Blog

Biztonságos anális szex útmutató nem csak kezdőknek

Az anális örömök felfedezése izgalmas új terület lehet mindazok számára, akik szeretnének valami újat kipróbálni az intimitás terén. Azonban fontos, hogy mindenki számára biztonságos és kellemes legyen az élmény. Ebben a cikkben átfogó útmutatót kínálunk a biztonságos anális szexhez, legyél tapasztalt vagy épp csak belekóstolnál ebbe a világba.

Ismét Glamour-napok a szexáruház.hu-n!

A tavasz egyik legizgalmasabb eseménye, a Glamour-napok újra itt van! Természetesen mi sem maradhatunk ki belőle, ezért április 16-ig minden termékre extra 10% kedvezménnyel várunk.

Valentin-napi ajándék Neked

Idén biztos nem maradsz Valentin-napi ajándék nélkül, tőlünk ugyanis most kapsz egyet!

Az óvszer lehet szexi: igazi különlegességeket mutatunk Valentin-napra

A védekezés fontos, de az örömszerzés is. Szerencsére ez a két dolog nem zárja ki egymást, ugyanis az óvszer mindkettőt kínálja egyszerre! Ha ehhez hozzávesszük még azt, hogy a kondom számtalan különböző stílusban, formában és textúrában kapható, mindkét fél legnagyobb, legkielégítőbb örömére.

3+1 szexi póz, amit a guminő készséges segítségével is kipróbálhatsz!

Biztos veled is előfordult már, hogy szívesen kipróbáltál volna egy nagyobb kihívást igénylő szexpózt. Azonban a partneredet vagy nem csigázta fel eléggé a lelkesedésed, vagy nem volt kellően hajlékony az élvezetek kivitelezéséhez.

Amit a síkosító gél választásról tudnod kell (de nem mertél megkérdezni)

A síkosító igazán csodálatos dolog, hiszen férfiak és nők egyaránt élvezhetik az összes előnyét. Azonban rendkívül sokféle kenőanyag létezik és a lehetőségek feltérképezése sokáig tarthat, allergiás reakciók esetén pedig kellemetlen tapasztalatokkal járhat. 

Érzéki tippek és fontos infók a gésagolyó használatához

Fokozd az intim gyönyört gésagolyó segítségével! Ebből a cikkből mindent megtudhatsz, amire a gésagolyó használatához szükséged lesz.

A dildókat és a vibrátorokat nagyon gyakran használják az emberek egymás szinonimájaként. Ebből egyértelműen látszik, hogy sokan nem igazán vannak tisztában vele, hogy a kettő közt mi a különbség. Holott a vibrátor neve elég árulkodó. Ezek a szexuális játékszerek vibrálás által okoznak élvezetet. Míg a dildó nem vibrál, hanem pusztán a formája által okoz élvezetet.
Elsősorban a hüvelyi élvezethez érdemes használni ezeket a játékszereket. A dildó kinézetre éppolyan, akár egy valódi pénisz, ezért már puszta látványa is beindítja a nő fantáziáját. Ráadásul mivel nem vibrál, ez azt is jelenti, hogy nem tartalmaz elektromos részeket, így a víz alatti élvezeteknek sincs gátja!

2019.05.20 11:59
Szexshop Érd

Szexi játékszerek, erotikus eszközök vásárlása Érden!

2014.11.17 12:00
Szexshop Győr

Intim, erotikus eszközök vásárlása Győrben! Ne várj másokra, vagy amíg megtalálod a szerelmet, addig tanuld meg hogyan kell magadat boldoggá tenni! Várnak rád a győri szexshopok, hogy elcsábítsanak téged és kielégíthessék a szükségleteidet!

Szexshop Hódmezővásárhely

Erotikus játékszerek, intim eszközök vásárlása Hódmezővásárhelyen!

2019.05.20 12:02
Szexshop Kaposvár

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Kaposváron!

2014.11.18 12:03
Szexshop Kecskemét

Szex-játékok, erotikus eszközök Kecskeméten!

Szerepjáték bevetésen: a rendőrnő jelmez nemcsak bulikellék, hanem fűszer is

Gondoltál már a szerepjátékra? Fűszerezd meg a párkapcsolatodat egy szexi rendőrnő jelmez segítségével. Ne feledd: az irányítás ezúttal a te kezedben van!

2014.11.17 12:04
Szexshop Miskolc

Attól még, hogy az embernek hosszú- vagy rövid távon nincsen partnere, nem szükséges, hogy lemondjon az élet és a természet, főként a test adta kiváltságokról. Ha már az ember úgy lett összerakva, hogy örömet szerezhessen magának, miért kellene beletörődnie vagy arra várnia, hogy találjon valakit, aki majd hozzásegíti? Ne várj másokra, vagy amíg megtalálod a szerelmet, addig tanuld meg hogyan kell magadat boldoggá tenni! Várnak rád a miskolci szexshopok, hogy elcsábítsanak téged és kielégíthessék a szükségleteidet!

2019.05.20 12:07
Szexshop Nagykanizsa

Felnőtt játékok, erotikus eszközök vásárlása Nagykanizsán!

2014.11.17 12:08
Szexshop Nyíregyháza

Szex-játékok, erotikus eszközök Nyíregyházán!

2022.03.26 10:10
Szexshop országszerte

Országos szexshop lefedettség!

2014.11.17 12:11
Szexshop Pécs

Vásárolj szexjátékoka, intim eszöközöket Pécsen!

2019.05.20 12:12
Szexshop Salgótarján

Szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása Salgótarjánban!

2019.05.20 12:14
Szexshop Sopron

Sopronban is vásárolhatsz szexjátékokat!

2014.11.17 12:15
Szexshop Szeged

Attól még, hogy az embernek hosszú- vagy rövid távon nincsen partnere, nem szükséges, hogy lemondjon az élet és a természet, főként a test adta kiváltságokról. Ha már az ember úgy lett összerakva, hogy örömet szerezhessen magának, miért kellene beletörődnie vagy arra várnia, hogy találjon valakit, aki majd hozzásegíti? Ne várj másokra, vagy amíg megtalálod a szerelmet, addig tanuld meg hogyan kell magadat boldoggá tenni! Várnak rád a szegedi szexshopok, hogy elcsábítsanak téged és kielégíthessék a szükségleteidet!

2014.11.18 12:16
Szexshop Székesfehérváron

Szexuális játékszerek, erotikus eszközök vásárlása Székesfehérváron!

2019.05.20 12:18
Szexshop Szekszárd

Szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása  és átvétele Szekszárdon!

2014.11.18 12:19
Szexshop Szolnok

Szolnokon is átveheted szexjáték-rendeléseidet!

2014.11.18 12:20
Szexshop Szombathely

Vásárolj szexjátékot, erotikus kelléket Szombathelyen!

2019.05.20 12:21
Szexshop Tatabánya

 Tatabányán is átveheted szexjátékaidat!

2014.12.01 12:22

Képzeljünk el egy kedves potenciális vásárlót, aki kitalálja, hogy szeretne magának valami szexkütyüt, mondjuk vibrátort, péniszgyűrűt, vagy éppen péniszpumpát és bemegy egy szexshopba. Vagy sexshopba? Esetleg erotik sopba? Most akkor mégis hogy döntse el a naiv ember, hogy hova menjen? Mit írjon be a keresőbe, hogy ne valami sötét aluljáróban kössön ki az egyik peremkerületben?

2019.05.21 12:23
Szexshop Veszprém

Szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása Veszprémben!

2019.05.21 12:24
Szexshop Zalaegerszeg

Szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása Zalaegerszegen!

A házassági évfordulók komoly mérföldkőnek számítanak egy kapcsolatban. Az ilyen mérföldköveket pedig illő megünnepelni, nem is akárhogy. Persze a legtöbben a klasszikus ötleteket válasszák, amik általában kimerülnek egy romantikus vacsora, koncert- vagy színházélmény esetleg wellness hétvége megoldásában, míg mások a kézzelfogható, tárgyi ajándékokat részesítik előnyben.

Szeretnéd még izgalmasabbá tenni pároddal az előjátékot? Szeretnéd, ha együtt olyan élményben lenne részetek, mint eddig még soha?

Azok, akik szexuális segédeszközök vásárlására adják a fejüket, előbb-utóbb egy dildóval is gazdagítják a felnőtt játékaik tárházát. 

2019.01.15 12:33

Sokan ódzkodnak a szexshopoktól. Nem mernek bemenni, ha látnak is egyet az utcán. Tartanak attól, hogy majd mit szólnak az emberek, ha meglátják, hogy ők bementek. Valóban ennyire ciki lenne ez? Tartanunk kell a szexshopoktól? Lássuk!

Biztosak vagyunk benne, hogy férfiasságod önmagában is felér egy remekművel, ugyanakkor, ha szeretnéd még különlegesebbé tenni, akkor érdemes beszerezni egy péniszgyűrűt. Ma már számos szexuális kiegészítő kapható, melyek közt a péniszgyűrű meglehetősen szolid, ugyanakkor praktikus kiegészítő. Ha megfelelően használod, akkor elképesztő örömöket tud nyújtani neked és partnerednek egyaránt. Viszont, ha nem megfelelően használod, az veszélyes is lehet. Egy kis tájékozódással könnyen ki tudod választani a számodra megfelelő péniszgyűrűt, illetve megtapasztalhatod milyen élvezetes a használata. Ha még nem próbáltad, akkor érdemes megismerkedni vele. Biztosak vagyunk benne, hogy partnered is hálás lesz a péniszgyűrű használatáért!

2020.03.16 12:35

Mint tudjátok, a koronavírus-járvány mindenkire hatással van, természetesen ránk is. Cégünk maximálisan tartja magát a hatályos rendelkezésekhez, így jelenleg az alábbiak szerint működünk.

A férfiasság mérete adott, azonban sok férfi elégedetlen szerszáma hosszúságával, esetleg vastagságával is. Az internet számos olyan készítményt, gyógyszert ígér, melyeket beszedve a pénisz tekintélyesebb méretű lesz. Viszont az ilyen készítmények nagy része nem, hogy hatástalan, de gyakran veszélyes is. Egy egészséges párkapcsolatban nem szabad, hogy gondot jelentsen a pénisz mérete. Ugyanakkor elképzelhető, hogy párod vágyna a nagyobb pénisz általi kényeztetésre, csak nem mondja, hogy ne bántson meg. Érdemes erről nyíltan beszélni, hiszen mindenkinek jobb lesz! Ha szeretnéd megnövelni méreteid, akkor a péniszköpeny használata jelenti az ideális megoldást, mely amellett, hogy élvezetet okoz partnerednek, biztonságos módja a pénisz növelésének!

Minden kapcsolat odafigyelést, törődést és „munkát” igényel, ám ez nem kell, hogy megterhelő legyen, hiszen játékos módon is fent lehet tartani az izzást. Az új AVK: Adsz vagy kapsz? társasjáték például remek eszköz mindezekre.

Biztosan minden férfi álmodott már arról, hogy bármikor vágyik egy kis orális kényeztetésre, azonnal megkapja!  

Ha nem tudod, hogy hozzád milyen anyagú, fazonú, vagy funkciójú vibrátor illik, akkor a legjobb helyen jársz, mert mire végigolvasod ezt a cikket, rájössz, hogy pontosan mit is kell keresned! Nem csak kezdőknek ajánljuk ezt a cikket, hanem azoknak is, akik valami újításra vágynak az ágyban!

 

A legtöbb nő számos kritérium alapján vásárolja meg szexuális játékszerét. Szem előtt tartják a méretet, a típust, a formát, azonban érdemes azt is átgondolni, hogy milyen legyen a vibrátor anyaga. A legnépszerűbb anyagok kétségkívül a latex, PVC és a szilikon.
Nagy valószínűséggel a különféle anyag nevek nem mondanak sokat, azonban nem árt, ha tudod, hogy az egyes anyagokból készült vibrátoroknak milyen előnyei és hátrányai vannak. Különösen abban az esetben fontos ez, ha bizonyos anyagokra érzékenyen reagálsz, netán allergiás is vagy rájuk. Ha az anyagválasztásra is oda figyelsz, akkor biztosan jó döntést fogsz hozni!

Van valami, ami csakis a „nagy kislányok” kezébe való. E tárgy az igazi nőknek jár, akik annak is érzik magukat és akik imádják, hogy nekik más van a lábuk között mint a férfiaknak. Azoknak akik egy különleges és feledhetetlen élményre vágynak. Ez a valami, a Womanizer, a vibrátorok királynője és amitől te is istennőnek fogod érezni magad!

Huncutság új szintre emelve: a vibrátor 3+1 előnye

Ha azt hitted, hogy a vibrátor „csak” gyönyörszerző, tévedsz. Olvasd el a cikket és tudd meg, hogy mi a vibrátor 3+1 legnagyobb előnye!

Neki te diktálod az ütemet: a szex baba legszexibb előnyei

A tökéletes hancúr társad keresed? Akkor nézz szét a szex baba kínálatban és találd meg azt a szex babát, ami garantáltan tartani tudja a tempód. Mert itt te diktálod az ütemet.

Méret- és erekciónövelés gyógyszerek nélkül: így segít rajtad a pénisz pumpa

Méret- és erekciónövelés gyógyszerek, illetve orvosi beavatkozás nélkül? Akkor a pénisz pumpa az a megoldás, amit keresel.

Gyönyörszerzés mesterfokon: amit a művagina neked adhat

Élvezd ki jobban, amit a maszturbálás adhat! Vesd be a művagina választék egyik-másik izgató darabját. Engedd meg magadnak a gyönyör új szintjeit!

A művagina 5 legszexibb előnye: ebben nincs határ!

Időnként mindannyiunknak jól esik a kötetlen, felelősség nélküli, egyszerű, mégis nagyszerű élvezet. Nincs ez másként az önkielégítéssel sem, amit a kifejezetten a szerszámod gyönyörére szabott művagina segítségével emelhetsz szinte éteri magasságokba. Most megmutatjuk, hogy miért olyan huncut szerető a művagina és miért érdemes neked is betáraznod belőle.

Szeretnéd tudni, hogyan fokozhatod az orgazmusod gésagolyó segítségével? Hogy hogyan teheted az előjáték szerves részévé te, de akár a párod is? Akkor olvasd el a cikket, mert bemutatunk 3 szexi helyszínt és szituációt, amikor a gésagolyó használata robbanásig fokozhatja a hangulatod. Öveket bekapcsolni, igazi kéjutazásra indulunk!

Vannak olyan nők, akik hüvelyi úton nem, csak a csikló izgatásával tudnak elélvezni. Másoknak egyszerűen szükségük van arra az orgazmushoz, hogy a hüvelyi behatolás mellett a csiklójukat is stimulálják, különben hiába a szerszám mérete, a partner által diktált szenvedélyes tempó, a gyönyörrel nem fognak találkozni. Éppen ezért, a csiklót sosem szabad lebecsülni, inkább imádni és kényeztetni kell. Néhány igencsak pikáns csikló izgató például remekül helytállhat ebben a kőkemény kihívásban.

Pikáns kalandra csábítunk: hogyan teheted jobbá a péniszgyűrű használatát?

Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű szexjátékszer a péniszgyűrű. Végeredményben nemcsak neked lehet hasznos, hanem akár a párodnak is élvezetesebb orgazmusokat okozhat. Tartósabb erekció, keményebb pénisz és olyan kényeztető kiegészítők, amelyek mindkettőtök orgazmusát intenzívebbé teszik. Azonban a gyönyörig el is kell jutni. Mutatjuk mit tehetsz annak érdekében, hogy kényelmesebbé és hatékonyabbá tedd a péniszgyűrű használatát. Felkészültél? Ha igen, ha nem, indulunk!

A nagy maszturbátor körkép: milyen szexjátékokkal élvezhetsz nagyokat?

Az orgazmusnak nincs határa és ezt most be is bizonyítjuk! Bemutatjuk azokat a férfi maszturbátor típusokat, amik észvesztően erotikus módon gondoskodnak arról, hogy az orgazmusod ne csak kirobbanóan jó, hanem igen intenzív legyen. Tedd félre egy kicsit a zsebhokid és bízd magad olyan kiemelkedő gyönyörszerzőkre, amelyek akár egy fergeteges mélytorok vagy bűnösen jó análszex élményével ingerelnek.

A jó szexről és az észvesztő orgazmusról ma már akkor sem kell lemondanod, ha esetleg nincsen párod vagy valamiért távol töltesz néhány estét tőle. A férfi maszturbátor választék igazán sokszínű kínálattal kedveskedik a hagyományos zsebhokit már unó férfiaknak. Többek között műpopsik és műpuncik várnak arra, hogy kényeztessék a szerszámodat. De utóbbiak közül is kiemelkedik egy, ami szinte mindent visz: ez pedig nem más, mint a Fleshlight maszturbátor. Vele akár a kedvenc pornószínésznődet is hazaviheted jó pár körre.

Rengeteg szexuális segédeszközt találni a szexshopokban és az online szex webáruházakban. De honnan tudjuk, melyiket válasszuk? Annyi tárgy van már, amitől isteni gyönyörökben lehet részünk, de vajon melyikre van igényünk? Nem mindenki rendelkezik konkrét célokkal, csak azt tudja, kell valami kis játék, amivel egy csipetnyi sót szórhat a szerelmi életükbe vagy akár a magányos perceiben. Azoknak, akik nem túl járatosak a szex kellékek terén, azoknak összeszedtük az 5 legklasszikusabb és egyben örökzöld termékeket!

Beköszöntött a tél és vele együtt a hó, a fagy, a hideg. Ám attól még, hogy odakint jeges a hangulat, nem kell, hogy odabent is fázzatok. Melegítsétek fel egymást a 3 tuti előjáték tipp közül az egyikkel és töltsetek el egy meghitt és romantikus estét! Vigyázat, az ötletek annyira beválhatnak, hogy a végén tűzoltóra is szükség lehet!

Mi az ami mindig képes bármilyen körülmények között mosolyt csalni az arcodra? A Smile vibrátorok, ahol a tervezésekor a gyártó arra törekedett, hogy az összes termék képes legyen megörvendeztetni a kényeztetésre és vidámságra vágyókat! Tedd boldoggá magad valamelyik izgalmas,örömfakasztó Smile vibrátorral!

Nem találsz állandó szexpartnert, pedig szeretnél? Esetleg a visszautasítástól félsz? Vagy egyszerűen csak nem szeretnéd az érzelmi köteléket, ami még egy szexkapcsolat esetén is felmerülhet? Akkor a guminő a neked való társ.

Most mutatunk nektek 5 olyan eszközt, amelyek a BDSM kissé vadabb vonalába illeszkednek! Figyelem, csak haladóknak!

2015.10.19 12:52

Szeretnéd egy kicsit feldobni szexuális életed? Kipróbálnál új dolgokat? Felfedeznéd párod másik oldalát és kipróbálnád magad új helyzetekben?

2014.07.02 12:54

Ezek aztán nem mindennapi felfedezések! Biztosak vagyunk benne, hogy lesz olyan, ami majd téged is meglep! Például: gondoltad volna? A szingli nők fele a harmadik randi után fekszik le a férfival!! Hát, jó olvasgatást! :)

Útmutató pasiknak, hogy hol és hogyan érdemes a kedvesüket megérinteni ahhoz, hogy földöntúli kéjes örömöket szerezzenek nekik. Mert egy igazán kielégített asszony a boldog asszony,akik pedig hosszútávú békés kapcsolatra vágynak, azoknak itt a remek lehetőség, hogy megtanulják ennek a biztos fortélyait!

Nem, ezúttal nem arra gondolunk, hogy egy teljes garnitúra szado-mazo eszközt szerezz be, bár kétségtelen, hogy igazán izgalmassá teszik az együttlétet. Ha még csak kacérkodtok a BDSM szex gondolatával vagy párszor már szóba került köztetek a BDSM és annak misztikus világa, akkor nem árt, ha pár dologgal tisztában vagytok. Ha megnéztek egy-két pornót, az jó támpont lehet, ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy ezekben az alkotásokban sokszor egy átlagember számára nagyon durva dolgok történnek.
Ha még csak belekóstolni készültök a BDSM világába, akkor valószínűleg elgondolkodtatok már azon, hogy mégis hogyan kell nekiállni a BDSM szexnek, van-e valami, amit feltétlenül tudnotok kell?

