Fényes lepedő - 200 x 230cm (bordó)

Fényes lepedő - 200 x 230cm (bordó)

Vélemény írása a termékről

Változtassa ágyát egy bűnösen csillogó hellyé, ezzel a maximálisan nedvességálló vinyl lepedővel, mely különösen alkalmas érzéki, sikamlós, olajos masszázsjátékokhoz vagy nedves habcsatákhoz. Mérete: 200 x 230 cm. Anyaga: 100% Polychlorid (Vinyl). Bordó színben.

Tisztítási, tárolási javaslat:
Használat után kímélő szappanos langyos vízes, puha ronggyal kell megtisztítani, majd ezt követően hagyni kiterítve megszáradni.

A megszáradt lepedőt össze kell hajtani és közé selyempapírt érdemes tenni, vagy kicsit naút hintőporral beszórni, hogy ne tapadjon össze az anyag.

Száraz, napfénytől elzárt, hűvös helyen kell tárolni.

Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 365 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2015.01.12 22:41
 - Bettina
Bettina
2015.01.12 22:41
Buja, olajos szeretkezések kelléke játékos kedvű párok számára! A használata megkívánja a kellő humorérzéket, hiszen a síkos felületek megnehezítik a pózok stabilitását. Viszont éppen ezen tulajdonsága biztosítja, hogy a csúszkamasszázs élményét ajándékozhasd párodnak! Nem beszélve arról, hogy az olajtól nedves test az anális behatolás ígéretével is kecsegtethet, ami - jó esetben - a férfi és a nő számára plusz erotikus töltöttséget ad ennek a különleges lepedőnek a használata közben.
Fel