You2Toys - Gigantikus szerető vibrátor - natúr


FIGYELEM! A vibrátor extra nagy méretű! Kérjük rendelésednél vedd figyelembe a lentebb feltüntetett paramétereket! CSAK HALADÓ FELHASZNÁLÓKNAK!

Gigantikus szerelem, az extra nagy élmények kedvelőinek!
Ez a jelenleg kapható legnagyobb vibrátorunk! Éld át az érzést, amikor egy 33cm (Használható hossz: 28cm.) hosszú, kb. 6-7cm átmérőjű vibrátor kitölti érzéki kéjbarlangodat! Ahogy egyre többet kívánsz, csak kapcsold be a szabályozható erősségű vibrációt - nem fogsz panaszkodni.
Rugalmas, kellemes tapintású anyagból készült vibrációs, pénisz formájú játékszer, formás makkal, erezett felszínnel. A vibráció erőssége könnyedén, csavarógombbal szabályozható fokozatmentesen, a gyengédtől az extra bizsergetőig.
Anyaga: TPR (EU-rendeletnek megfelelő, phthalát-mentes). Natúr színben.

A termék 2db ceruzaelemmel működik, amit kérünk külön rendelj meg.
TIPP: erotikus tartalmú fotózásokhoz is kiváló!

Használati útmutató letöltése (PDF)

Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 365 napban.
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 3 )
2.
2021.05.01 07:20
 - Tibor
Tibor
2021.05.01 07:20
Igazából csak kelléknek választottam,de még annak is borzasztóan silány. Tapintása egy kéreggel bevont szivacsra emlékeztet. Szerintem leginkább halászoknak a vizen bólyának alkalmas,vagy vizi mentéshez bedobni,segit fentmaradni. El nem tudom képzelni funkciójára egyáltalán alkalmas e. Kicsomagoltam,aztán diszkréten vissza hogy a kukában ne keltse fel a figyelmet.minusz 10 000....
1.
2017.10.02 19:22
 - imre
imre
2017.10.02 19:22
Valóban hatalmas!Feleségem elsőre megíjedt tőle,majd hosszú rábeszélés után kibróbálltuk.Elsőre nem ment,de tetszett Neki,s már magától játszott vele!Türelme meghozta a sikert,hatalmas orgazmusa volt!!Mostmár rendszeresen használjuk,ragyogó termék!!Köszi!
Fel