Erotikus jelmezek – Szerepjátékok, nem csak haladóknak

Ki ne akarná felébreszteni a benne szunnyadó szexistent/ szexistennőt és elcsábítani a párját egy teljesen új dologgal? Remekül hangzik, ám a valóságban nem mindig van arra lehetőség, hogy valami újat próbáljunk ki a hálószobában. Alábbi cikkünk most a régebb óta együtt lévő pároknak és a kalandozó kedvűeknek szól, akik szívesen kipróbálnák magukat egy új szerepben erotikus jelmezek által!

Okos vibrátorok – egy új korszak kezdete

Okos telefon, TV és óra. Ma már az okos eszközök mindennapjaink szerves részévé váltak és sok területen megkönnyítik az életünket. Elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb a hálószobánkba is begyűrűzzenek ezek a kiegészítők, amik különleges funkciókkal látják el kedvenc szexjátékainkat. És milyen jó, hogy így történt! A szextech mára igen fejlett állapotba került, ezért teljesen elérhető árakon szerezhetjük be legújabb okos kis játékszereinket. Webshopunkban pedig kedvedre válogathatsz majd a legújabb piacon lévő termékek közül!

Péniszgyűrű – játékszer és segédeszköz egyszerre

Egy péniszgyűrű nem csak örömszerzés céljára használható, hanem egyéb jótékony hatásai is vannak. Alábbi cikkünkben összeszedtünk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, amik nem csak a férfiaknak, de pároknak is érdemes tudni használat előtt.

Rúdvibrátor- az örök klasszikus

Ma már nem tabu téma, hogy az egészséges szexualitásnak természetes része az önkielégítés is. Logikus is, ha végiggondolja az ember: hát ki is ismerné legjobban egy nő testét, ha nem saját maga? Tehát a lényeg, hogy ne féljünk felfedezni a saját testünket, próbáljunk ki új dolgokat és technikákat!

Masszázsolaj - egy kis otthoni erotika

A masszás és az erotikus masszás is remek felvezetés lehet egy együttlét előtt, ha jól csinálják. Persze ehhez elengedhetetlen a megfelelő masszázsolaj kiválasztása is, hiszen annak használata egészen új szintre fogja emelni az élményeket.

Webshopunkban mindenki kedvére válogathat a legkülönbözőbb illatú és hatású készítmények között, beleértve az intim masszázsolajakat is.

Termékeink között találhatók ízesített és ehető masszázsolajak is, valamint dupla funkcióval ellátottak, amik egyszerre szolgálnak olajként és síkosítóként is! Akik pedig kicsit kísérletezőbb kedvűek, kipróbálhatják a masszázsgyertyákat is az olajok helyett. A gyertya meggyújtása után a meleg hatására a viasz illatos masszázskrémmé változik, ami gyengéden táplálja a bőrt!

2022.01.24 14:10
Vibrotojás kezdőknek

A nevéből már következtethet az ember pár dologra: valószínűleg kicsi, valamint rezegni is tud. Ám mi is az a vibrotojás pontosan?

A vibrotojás egy elsősorban (de nem kizárólag) hölgyeknek tervezett kényeztető eszköz, ami rezgő stimulációval könnyedén a csúcsra juttatja használóját

Szájpecek- Egy kellemes kis BDSM

A szájpecek egy ismert és népszerű BDSM kiegészítő, de ne szaladjunk ennyire előre a témában. A legtöbb felnőtt már hallott a BDSM fogalmáról, ám valószínűleg még nem merült el jobban a témában. Egyre elterjedtebb, gyakorolják heteroszexuálisok, homoszexuálisok, leszbikusok, biszexuálisok, nők és férfiak egyaránt, kortól és kultúrális háttértől függetlenül. Sokaknál az ilyen fajta fantáziák már egészen serdülő korban elkezdődnek, és szexuális életük szeres részévé válik, míg mások csak kísérleti jelleggel dobják fel szexuális kalandjaikat egy kis BDSM-mel. Ha már tapasztalt vagy a témában, vagy most szeretnél belevágni a kísérletezésbe, webshopunkban mindent megtalálhatsz, amire egy ilyen együttlét során szükséged lehet!

Síkosító – minden helyzetre

Lehet sokan nem is gondolnák, de a síkosító használata együttlét közben pont olyan fontos lehet, mint bármelyik más szexuális segédeszköz. Sőt, talán fontosabb is. És bár a házi síkosítókra is sok találat van azt interneten, inkább azt javasoljuk, hogy hagyjuk a profikra az előállítást.

Pénisznövelés – igen, lehetséges

A pénisz mérete majdnem minden felnőtt férfinak kardinális kérdés az életében. Túl kicsi? Túl nagy? Ki határozza meg mi az ideális méret? Sok férfi simán rágörcsöl a témára, holott nem is lenne rá oka, hogy emiatt idegeskedjen. Ám mit lehet tenni abban az esetben, ha nem tudjuk az ilyen jellegű gondolatokat kiűzni a fejünkből? Nos, alábbi cikkünkben összeszedtük a legfontosabb információkat a témát illetően.

Szerepjátékok a jobb szex érdekében.

Erre gondoltál már?

Még mindig van mit tanulni a férfiakról és arról, hogy miként lehet őket felcsigázni. Néhány egyszerű trükkel elérheted, hogy a párod eldobja az agyát tőled. Korábbi cikkünkből már megtudhattad, hogy a felsőtestén mit érdemes tenned vele ahhoz, hogy heves izgalomba jöjjön. Most pedig következzenek a hasától lentebb található erogén zónák.

A gésagolyókra sokan, mint szexuális játékszerre gondolnak, holott nagyon sok nő egészségügyi hatásai miatt vásárolja ezeket a termékeket. Annak ellenére, hogy a gésagolyók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, sok nő a mai napig nem szívesen beszél szexuális életéről, azt pedig végképp elképzelhetetlennek tartja, hogy beszerezzen valamilyen szexuális segédeszközt. Holott a gésagolyó bizonyos egészségügyi problémák esetében is megoldást jelent. Manapság teljes diszkréció mellett lehet bonyolítani az internetes vásárlásokat, így senkinek sem kell tudnia mit rejt a csomag. Még a futár sem fog tudni róla, ezért előtte sem kell pironkodnod, mikor átveszed kincseidet rejtő csomagodat.

Azzal mindannyian egyetérthetünk, ha létezne olyan, hogy „biztos orgazmus recept”, sokkal több boldogabb nő szaladgálna a világban. De mivel még nem találták fel ezt, ezért marad a kísérletezgetés, ami azért valljuk be, elég izgalmas is tud lenni. 

Mielőtt még a szó hallatán pironkodva vagy éppen kétkedve fordítanád el a fejed, gondolván, a gésagolyók csak olyan szexlegendák, amik csak a japán szexfilmekben vannak, jó ha tudod, nemcsak, hogy léteznek ilyen erotikus eszközök, de sokan használják is őket intim izmaik erősítésére. 

Sokan csak úgy gondolnak a síkosítóra, mint egy csúszós gélre, amivel bekenhetik az asszonyt. Esetleg valósabb, élethűbb élményt generálhatnak a kézimunkájuk vagy a szexjátékkal való hancúrozásuk során. Ennél viszont kicsit többről van szó, úgyhogy bevezetünk titeket a síkosítók világába!

Az önkielégítés egy új szintre lépett! Ez itt már a jövő!

Nézd meg mit hozott el neked a Sensemax és tapasztald meg ezt az földöntúli érzést!

Ha férfi kényeztetők kerülnek szóba, a legtöbben azonnal az élethű műpuncikra és műpopsikra gondolnak. Pedig léteznek olyan különleges maszturbátorok, amik első pillantásra teljesen megtévesztők lehetnek!

Az élet párosan szép, hát még a szex. Nincs is annál jobb, mint amikor egymásnak okoztok örömet, aminek a vége egy hatalmas orgazmus.

Nincs is jobb, mint a szerelmünkkel átélni egy szenvedélyes szexuális élményt, igaz? Azonban még jobbá tehetjük, ha beveszünk egy harmadik félt, egy szexjátékszer formájában! Az amerikai GQ magazin letesztelt több ezer eszközt, hogy megtalálja a legjobb örömszerzőket párok számára! Íme az eredmény!

A férfiak egy részét kapásból taszítja és felfordul a gyomruk, ha arra gondolnak, hogy párjuk a fenekükben matasson. Mások szinte könyörögnek az élményért, és ezt tartják a legélvezetesebb izgatásnak, ami szinte földöntúli szex-élményt produkál számukra.

A szexuálisan nyitott férfiak valószínűleg már hallottak a péniszgyűrűről. Sokan úgy vélik, hogy az erekciós panaszok ellen hatásos, amiben van is igazság, azonban ennél jóval több előny származik a péniszgyűrű használatából.
A péniszgyűrűt sok férfi használja vagy érdeklődik iránta, mivel nem túl extrém, hanem sokkal inkább visszafogott szexuális kiegészítő, mely hatalmas örömöket képes okozni nem csak viselőjének, hanem a partnernek is. A péniszgyűrű az egyik legnépszerűbb szexeszköz, ami ráadásul a pár mindkét tagjának örömet okoz, ezért mindketten örülni fogtok, ha beszereztek egyet.
Természetesen van pár dolog, amire ügyelned kell, ha valóban élvezetes élményre vágysz. Rendeltetésszerű használat mellett nem lehet baj, ám kéjes élvezet annál inkább.

Bizarrnak tűnhet a gondolat, hogy egy műpuncit dugj meg, ugyanakkor nagyon sok előnye van annak, ha tartasz otthon egy maszturbátort. A művagina nem csak azok számára hasznos, akiknek nincs partnerük, hanem bármely férfi hasznát veheti! Nagyon sok férfi tisztában van vele, hogy milyen kellemetlen, ha úgy mondd gyorsan elsül.
A probléma a legtöbb férfi számára nem ismeretlen. Ha te is gyorstüzelőnek számítasz, akkor odáig leszel a művagináért, amely élvezetes módon segít megoldani a problémát. Ráadásul a művagina kiváló magányos estékre, amikor nincs kedved felszedni egy nőt, azonban a vaginára annál inkább vágysz!

2021-ben már a felnőtt társadalom nagy része vélhetőleg találkozott a vibrátor kifejezéssel, és tudja is mire való az. De mennyire vagyunk otthon a különböző fajtákban? Anál vibrátor? Nyuszis vibrátor? Tudunk-e praktikákat a használatot illetően? Melyiket illik hozzánk a legjobban?

Ma már annyi féle és fajta vibrátor rendelkezik, hogy egy átlagos vásárló már el is bizonytalanodhat is jöhet a bőség zavarától. Azt fontos kiemelni, hogy egyes vibrátorok ára egyenes arányban fog növekedni a funkciókkal és programokkal, amiket a választott eszköz tud és ismer. Aki vibrátor rendelés előtt áll, annak jól jöhet a következő rövid kitekintés.

Az anális szex és anális izgatás az egyik legmegosztóbb téma a szex világában. Van aki idegenkedik tőle, van a ki fél az esetleges balesetektől és van aki egész egyszerűen imádja csinálni. És igen, az anális izgatás és maga a szex is elképesztő élvezetes is lehet, ha tudjuk mit csinálunk.

Mivel ebben a nyílásban is nagyon sok az idegvégződés, nagy mértékben lehet fokozni vele az izgalmi állapotot. Sok pár kényezteti egymást (vagy magukat szex közben) popsi tájékon nyelvvel, kézzel, ám manapság már nem kell határt szabni a kreativitásnak. Webshopunkból egyszerűen megrendelhető bármilyen segédeszköz, beleértve az anál plugokat és anál vibrátorokat is. Szeretnénk hozzáfűzni, hogy amikor ezekről a nagy élvezetekről beszélünk, nem csak a hölgyekre gondolunk! Kellő ellazulással a férfiak is élvezheteik az anális örömöket, hiszen ha elérjük partnerünk prosztatáját, azzal új dimenziót nyithatunk a hálószobában.

A női G-pontról sokan sokfélét írtak már. Vannak, akik szerint csak városi legenda, és vannak, akik kutatásokkal és kísérletekkel támasztották alá létezését.

Ha újonc vagy, és korábban még soha nem vásároltál szexshopban, elsőre kifejezetten nehéz lehet kiigazodni, főleg, ha online próbálkozol. A több ezer erotikus termék, a megannyi kategória igazi útvesztőnek tűnhet, mégis egyre többen választják ezt a módját a vásárlásnak.

Mindenek előtt tisztázzuk: a felnőtt társadalom döntő többsége él szexuális életet, sőt, különféle kiegészítőket is használ hozzá! Így tehát akár személyesen, akár a neten keresztül vásárolnál, jó, ha tudod: ez teljesen természetes dolog. Persze sokan még ma is szégyenkeznek a szexshopba való betérés gondolatától, így az online vásárlás sokkal kényelmesebb megoldásnak tűnik. De ez csak egy ok a sok közül. Hogy miért éri meg még? Összeszedtük a legnagyobb előnyeit az online szexshopban vásárlásnak!

Az online vásárlás kiváló opció azok számára, akik nem szeretnének személyesen betérni egy szexshopba. Ugyanis sokan tartanak attól, hogy valaki meglátja őket és akkor ugyebár mit gondol majd róla. Emellett egyéb előnyei is vannak az online vásárlásnak. Ha szeretnél beszerezni egy-két játékszert, azonban bizonytalan vagy, akkor érdemes tovább olvasni, mivel a továbbiakban eláruljuk, hogy milyen előnyei lehetnek annak, ha online adod le rendelésed. Természetesen nem rejtünk zsákba macskát, ezért a hátrányok fölött sem hunyunk szemet, így eldöntheted, hogy online vagy inkább személyesen szeretnél hozzá jutni a kiszemelt huncut játékszerekhez.

2021.07.12 15:25

Mit is jelent ez a rövidítés?

Ez egy angol gyűjtőfogalom a következő kifejezésekre: Bondage & Discipline, Domination & Submission, Sadism & Masochism. Ez magyarul a következő fogalmakat jelenti: kötözés és fegyelmezés, dominancia és alávetettség, valamint szadizmus-mazochizmus.

Ám ezektől a kifejezésektől nem kell tartani. A BDSM művészetét nem gyakorlók sokszor idegenkednek ettől az érdeklődési körtől, vagy sokszor bizarrnak, furcsának találják, így fontos ezzel a témával és élvezettel szemben lefektetni pár alapkövet. Mint minden szexuális együttlét, így a BDSM is kölcsönös beleegyezésen alapul, elengedhetetlen hozzá a bizalom, valamint a partnerünk iránt tanúsított tisztelet. Lényege pedig természetesen az örömszerzés.

A BDSM lehet egy be nem teljesült vágy, egy kis fűszer a mindennapokra, vagy akár egy életforma is, amit ma már szabadon felvállalhat az ember. Ám mielőtt nekivágunk a párkeresésnek különböző BDSM társkereső oldalakon jobb, ha kicsit tájékozódunk a témát illetően.

A BDSM hallatán sokan a Szürke ötven árnyalatára és a kötözős szexre gondolnak. Holott a BDSM nem feltétlenül erről szól.
A BDSM alapvetően egy szerepjáték, melyben a domináns és az alárendelt szerep élesen elválik egymástól. Legtöbbször a BDSM szexuális együttléttel is együtt jár, de a szex nem feltétlenül része a BDSM-nek, ugyanis a kiszolgáltatottság érzete a mindennapokban is érvényesülhet. A BDSM sokak számára durvának, betegnek tűnhet, ugyanakkor fontos kiemelni, hogy az egész a partnerek kölcsönös beleegyezésén alapszik. A BDSM létrejöttéhez eleve nagy fokú bizalomra van szükség. Ha a pár egyik tagja számára kényelmetlen lenne, ami történik, nem akarja folytatni, akkor egy előre megbeszélt kulcsszóval kell jelezni.

A BDSM, vagyis kötözős szex az olyan viselkedésformák gyűjtőneve, amelyben a cél a szexuális élvezetkeltés, miközben az irányító és alárendelt szerep nagy mértékben elválik egymástól. A BDSM és a szadomazo gyakorlatilag egymás szinonimái. Ha a BDSM-t említjük, a többség rögtön a világhírű könyvre gondol, melyből film is készült. Sokan úgy vélik, hogy az, amit olvastak vagy a mozivásznon láttak az a BDSM világát mutatja be, holott ez azért nem feltétlenül így van. Sőt, E. L. James műve rengeteg tévhitet hintett el a BDSM-ről az emberek fejében. Az alábbiakban eláruljuk, hogy mennyi minden nem igaz a BDSM-re abból, ami a Szürke ötven árnyalatában le volt írva.

A leggyakoribb szexfantáziák közül soknak köze van a BDSM világához. A tanár és a diáklány szerepjátéka, vagy épp egy csak egy szemet eltakaró selyemkendő is a kötözés-fegyelmezés és az alá-fölérendeltség előszobáját jelentik, így nem csoda, hogy idővel rengeteg kapcsolatban felmerül az igény, némi BDSM segédeszköz beszerzésére. De hogyan is vágjatok bele a BDSM szexbe? 

A Szürke Ötven Árnyalata - Delicious Pleasure kényeztető kéjgolyók intenzív tréninggel erősítik a hüvelyfalat, miközben a belső masszázslabdák a végletekig kényeztetnek. 

Mi a legtitkosabb vágyad? Szereted ha irányítanak? Szeretnéd tudni milyen mély és valós élvezeteket nyújthat neked az, ha felszínre kerülnek az ősi ösztöneid és hagyod, hogy magukkal rántsanak az Élvezetek Árnyék Birodalmába? Tudod-e, hogy a szerelemnek és a szexnek korántsem fedezted fel minden árnyalatát? Tartogat még meglepetéseket neked a szex. Az eredeti szürke ötven árnyalata soft bondage készlet megérkezett szexshopunkba és megmutatjuk nektek, hogyan fedezzétek fel és barangoljátok be az ismeretlen gyönyöröket rejtegető univerzumokat, ha szerelem sötétebb oldalát kívánjátok feltérképezni.

Sokan felteszik maguknak ezt a kérdést, mivel a válasz nem olyan egyértelmű. Az még ráadásul hagyján, hogy ciki-e, na de vajon mit fog hozzá szólni? Merjen, vagy ne merjen az ember élete szerelmének vibrátort vagy művaginát vásárolni ajándékba?

2021.04.09 15:47

Vannak férfiak, akik szinte mágnesként vonzzák a nőket. Látszólag egyáltalán nem különlegesek, nem jobbak, mint az átlag, nem pörög BMW kocsikulcs az ujjukon és nem lobogtatnak húszezreseket, mégis valamiért minden nő igyekszik a közelükbe kerülni.
Mégis mi a titkuk? Ha eltekintünk a kisugárzástól, külsőtől, személyiségtől és egyebektől, akkor a válasz a természetes illat, vagyis a feromonok. A feromonok olyan természetes vágykeltő anyagok, melyek tudat alatt, már kis koncentrációban is felkeltik az ellenkező nem figyelmét és szexuálisan vonzóvá válsz. A vágykeltő feromonoknak köszönhetően sokkal könnyebb lesz a csajozás!

Az ma már egyértelmű, hogy egy nőnek sokkal nehezebb, több időbe telik a csúcsra jutni, mint egy férfinak.
A nők eleve nehezebben tudnak ráhangolódni a szexre, mint a férfiak, tehát nehezebben is izgulnak fel. Egy férfi esetében elsősorban vizuális ingerekre van szükség, ahhoz, hogy izgalomba kerüljön, míg a nőknek simogatásra, gyengéd érintésre van szüksége, tehát bőrkontaktusra.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a nők nem tudnak vizuális ingerekre, például egy pornófilmre felizgulni, viszont sokkal nehezebben. Izgalom hatására a férfiak hímvesszője merevedik, míg a nők esetében a hüvelykörnyék nedvesedni kezd. Jellemzően a nők nagy része a csikló izgatása által jut a csúcsra!

Kerüljünk képbe a férfiak egyik legáltalánosabb tevékenységével, a rudirázás hátterével! Okuljon belőle férfi és nő egyaránt, hogy megérthessék, mi a jó az örökös gatyatúrásban és hogy egy párkapcsolatban el tudják majd mondani, hogy maximálisan kiismerték a másik fél szexuális szokásait.

Hívd a szeretődet mostantól „Lelonak”, mert ő igazán tudja mire van szükséged és hogyan elégítsen ki. Ha több kell neked egy egyszerű vibrátoros élménynél, akkor nem hiányozhat az otthonodból ez az izgató, ami még a legtitkosabb vágyaidat is képes kielégíteni.

A szex az érzékek játéka. De mi történik akkor, ha az egyik érzékszervünk kiesik?

Mi most annak jártunk utána, milyen előnyökkel jár az, ha megszabadulunk a látás okozta béklyóktól, és hogyan, milyen módokon érhetjük ezt el!

2014.02.24 15:55

Csomagjaink nagyon egyszerűek és teljes mértékben diszkrétek és jelöletlen.Semmilyen utalást nem találsz a csomagon annak erotikus tartalmára, nincs rajta logó, felirat, semmi. Csak a címzett neve és címe. 
Aki kiszállítja fogalma sincs mi van benne vagy honnan érkezett a csomag. Ennél diszkrétebb már nem is lehetne!

Kártyás fizetésnél is odafigyelünk a diszkrécióra! Ezért a banki tranzakciónál csak a cégünk nevét, a dátumot és a tranzakció számot fogod látni.

Nincs is jobb program hétvégén este, mint elővenni a már klasszikusnak számító Activity-t vagy Gazdálkodj okosan társasjátékot és együtt játszani a családdal, barátokkal. Viszont, ha már eleged van a megszokott társasjátékokból és a rokonok helyett inkább pároddal szeretnél romantikázni, abban az esetben sem kell lemondanod a társasjátékról.
A Monopoly-val elég nehéz ráhangolódni a romantikus estére, azonban a szex társasjátékokkal egyszerre fogtok jól szórakozni és az intimitás is nő köztetek. Szóval, ha szeretnéd megfűszerezni párkapcsolatotok és szexuális életeteket, úgy, hogy közben jól szórakoztok és csak egymásra figyeltek, akkor szerezzetek be egy felnőtteknek szóló erotikus társasjátékot!

A legtöbb férfi néz pornót, így a pornószínésznőket név szerint ismeri. Talán te is elméláztál már azon, hogy milyen lenne, ha kedvenc, szívdöglesztő pornósztárod téged kényeztetne. Ha szeretnél együtt lenni kedvenc pornószínésznőddel, akkor nem kell messzire utaznod és hosszas udvarlásba kezdened, ugyanis a Fleshlight-nak köszönhetően bármikor élvezheted kedvenc pornószínésznőd intim testtájékát. A Fleshlight nem csupán egy egyszerű maszturbátor. Különlegessége abban rejlik, ugyanolyan élvezetet nyújt, mintha egy hús-vér nővel hancúroznál.
Ha régóta álmodozol kedvenc pornószínésznődről, akkor itt az alkalom, hogy megtapasztald, hogy milyen érzés vele az együttlét! A Fleslight maszturbátor kipróbálása új szintre fogja emelni az önkielégítést!

Ha partnered erotikus masszázsban részesíted, akkor nem kell hosszan magyarázni, hogy mi következik, tudni fogja magától is. Egy hosszú munkával töltött nap után kiválóan el tudod lazítani párodat. Nem kell semmilyen masszázs tanfolyamot elvégezned, csak néhány dologra kell odafigyelned és biztos lehetsz a sikerben! Az erotikus masszázs nem nagy ördöngösség, könnyen bele fogsz jönni. Ha pár dolgot betartasz, akkor párod alig várja majd, hogy újra kényeztető kezeid alatt feküdjön.
Ha párkapcsolatodban a szex már monoton, megszokott tevékenységgé vált, vagy csak szeretnél egy kis izgalmat az együttlétekbe, akkor az erotikus masszázs a tökéletes választás!

Te használod? "Még, csináld, gyerünk"

Ismerős? 

Nem csak a pornóban szokás ám az erotikus szavak használata! Próbáld ki. Hogyan kezdj neki? Olvasd el a cikket!

Az erotikus szerepjátékok igen közkedveltek a legtöbb pár körében, hiszen képesek úgy izgalmat vinni a kapcsolatba anélkül, hogy bármelyik fél lelke sérülne.  

Egyhangú lett a szex? Úgy látod a párod kifelé kacsingat, vagy titokban pornót néz? Ha van benned egy kis merészség és vállalkozó szellem, akkor vidd haza az utcai kukkoldát és dugdosson a te bugyidba pénzt ahelyett, hogy azt máshol szórná el. Mutasd meg milyen tüzes pipi tudsz lenni, aki szereti ha nyársra húzzák.

Erotikus társasjáték… az meg minek? Sokan a szextársasokra gondolva nem is sejtik, hogy nem csupán valami perverz kiegészítőről van szó, hanem egy olyan dologról, ami valóban sokat tehet a párkapcsolatukért.

Pedig ezek a játékok a friss kapcsolat elején járóknak és a hosszú évek óta együtt élőknek is megannyi előnnyel járhatnak… Feltéve, hogy időt és energiát szánnak arra, hogy a szabályokat betartva, akár egy egész éjszakát egymásnak és a játékos szórakozásnak szenteljenek. De kezdjük az elején!

Egy páros, szexi társasjáték nem közösségi élményt nyújt, hanem kifejezetten a párkapcsolatban élő két személynek teremt lehetőséget a minőségi – és persze fülledt erotikával teli – idő együtt töltésére. Ezúttal tehát nem egy vad, csoportszex-kimenetelű kalandról van szó, hanem olyanról, ami elmélyítheti a már meglévő érzelmi és szenvedélyes szálakat közted és párod között.

A BDSM-nek vagyis a kötözős szexnek megvannak a maga rajongói, akik előszeretettel próbálják színesítik BDSM elemekkel és eszközökkel az együttlétet. Természetesen vannak olyanok is, akik mind ettől viszolyognak, azonban ez a cikk most nem róluk szól. Ha te is érdeklődsz a BDSM világa iránt, akkor valószínűleg már megtekintetted milyen eszközök közül lehet válogatni. Ha nem vagytok kezdők a témában, akkor az extrémebb szex eszközöket is kipróbálhatjátok. A BDSM-hez nem kell feltétlenül szexelni, azonban, ha mégis ágyba bújtok, akkor nagyon izgalmassá tehetitek a helyzetet, néhány játékszer használatával. Az eszköz használat csak saját fantáziátokon és bevállalósságotokon múlik.

Talán nem árulunk el semmi meglepőt azzal, hogy a férfiak nagy része nem szívesen beszél a merevedéssel kapcsolatos problémáiról! A péniszt másként férfiasságnak is nevezzük, így a potenciaproblémák egy kicsit olyannak hatnak, mintha a férfi megbukna férfiként. Holott a potenciaprobléma meglehetősen gyakori, méghozzá olyannyira, hogy élete során a legtöbb férfi megtapasztalja, milyen az, amikor legnemesebb testrésze akció közben vagy előtt cserben hagyja. Ez akár egy ördögi körré is válhat, hiszen rástresszelsz, hogy a következő alkalommal meg ne történjen, ami szintén nem segít a helyzeten. A kétségbeejtő helyzetbe ugyanakkor nem kell beletörődni, ugyanis van fájdalommentes, természetes megoldás.

A koronavírus egyre szélesebb körű elterjedése miatt kiemelten fontossá vált környezetünk gyakori tisztítása és fertőtlenítése.

A gésagolyók igen sokoldalú eszközök. Lehet pusztán nemi örömszerzésre használni, de az egészségedért is sokat tehetnek, ha tudod, mit kell csinálni velük.

Természetesen sok ember számára először buja történetek és kéjes emlékek jutnak eszébe a gésagolyó szó hallatán, ám ez a csodálatos kis segédeszköz messze túlmutat a szexuális élet feldobásán.

Szóval mi is a gésagolyó pontosan? Ez az eszköz két kerek, vagy ovális alakú golyóból áll, amit középen egy zsinór vagy műanyag köt össze, valamint egy kihúzó résszel is rendelkezik. A golyók belsejében apró súlyok vannak elhelyezve, amelyek a méhfalnak lökődve vibráló érzést váltanak ki, ezzel előidézve a hüvely és a záróizmok összehúzódását.

Az összehúzódások hatására pedig erősödni fognak ezek az izmok, amiket egyébként csak speciális intim tornával tudnánk kellőképpen átmozgatni és formában tartani. Emellett használata még pozitív hatással van a hüvely érzékenységére, valamint nagy mértékben fokozhatja annak szorítóerejét és rugalmasságát. Itt lehetne kiemelni a gyermekáldás után lévő nőket, akiknek a szülés esetleg igénybe vette vagy jobban megviselte a hüvelyi izmait, hiszen a gésagolyók rendszeres használatával regenerálhatják a szóban forgó izomcsoportokat. Ezen kívül nem mehetünk el amellett sem, hogy a golyócskákkal végzett gyakorlatok a medencealapi záróizomra is pozitív hatással vannak, ami a széklet- és vizelettartásért felelős, így azok akik rendszeresen használják a gésagolyókat, csökkenthetik az inkontinencia tüneteit.

Japánban már évszázadok óta nagy hasznát veszik az emberek. Régen üvegből készültek (természetesen vastag falú golyókról beszélünk), és az üveggolyó belsejébe helyezték a kisebb golyókat, amik a súlyt adták. Ma már szerencsére kedvünkre válogathatunk a legkülönbözőbb színű, formájú, és méretű gésagolyók között. Természetesen anyagát tekintve is kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetszőt: legyen műanyag, fém vagy akár szilikon, mindenképpen hasznunkra fog válni.

A nők leggyakrabban szülés után találják szembe magukat azzal a gonddal, hogy gyermekük világrahozatala következtében hüvelyizmaik veszítenek rugalmasságukból. 

2021.02.18 16:17

Sokan a legénybúcsúk elmaradhatatlan kellékeként ismerik a guminőket,

míg mások úgy vélik, hogy kizárólag az vásárol guminőt, akire a nők nem, hogy rá sem néznek, de messziről el is kerülik.

