, ezért készült el a Sensevibe, amely egy elegáns G-pont vibrátor. Ha igazán igényesek vagyunk magunkra, akkor választhatjuk a melegítőset is, amivel aztán igazán élethű lehet az élmény!

Sensevibe

Megnézem a részleteket!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír