Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

Szállítási információk - 12.000Ft felett a szállítás ingyenes!

A Szexáruház.hu 1 munkanapos szállítási határidőt garantál abban az esetben ha:
 • ha futárszolgálatot választod
 • rendelésedet 16h-ig leadod az interneten
 • raktáron lévő termékünket rendelted
 • ha telefonszámod helyesen rögzítetted
 • elérhető vagy azon a címen amit megadtál

Szállítási költségek:

Átvétel módja: Leírás: Határidő: 0-11999Ft közötti rendelés: 12.000 Ft felett
GLS Futárszolgálat

Rendelésedet a következő munkanap 8-17h között szállítják ki. A futárszolgálat SMS-t küld a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát. Fizetés utánvét esetén csak készpénzzel lehetséges!

1 munkanap 999Ft INGYENES!
Express One futárszolgálat

Rendelésedet a következő munkanap 8-17h között szállítják ki. A szállítás rugalmasan módosítható a feladás napján. A futárszolgálat SMS-t vagy email-t küld a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 2 órás időintervallumban (pl.: 9-11 óra között), az utánvét összegét (ha tartozik a csomaghoz) és a futár telefonszámát. Fizetés utánvét esetén csak készpénzzel lehetséges. Fizetés utánvét esetén csak készpénzzel lehetséges!

1 munkanap 999Ft
INGYENES!
MPL futárszolgálat Magyar Posta Logisztika (MPL) szállítja a csomagot 1-2 munkanap alatt 9-17h között. Sikertelen kézbesítés esetén a postán is átvehető a csomagod 10 munkanapig. Fizetés utánvét esetén csak készpénzzel lehetséges! 1 munkanap

899Ft

INGYENES!
FOXPOST csomagautomata Teljes diszkréció! Országszerte 62db FOXPOST csomagautomata közül választhatsz. Az automaták országszerte a legismertebb bevásárlóközpontokban hozzáférhetőek. A csomagautómatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni!

1-4 munkanap

Az automaták befogadó képességének korlátoltsága miatt, lehet a csomag később kerül csak letétbe.

799Ft
5999Ft felett INGYENES

INGYENES!
MPL csomagautomata Teljes diszkréció! Országszerte 46db csomagautomata közül választhatsz. Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. A csomagautómatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni! Bp: 1 nap, vidék: 2 nap

Az automaták befogadó képességének korlátozottsága miatt, lehet hogy a csomag később kerül letétbe  vagy a legközelebbi postán lesz átvehető.
899Ft INGYENES!
Pick Pack Pont átvétel Személyes átvétel: az ország 240 városában megtalálható 700 db átvételi pont egyikén 5 munkanapig. Fizetés utánvét esetén készpénzzel és bankkártyával is lehetséges! Bp: 1 nap, vidék: 3 nap

799Ft

INGYENES!
Postai csomagátvétel (MPL) Az ország 2250 Postájából választhatsz. SMS-t és e-mail-es értesítést fogsz kapni, hogy mikor veheted át a csomagodat a kiválasztott Postán. Átfutási idő 1-2 munkanap. A csomag átvételre 10 munkanapod van. A Posta az átvételkor kérheti a személyazonosságod igazolását. Fizetés a Postán készpénzzel és bankkártyával is lehetséges! A bankkártyás fizetés kondícióiról érdeklődj a Postán! 1 munkanap 699Ft INGYENES!
Személyes átvétel boltunkban Budapest. 9. kerület, Ecseri út 14-16. - H-P: 8:00-17:30h.  A boltunkban megtekintheted a terméket mielőtt kifizeted és módosíthatsz rajta. A helyszínen készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz!  Személyes adataid megadása nem kötelező, becenéven is rendelhetsz.  Ingyenes parkolás. azonnal INGYENES! INGYENES!

GLS FlexDeliveryService (Rugalmas kézbesítés) előnyei háztól házig szállítás esetén:

 • folyamatos e-mail és/vagy SMS értesítés
 • tájékoztató a kézbesítés várható idejéről a futár telefonszámával
 • a címzett online módosíthatja a szállítás napját, helyét
 • esti kézbesítés (17-20h között) GLS depóvárosokban
 • csomag átirányítható több mint 500 GLS CsomagPontba

Futárszolgálatok ügyfélszolgálatainál érdeklődhetsz csomagodról:

 • GLS Futárszolgálat: 06-1-802-0265 (csomagszám megadásával)
  GLS On-line csomagkövetés: Csomagkereső
 • Pick Pack Pont: 06-1-803-6300
  Pick Pack Pont csomagkövetés: Csomagkereső
 • Express One Futárszolgálat: 06-1-877-7400
  Csomagkövetés: Csomagkövetés

Fizetési lehetőségek:

 • Utánvét
 • Bankkártyával (OTP Simple) (MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron kártyákat fogadunk el)
 • Banki utalás (OTP Simple)  - saját számládról az OTP Simple-nek utalsz. A "Megrendelem" gomb megnyomása után emailben küldjük el az utalási adatokat
 • Készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyesen a boltunkban

Csomagolás
A megrendelésedet maximálisan 
DISZKRÉTEN csomagolt küldeményben  kapod meg, mely csomag sem küllemében sem a feladó megjelölésében nem utal a küldemény tartalmára. Az adatait bizalmasan kezeljük. Sem a rendelés tényét nem fedjük fel másnak, sem a megrendelő adatait nem adjuk át más személynek vagy cégeknek (kivéve a futár céget).

diszkrét csomagolás 100% Diszkréció

Ha külföldről rendelsz:

A Szexáruház.hu-nál lehetőséged van a lentebb felsorolt országokba is rendelni abban az esetben ha rendelésed előre kifizeted bankkártyával (Simple, Visa, MasterCard) rendszerén keresztül. 

Szállítási díjak a környező országokba:

Ausztria: 2990Ft
Bulgária: 2990Ft
Csehország: 2990Ft
Lengyelország: 2990Ft
Németország: 2990Ft
Olaszország: 2990Ft
Románia: 2990Ft
Szlovákia: 1490Ft
Szlovénia:2990Ft

12.000Ft feletti rendelés esetén:

Ausztria: 1990Ft
Bulgária: 1990Ft
Csehország: 1990Ft
Lengyelország: 1990Ft
Németország: 1990Ft
Olaszország: 1990Ft
Románia: 1990Ft
Szlovákia: 490Ft
Szlovénia:1990Ft