Holott ez nem így van. Ha épp magányosan telnek a napjaid és karod lassan Popeye-méretűre nő, akkor ideje beszerezni egy guminőt, akivel hasonló lesz a szex, mint egy hús-vér nővel, azonban nem kell amiatt aggódnod, hogy visszautasít, mert fáj a feje.

Az örömlányok drágák és sosem lehet tudni mit kap el tőlük az ember. Márpedig az ember csak gyönyört szeretne kapni és nem betegséget. A guminőt bármikor tudod használni, azonban, ha nincsen rá szükséged, akkor diszkréten el tudod csomagolni, így senki sem fog tudomást szerezni titkos szeretődről!

A péniszpumpa az egyik leghasznosabb szexuális játékszer férfiaknak, hiszen nagyon sok előnnyel jár, ha valaki rendszeresen használja. A legtöbb férfi, beszéljen bármilyen magabiztosan férfiasságáról, minden nővel való együttlét előtt izgul, hogy férfiassága ne hagyja cserben és elnyerje párja tetszését.

A legtöbb férfi élete során legalább egyszer, átmenetileg megtapasztalja az erekciós zavart. Az állandó rohanás, stressz, nehéz időszak eredményeként egyre fiatalabb korban tapasztalják meg a férfiak az erekciós panaszokat. Ha előtted sem ismeretlen a probléma, nem kell kétségbeesni! Ma már kiváló módszerek vannak a pénisz felélesztésére, többek közt a péniszpumpa!

Unod hogy a pasid a pornón él? Zavar ha másokat néz és nem téged? Miért kellene mások szerelmi életét lesnetek, amikor szexelhetnétek a sajátotokra is! A házi pornó forgatása eszméletlenül fel tudja dobni a párkapcsolatot, ráadásul rendkívüli örömökben részesülhettek általa! 5 lépésben megmutatjuk mi a teendőtök!

2021.04.10 16:21

A BDSM kedvelői előszeretettel bújnak latex ruhákba, ugyanakkor nem csak ők, hanem a hagyományos szex kedvelőit is gyakran izgatja a latex ruhák látványa. A latex a BDSM pornó kedvenc anyaga, különösen a dominákon.
A latex alapvetően nem túl igényes anyag, azonban pár dologgal nem árt tisztában lenni, ha az a cél, hogy minél hosszabb élettartammal rendelkezzen a ruha. Ha BDSM rajongó vagy, akkor biztosan tudod, hogy nem csak az aktus során használt eszközök lényegesek, hanem a körítés is, hiszen így sokkal könnyebb átszellemülni, átadni magad az élvezeteknek és átélni szereped.

Felkeltette a Szex és New Yorkban látott híres nyuszi vibrátor és annak csodaképességei a kíváncsiságodat? Sok jót hallottál már róla, de eddig még nem merted magad meglepni vele? Olvasd el cikkünket, hogy megbizonyosodj arról, hogy a nyuszi vibrátorral egy egészen új keletű, totális orgazmusban lehet részed!

Az egyik legnépszerűbb szexuális segédeszköz a péniszgyűrű, s ez nem is annyira meglepő, ha belegondolunk, miért lehet jó a péniszgyűrű használata.

A gésák voltak a Japán kultúra luxus szexbombái, akik ismerték az összes vágyfokozó praktikát, otthon voltak a fogamzásgátlás terén, de még az intim torna úttörői címmel is kérkedhettek. Mindehhez csupán egy dologra volt szükségük, a róluk elnevezett gésagolyóra. Ismerkedj meg az alap gésagolyókkal, az üveggel, valamint a kezdőknek és haladóknak ajánlott darabokkal!

Egy gyűrű mind fölött. Eljött az idő, amikor a nők lephetik meg pénisz gyűrűvel a férfiakat.

Méghozzá egy olyan speciális péniszgyűrűvel, ami hosszan tartó erekciót és kemény férfiasságot biztosít, ráadásul akár egy egészen észbontó, más jellegű kielégülésben is része lehet a pároknak. De hogy kell meggyűrűzni a locsolócsövet?

A sztereotípiákkal ellentétben nem a pénisz az egyetlen és legfőbb erogén zóna egy férfi testén. Ennél jóval több érzékeny és forró pont található a talpától egészen a feje búbjáig, amiknek érintésére reagálva heves izgalmakat válthatunk ki belőle. Tanuld meg a pasid új és mélyebb izgatását azzal, hogy felfedezed a felsőtestén található érzéki pontokat!

Sok férfit elszomorít az a tény, hogy a kedvese nem csípi a felnőttkori nyalókázást. Kevesen vannak akik a végére is járnak ennek, hogy mi vagy mik lehetnek az okai és inkább erőszakosan viták keretében, vagy esetleg egy ideig még lágyan próbálják rávenni a párjukat, majd egy idő után feladják. Egyszerűen csak meg kell érteni azt a bonyolult női mechanizmust és akkor mindkét fél számára elérhető lehet a boldog kielégülés, ezért most adunk néhány tippet, hogyan kell ezt csinálni!

Tudtad, hogy kutatások szerint azok a nők, akik szex során használnak valamilyen síkosítót, nagyobb élvezetben, intenzívebb orgazmusban részesülnek? Bizony, a síkosító használata nem csupán „extrémebb” helyzetekben javasolt, bármilyen együttlétet izgalmasabbá tehetnek! 

Gondoltad volna, hogy a hüvely izmai is edzhetőek, éppúgy ahogy a hasizom vagy a lábizom? És ehhez még az edzőterembe se kell lemenned kétnaponta, hanem akár már otthon is végezhetsz gyakorlatokat, ami feszesebb izomzathoz vezet ott lent.

Hol szeretik a nők a legtöbb idejüket tölteni? A fürdőszobában. A titkos kis budoárjukban, ahol megújulhatnak és megszépülhetnek! De mivel lehetne a készülődés hosszas perceit még jobban elnyújtani és még örömtelibbé varázsolni?

Semmi nincs olyan vágykeltő hatással a férfiakra, mint egy szexi ruha vagy egy erotikus fehérnemű. A címlapokon, magazinokban, esetleg a kirakatokban látott szettek azonban nem mindenkin állnak ugyanolyan jól.

Mintha csak egy személyi edződ lenne, úgy tanulhatod meg az intelligens gésagolyók segítségével, hogy hogyan kell használni a kéjgolyókat a lehető legjobb eredmények elérése végett.

Manapság hatalmas kínálatból tud választani, aki szeretne szexuális játékszert vásárolni. A vibrátorok közt is megtalálhatók azok a márkák, melyek felsőkategóriás termékeket nyújtanak a vásárlók számára. A legújabb különlegességek a We-Vibe vibrátorok, melyek a világon egyedülálló módon nem csak a nők számára nyújtanak élvezetet. A vízálló We-Vibe vibrátorok extra hajlékonyak, aminek köszönhetően úgy lehet az intim részhez helyezni, hogy az egyik vége a csiklónál, a másik pedig a hüvelyben helyezkedik el. A kétmotoros technológia és a redőzött felületnek köszönhetően a vibrátor csiklót és a hüvelyt egyszerre stimulálja, így nagyon hamar óriási orgazmusban lesz részed!

Az egészséges életmód és az alakformálás mellett éppoly fontos, hogy legintimebb izmaink erősítésére is odafigyeljünk ezzel is növelve önbizalmunkat és javítva egészségi állapotunkat.

Egy régóta tartó párkapcsolatban sokszor eljön az a pont, amikor a szex kissé unalmasnak, rutinszerűnek tűnik, és a pár egyik, szerencsés esetben mindkét tagja érzi ezt, változtatni akar.

2015.07.01 16:42

Kegel gyakorlatok

A BDSM szerves részét képezi a kötözés, vagyis a bondage. Lényege, hogy az alárendelt fél mozgását részleges vagy teljes mértékben korlátozza. A kötözéshez lehet használni bilincset vagy kötelet, valamint ma már kapható komplett kötöző szett is, így nem kell a darabokat egyesével megvásárolni. A kötözéshez nagy fokú bizalom szükséges, hiszen ekkor az egyik fél teljes mértékben ki van szolgáltatva a másik személynek. Ha szeretnétek egy kis kötözéssel megfűszerezni az együttlétet, akkor érdemes beszerezni egy kötözőszettet! Ha még sosem próbáltátok a kötözést, akkor érdemes pár dolgot előre tisztázni, hogy biztosan élvezetes legyen az együttlét!

A legtöbb nő csak nagyon nehezen tud elmenni hüvelyi úton, ezért a csikló stimulálására is szükség van, hogy a csúcsra jusson. Így nem csoda, hogy a csiklóizgatók a szexwebáruházak legnépszerűbb termékei közé tartoznak. A férfiak gyakran húzzák a szájukat, ha kiderül, hogy párjuk rendelkezik vibrátorral, ám a csiklóizgató fölött sokkal könnyebben szemet tudnak hunyni, sőt akár az együttlét során is szívesen kényeztetik kedvesük csiklóizgatóval. Úgy is mondhatjuk, hogy nem vetélytársként, hanem cinkos társként tekintenek a csiklóvibrátorra. Ha még nem rendelkezel csiklóizgatóval, de már megfordult a fejedben, hogy beszerzel egy huncut játékszert, amivel kedvedre kényeztetheted magad, akkor akár egy igazán különleges szexjátékszert is beszerezhetsz!

Kupon felhasználási útmutató

A BDSM egy sor gyakran erotikus gyakorlat vagy szerepjáték, amely rabságot, fegyelmet, dominanciát és alávetettséget, szadomazochizmust és más ezekhez kapcsolódó interperszonális dinamikát foglal magában.

Tekintettel a gyakorlatok széles skálájára, amelyek közül néhányat olyan emberek is folytathatnak, akik nem tartják magukat BDSM-et gyakorlónak, a BDSM közösségbe vagy szubkultúrába való beilleszkedésről gyakran azt mondják, hogy az önidentifikációtól és a megosztott tapasztalatoktól függ.

