Dishy Dyanne guminő

Dishy Dyanne guminő

Vélemény írása a termékről

Életnagyságúra felfújható szerelembaba, gyönyörűen rajzolt Manga arccal. Enyhén hajlott testtartásban, a változatos pózok kipróbálásához. Két kéjnyílással(száj, vagina) és extra nagy mellekkel. A vagina kivehető, önállóan, maszturbátorként is használható, kellemes bőrszerű anyagból(TPR). A csomagban a maszturbátorhoz szükséges ápoló púdert is mellékelünk. A baba anyaga PVC.

Használati útmutató letöltése (PDF)
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 365 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 3 )
1.
2020.02.10 13:39
 - Megbízható vélemény az Árukereső.hu-ról
Megbízható vélemény az Árukereső.hu-ról
2020.02.10 13:39
Sajnálatosan ez a termék is csütörtököt mondott két hét után. Úgy látszik nem nekem találták ki az ilyen termékeket. Nagyjából félig fújtam fel tüdővel, de a ragasztásoknál a hát középső részén és a combon is elengedett jó centis darabokon Vettem lágy PVC ragasztót, és megpróbáltam helyrehozni, alán sikerúl, mert két napja nem engedett le. az ismeretek alapján a többi forrasztásnál is megerősítettem fedőragasztással, korrigálva a gyártási hibákat. A kivitelezés alapján (nem minőségiek szerint) ajánlom másoknak! Ha netán megerősített kivitel érkezne, akkor vásárolnék belőle!
Előnyök: Ez a bábu lealább anatómiailag megfelelően kivitelezett. A vagina része nem a hason lett kiképezve, mint az előzőeknél. A hibától eltekintve megfelelő a heti egyszeri használathoz.
Hátrányok: A gyenge összeillesztési ragasztások!
Fel