Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

A vibrátorokról egyszerűen

A vibrátorokról egyszerűen

2021-ben már a felnőtt társadalom nagy része vélhetőleg találkozott a vibrátor kifejezéssel, és tudja is mire való az. De mennyire vagyunk otthon a különböző fajtákban? Anál vibrátor? Nyuszis vibrátor? Tudunk-e praktikákat a használatot illetően? Melyiket illik hozzánk a legjobban?

Ma már annyi féle és fajta vibrátor rendelkezik, hogy egy átlagos vásárló már el is bizonytalanodhat is jöhet a bőség zavarától. Azt fontos kiemelni, hogy egyes vibrátorok ára egyenes arányban fog növekedni a funkciókkal és programokkal, amiket a választott eszköz tud és ismer. Aki vibrátor rendelés előtt áll, annak jól jöhet a következő rövid kitekintés.

A hüvely stimulációja

Ha igazi, mindent megrengető hüvelyi orgazmusra vágyik valaki, sok olyan extra funkcióval rendelkező vibrátor létezik már ami könnyedén a csúcsra juttat. Sok vibrátor különleges felszínnel rendelkezik, lehet rücskös vagy bordázott, vagy éppenséggel forgófejes, ami extrán stimulálja a hüvely falát. Ha még ennél is többre vágyunk, akár lökő mozdulatokat leadó vibrátort is beszerezhetünk, ami a pénisz mozgását adja vissza.

Csiklói orgazmus

Ha a hölgyek még magasabb szintre szeretnék emelni a vibrátorhasználatot, akkor választhatnak olyan készüléket, ami extra csiklóizgató résszel vannak felszerelve. A hosszabb szár a hüvelyt izgatja, míg a kisebb rész a csiklókat. Ide tartoznak a cikk elején említett nyuszis vibrátorok is, mert a csiklóizgató rész egy nyuszi két fülére hasonlít. Gyakoriak még ebben a kategóriában a forgó fejjel rendelkezők is, a még intenzívebb hatás elérése érdekében.

Jótanácsok a vibrátor használatához

Fontos a megfelelő síkositás!
Erre érdemes odafigyelni, mivel a természetes síkosítás sokszor nem elég, kényelmetlen, vagy akár kidörzsöléshez is vezethet. Önkielégítés vagy aktus közben – mert igen, egy vibrátor nem csak egy ember örömforrása lehet – használjunk vízbázisú síkosítót az intenzív csúszás érdekében.

Fontos a higiénia!
Egy vibrátort természetesen minden használat előtt és után le kell fertőtleníteni. Ehhez használhatunk langyos szappanos vizet, vagy direkt erre a célra készült speciális fertőtlenítőszert, amit webshopokban könnyedén beszerezhetünk. Fontos, hogy bármennyire is alaposan letisztítjuk az eszközeinket, tartsunk külön anál vibrátort és hüvelyi vibrátort, és ne használjuk őket felváltva!

Próbálj ki új dolgokat!
Ki mondta, hogy egy vibrátort csak hüvelyi úton lehet használni? Már a gyönyörszerzés elején is bevethető egy vibrátor: kellemesen izgathatja a mellbimbót és egyéb erogén zónákat, mint például az ánusz és környéke. Erre lehet tökéletes megoldás például egy ánusz vibrátor, amit később fel is helyezhetsz oda! Ha már az új dolgok kipróbálásáról beszélünk, fontos odafigyelnünk arra, hogy ha víz alatt használjuk a vibrátort, gondosan zárjuk be az elemtartó részt, mert az oda kerülő víz miatt a készülék könnyen tönkre is mehet.

Légy verbális a vágyaidat illetően!
Sokan úgy gondolják, hogy a vibrátor egy személynek szól a minél gyorsan és hatásosabb önkielégítéshez. Ám ennek miért is kéne így lennie? Ma már sokan dobják fel a szexuális életüket például csikló vibrátorral vagy ánusz vibrátorral, amit szex közben is lehet használni! Fontos, hogy ne felejtsük el, ezek az eszközök csak hozzáadnak a közös együttlét izgalmához, nem pedig elterelik a figyelmet partnerünkről! Emellett természetesen a férfiak is élvezhetik a helyzetet, ha aktus közben felhelyezünk egy vibrátort análisan és közben folytatjuk a hüvelyi szexet is, a rezgést biztosan partnerünk is élvezni fogja!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért tőlünk?

Szolgáltatások,amelyeket a termékek mellé adunk

 • 24 órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000 db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítőkész ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevőpontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)