 

A BDSM kifejezést először 1991-ben használták egy Usenet-bejegyzésben, és a B/D (Bondage=kötöttség és Discipline=fegyelem), D/S (Dominance=dominancia és submission=alávetettség) és S/M (szadizmus és mazochizmus) rövidítések kombinációjaként értelmezik.

A BDSM-et ma már mindenre kiterjedő kifejezésként használják, amely a tevékenységek széles skáláját, az interperszonális kapcsolatok formáit és a különálló szubkultúrákat fedi le. A BDSM közösségek általában bárkit befogadnak, akinek nem normatív vonulata van, aki azonosul a közösséggel; ez magában foglalhatja a kosztümösöket, a testmódosítás rajongókat, az állati szerepjátékokat, a gumifetisisztákat és másokat.

A nők jelentős része nem tudja elképzelni, hogy melltartó nélkül lépjen ki az utcára. Ma már számos különféle típusú melltartó kapható, melyek amellett, hogy kiemelik a formás vonalakat, egyben szexi megjelenéssel is rendelkeznek. Ugyanakkor vannak olyan ruhák, melyek esetében nem az a cél, hogy láthatóak legyenek, hanem épp ellenkezőleg, úgy tartsák meg a mellett, hogy közben nem lehet látni a melltartót. A pánt nélküli vagy épp a mélyen dekoltált ruhák esetében nem túl szép látvány, ha a pántok látszanak, még akkor sem, ha a melltartó színe megegyezik a ruháéval. A legjobb megoldás tehát a láthatatlan melltartó, mely szépen megemeli a mellet, de láthatatlan marad a kíváncsi pillantások elől.

Ha szeretnél beszerezni valami igazán izgalmas szexuális segédeszközt, akkor érdemes megismerni a szexhintát. A hinta említésére a többség nem valamilyen erotikus dologra gondol, hanem a gyerekkori kellemes emlékeket idézi vissza, no meg persze, a hintáról való egy-két nagy esést.
A felnőtteknek való hinta, vagyis a szexhinta szintén kellemes élményeket tud okozni. Ha egy kis változatosságra van szükség a kapcsolatban, esetleg a misszionárius póz, kutyapóz, lovaglópóz örök hármasából vagytok képtelenek kilépni, akkor mindenképp érdemes beszerezni egy szexhintát! Ezzel a szexuális kiegészítővel olyan pózokat fogtok tudni kipróbálni, melyeknek korábban a fizika és saját testetek határai szabtak gátat!

Sokan összekeverik a dildót, vagyis a műpéniszt és a vibrátort. Holott a kettő közti különbségről a megnevezésük is árulkodik.

Manapság hatalmas a választék a női örömszerzők terén, ugyanakkor a teremtés koronái sem maradnak szexuális játékszerek nélkül! Az önkielégítés teljesen természetes dolog, melyet nem csak a szinglik űznek, hanem gyakran a párkapcsolatban is sor kerül rá. Habár a kézzel való maszturbáció során is el lehet jutni a csúcsra, sokkal élvezetesebb valamilyen maszturbátorral önkielégíteni.

Nem csak a női játékszerek, hanem a férfi maszturbátorok is igen széles skálán mozognak, így nem valószínű, hogy aki szexuális játékszert keres, az nem talál magának valót. Ha eddig te is a marok-marcsizás híve voltál, viszont szívesen kipróbálnál valami újdonságot, akkor adunk pár tippet, amivel hatalmas orgazmusokat élhetsz át!

Mi az a maszturbátor?

Szájak, puncik, popsik és még sorolhatnánk. Persze itt nem áll meg a maszturbátor fogalma, mivel ide tartozik minden olyan, férfiaknak készült üreges eszköz, amivel önkielégítés végezhető. Szerencsére mára már nem csak a női önkielégítés vált elfogadottá, hanem a férfiaknak is egyre több lehetőségük adódik jobbnál jobb termékeket kipróbálni.  Mivel nagyon sok fajta férfi maszturbátor létezik, így pár fajtát közelebbről is megvizsgálunk, hátha ezzel megkönnyíthetjük a döntést azok számára, akik rendelés előtt állnak. 

2014.11.22 16:54

Jogosan teheti fel bármely férfi ezt a kérdést, mivel nemcsak a védekezés az óvszer lényege, hanem az is, hogy kényelmes legyen. Ha nem érzi jól magát a búvárruhájában az akcióhős, hogy lehetne elvárni tőle, hogy élvezze a mély merülést? Amennyiben kényelmetlen, túl szűk vagy kicsi a gumi, azt bizony megsínyli a szex és a pároknak is csak kellemetlenséget és frusztrációt okoz. Ezért érdemes foglalkozni ezzel a kérdéssel, amit semmiképp sem szabad a szőnyeg alá söpörni, hogy vajon mekkora óvszert vegyünk?

2014.06.25 16:54

Nem szereted a mű dolgokat, mert neked mindenből az igazi kell? A természetesség híve vagy? Tetszenek a vibrátorok, de úgy vagy vele, hogy nem mindegy mivel elégíted ki magadat? Ha ilyen magas elvárásaid vannak és a legjobbra fáj a fogad, ne is érd be kevesebbel, mint egy valósághű vibrátorral!

Bosszant a tömegben való tülekedés, a dugóban állás, várakozás?
Szeretnél kényelmesen vásárolni, anélkül, hogy eltakarják előled a polcok tartalmát, vagy a nyakadba lihegnének azt lesve, hogy vajon mit viszel ma haza?!

2021.02.24 16:59

A dildók igazán népszerűek, hiszen már a puszta látványuk is izgatóan hat. Ha egy termetes pénisznek a gondolatára is benedvesedsz, akkor a dildó az ideális választás! Viszont, ha te is megszeppenve méred fel a hatalmas dildó kínálatot és fogalmad sincs, hogy a műpénisz rengetegből melyik az ideális választás, akkor érdemes előbb átgondolni, hogy milyen igényeid vannak és mik az egyes típusok előnyei. Legyen szó üveg, szilikon vagy zselés dildóról, eláruljuk miért érdemes azt az anyagot választani vagy mik lehetnek az okok, amiért jobb más típust választani! Az anyagon túl eláruljuk mire érdemes még figyelned, hogy a dildóval való szex minél nagyobb élvezetet jelentsen!

Ha sivár nemi élettel rendelkezel, nem kell életed végéig jobb kézzel polírozni szerszámod.

Mint ahogy egy dildó vagy vibrátor esetében is számít a méret, úgy kell gésagolyó választásnál is figyelembe vennünk, hogy mekkorát veszünk. 

2014.11.29 17:13

Egyáltalán nem elhanyagolható a kérdés, hogy milyen óvszert vegyek? Az óvszernek nem csak biztonságosnak kell lennie, hogy megelőzzük vele azt, hogy ideje korán legyünk szülők és ne keljen egész életünkben nemi betegségektől szenvednünk. Fontos, hogy magát az aktust is élvezzük közben és ne csak a boldog tudatot, hogy mi mindent előztünk meg azzal, hogy védekeztünk.

Szeretnéd kipróbálni milyen az, amikor egy csinos kis gyűrű segítségével akár intenzívebb és hosszantartóbb szeretkezésben vagy maszturbálásban lehet részed, de nem tudod eldönteni melyiket válaszd? Vagy már volt részed benne, de csupán valami újabbra vágysz? A cikkből kiderül, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésedre ahhoz, hogy te is részesülj az egészen más és sokkal intenzívebb, szédületesebb kielégülésben amit a péniszgyűrűtől kaphatsz!

Mielőtt rávágnád, hogy teljesen mindegy, jobb ha tudod, hogy nagyon is vannak eltérés síkosító és síkosító között, ezért célszerű személyre, vagy élményre szabottan választani a tökéletes összhatásért! Cikkünk segít, hogy milyen szempontok alapján válassz!

A Káma Szútra óta tudjuk, hogy szexelni a legnyakatekertebb pózokban is lehet, ám ehhez nem árt némi tornász múlt a nő részéről és kellő erő a férfi részéről. Ráadásul a nyakatekert helyzetben el kellene lazulni és élvezni az együttlétet. Ez gyakorlatilag lehetetlen. Viszont, ha már eleged van a jól megszokott misszionárius-lovagló-kutya póz szentháromságból, akkor ideje beszerezni egy szexhintát! A szexhinta új dimenziókat nyit meg a szexben! Olyan pózokban tudtok szexelni, melyek korábban lehetetlennek tűntek. Továbbá a jól megszokott pózok is sokkal élvezetesebbé válnak. A szexhinta tökéletes alternatívát jelent, ha szeretnétek megfűszerezni a kapcsolatotokat.

2016.03.27 19:21

A péniszgyűrű olyan szexjátékszer, mely serkenti a péniszben a véráramlást, meghosszabbítja az erekció időtartamát és késlelteti az orgazmust.

A szexuális témák kapcsán a nők jellemzően sokkal nyitottabbak, mint az erősebbik nem tagjai. Ugyanakkor a többség elsősorban általánosságban beszél a szexről, a szexjátékszerekről pedig csak érintőlegesen. Éppen ezért elképzelhető, hogy te is beszéltél már a barátnőkkel pikáns témákról, de valószínűleg nem mentetek bele mélyebben a témába. A gésagolyó az egyik olyan szexuális játékszer, melyről kevés szó esik, annak ellenére, hogy ez a szexuális játékszer, nem csak az ágybeli élvezeteket növeli, hanem az egészséghez is hozzájárul, számos jótékony hatásának köszönhetően. Ha szeretnél többet megtudni a gésagolyóról, olyan információkat is, melyeket nem mernél megkérdezni mástól, akkor mindenképp olvass tovább!

Miért szavazza le sok nő az anális szexet? Lehet, hogy látszólag két egyforma lyukacskáról beszélünk, de teljesen más kategória a kettő. Ugyan a férfiak többsége nem veti meg és szereti, viszont sok nő nem kívánja a szerelemnek ezt a fajta módját. Messze nem elítélendő dolog, inkább kíváncsiságot kelthet az emberben, hogy miért nem kedveli a másik fél és miként lehetne elérni, hogy megszeresse.

2018.04.27 17:24

Ha nem vagy gyakori látogatója a szexshopoknak vagy nem igazán rajongsz a japán szexfilmekért, nem valószínű, hogy találkoztál már közelebbről is ezekkel a kéjgolyókkal, ám a könyvben részletesebben is olvashatsz róluk. Ha most ezért még sincs kedved fellapozni egy több száz oldalas könyvet, íme néhány tudnivaló a gésagolyókról, amit megosztanánk veled, hátha Te is kedvet kapsz ahhoz, hogy kipróbáld őket.

Mielőtt még kimondanád a boldogító igent, szükséged lesz egy utolsó estére, amikor a srácokkal kirúghatsz a hámból.

A művagina tulajdonképpen nem más, mint egy férfiaknak készült maszturbációs segédeszköz. Sajnos hazánkban még eléggé tabu témának számít a használata, míg Ázsiában már teljesen elfogadott. Sokan Magyarországon még mindig felhúzzák a szemöldöküket amikor meghallják a művagina kifejezést. De miért is kéne ezen megbotránkozni, amikor a nőknek készült vibrátorok olyan nagy népszerűségnek és elfogadottságnak örvendenek világszerte? Persze tudjuk, hogy a férfiak könnyedén kielégíthetik a vágyaikat a kezük segítségével, ám új dolgokat kipróbálni az egészséges szexuális élet egyik alappillére! Tehát adott egy segédeszköz, ami már a férfiakat is képes percek alatt a csúcsra juttatni! Miért is kéne ezen megrökönyödni? Inkább nézzük, mi fán terem!

Ha épp magányosan tengeted napjaid és a hokizástól már lassan ínhüvelygyulladásod lesz, viszont egy komplett guminővel nem szeretnél bajlódni, akkor a művagina jelenti számodra a megoldást. Nem csoda, ha még nem hallottál a művagináról, hiszen a társaságban gyakran tabutémaként kezelik a férfi szexuális játékszerek használatát. A nők ilyen téren sokkal nyitottabbak, jobban megosztják egymással, ha valamelyikük rendelkezik valamilyen szexjátékszerrel vagy, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkeznek. Ez a férfiak esetében gyakorlatilag elképzelhetetlen. Mondjuk érthető, hisz nehéz elképzelni, hogy sörözés közben a baráti társaság egyik tagja bedobja: „Tegnap volt egy vad estém a művaginámmal, amit Dórinak neveztem el! Elképesztő milyen sokáig bírtam és attól se kellett félni, hogy előbb elmegy, mint én! Fantasztikus volt!”

A legtöbb férfi bár titkolja, de nem elégedett férfiassága méretével. Akár a hölgyek esetében a fenék. Mindig lehetne formásabb, kisebb, nagyobb, kerekebb.
A férfiak esetében bőven elég lenne az is, ha minél hosszabb, vastagabb, méretesebb lenne a pénisz. Viszont amíg a fenék edzéssel formálható, addig a pénisz esetében bele kell törődni a méretbe. Legalábbis eddig így tudta a többség. Viszont ma már tudjuk, hogy a megfelelő eszközökkel hatékonyan növelhető a pénisz.
Természetesen nem a kétes hírű készítményekre és gyógyszerekre gondolunk, hanem az olyan orvosi eszközökre, melyek klinikailag tesztelt szerkezetek! Ezeket az eszközöket akár olvasás, TV nézés, relaxálás közben is lehet használni. A hatás pedig garantáltan nem marad el!

2021.03.11 17:30

 

A szexshopokban hosszú ideje a vibrátorok a legnépszerűbb termékek. Nem hiába, hiszen a nők sokkal őszintébben, nyitottabban beszélgetnek szexuális témákról. Így nem csoda, hogy az is előjön, hogy a hálószoba szekrényben lapul-e valamilyen huncut szexuális játékszer. A nők többsége rendelkezik vibrátorral, sőt nem is eggyel! Ha azt gondolod, hogy a szinglik játékszere a vibrátor, akkor nagyot tévedsz, ugyanis nagyon sok kapcsolatban élő nő rendelkezik vibrátorral! A vibrátor akár a párkapcsolat színesítésére is szolgálhat. Egyre több férfi érti meg, hogy a vibrátor nem rivális vagy ellenség. Másrészt egy vibrátorral játszadozó nőnél kevés izgatóbb látvány van! Szóval, neked van már vibrátorod?

Mi sem lehet szexibb, tökéletesebb, mennyeibb egy férfi számára, mint egy nimfomán nő, hiszen helyből úgy érzi, hogy megnyerte a Black Jack-en a főnyereményt. Egy nő aki él-hal a szexért,  párosodási késztetése felér a nyuszikéval és bárhol, bármikor szóba jöhet nála a szerelem. A kérdés csupán az, jól lakhat egy ilyen nő hatalmas étvágya? Mutatunk néhány nimfománoknak való erotikus játékszert, amikkel biztosan be fognak telni az éhes amazonok!

2014.12.01 17:34

Sok férfi nincs tisztában azzal, hogy egészen pontosan hogyan működik a nő és a női orgazmus, sőt rengeteg nő sincs egészen tudatában annak, mit is produkál a teste. Ezért, főként a férfiaknak kedvezve, összeszedtük 11 pontban a női orgazmus ismérveit és egyben egyfajta íratlan szabályzatként segédletet nyújtva, hogyan is kell sikeres tűzijátékot fakasztani egy nőből mind "hagyományos módon" mind pedig szexshopból rendelt játékszerek segítségével!

Vannak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy a szexshopban megszemléljék, megtapintsák a megvásárolni kívánt terméket, míg mások szeretnek online mindent lebonyolítani. Alapvetően mindkét típusú vásárlásnak megvannak az előnyei. Viszont a tapasztalatok azt mutatják, hogy az online vásárlás virágzik, rengetegen inkább házhoz vitetik a kinézett szexuális játékszereket. Ehhez hozzájárul az is, hogy sokan úgy gondolják ciki szexshopban személyesen vásárolni, merthogy mit gondol majd az eladó. Ha te is szeretnél pár huncutjátékszert beszerezni vagy eljött az idő, hogy első vibrátorod, péniszpumpád vagy bármilyen egyéb szexuális játékszered beszerezd, akkor valószínűleg benned is felmerült már, hogy egy szexshopban személyesen vásárolj vagy online pár kattintással. Az alábbiakban eláruljuk, hogy milyen előnyei vannak a személyes és az online vásárlásnak!

A síkosító a legalapvetőbb szexuális kiegészítő, mely sokkal élvezetesebbé teszi az együttlétet. Különösen, akkor jön jól, ha a páros női tagja nem képes a kellő nedvesedésre. Ugyanakkor meleg és heteró párok esetében is hasznos anális élvezetek esetén.
Annak ellenére, hogy a síkosítók nagy népszerűségnek örvendenek és sokan használják őket, a mai napig sok tévhit kering a köztudatban. Pláne, az olyan síkosítók kapcsán, melyeket elsősorban az orális élvezetekre találtak ki. Az alábbiakban bemutatjuk az orális síkosítókat, illetve tisztázunk pár tévhitet, amiket a síkosítók kapcsán lehet hallani.

2021.06.29 17:37

Jól sejted, a maszturbálásról szeretnénk pár szót ejteni. Még pedig a művaginával való maszturbálásról. A legtöbb férfi rendszeresen végez önkielégítést, akár párkapcsolatban is. Nincs ezen semmi szégyellnivaló, hiszen nem mindig van ott a partner, esetleg a körülmények miatt nem valósulhat meg az együttlét. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor nem kell magyarázni miért is van szükség pár élvezetes, kéjes percre. Ha önkielégítesz, akkor add meg a módját és tedd igazán élvezetessé! Elvégre, ha a nőknek jár a vibrátor, akkor te miért ne használhatnál szexuális játékszer vágyaid megélésére? A realisztikus kényeztetőkkel igazán élvezni fogod a maszturbálás minden pillanatát!

2014.07.08 17:39

Biztos sokan gondolkodták már azon, hogyan lehetne megnövelni péniszük méretét otthon, mindenféle fájdalmas és hosszan tartó orvosi eljárás nélkül. Olyanok is biztosan akadnak, akiknek gondot jelent kitartani aktus közben a korai magömlés miatt. Mindkettő teljesen általános és mindennapi téma a szexuális életet élők körében. És mindkét téma igen kemény diónak tűnhetett idáig, ám ma már ezektől nem kell tartanunk. Pénisznövelés otthon, vagy a korai magömlés elkerülése? A péniszköpeny használata ezekre a problémákra gyors és olcsó megoldás lehet!

 

Szóval mi is ez pontosan? A péniszköpeny egy olyan üreges testű, szexuális segédeszköz, amit ha aktus közben a férfiasságra húzunk, megnövelhetjük annak méretét és kivédhetjük a túl korai magömlést. Persze ez egy hatalmas leegyszerűsítés, hiszen ennek a játékszernek is rengetek fajtája van, különböző funkciókkal és felületekkel.

A mai napig éles vita folyik arról, hogy mennyire fontos az ágyban a férfi nemi szerv mérete. A köztudatban a nagy méret a favorit, így nem csoda, hogy a férfiak szeretnek lódítani méretüket illetően és mindent elkövetnek, hogy férfiasságuk minél nagyobbnak tűnjön. Igazán megalázó érzés, ha egy nőt azért nem sikerül kielégíteni vagy a nő azért utasítja vissza az együttlétet, mert nem elég nagy méretű a pénisz.

A pénisznövelés gondolata évezredek óta foglalkoztatja a férfiakat, ennek még a kulturális hagyatékokban is számos jelét látjuk. A férfi szorongás mai napig elképesztően gyakori jelenség, sőt, a pornófilmek hatására talán csak még súlyosabbá vált a helyzet.

A péniszpumpák a férfiak körében nagyon népszerű termékek. Egykor elsősorban a merevedési zavarok kezelésére használták őket, azonban ma már nem csak ilyen célból vásárolják meg a péniszpumpákat, hanem a pénisz méretének növelése érdekében is.

A péniszpumpa használata közkedvelt és hatékony módszer arra, hogy gyógyszerek használata nélkül érjünk el erekciót. Ám ha nem vagyunk óvatosak, ennek is lehetnek mellékhatásai!

A szexshop, ahol nem ismernek tréfát – legalábbis, ha az erotikus kalandokról van szó

Az erotikus kalandozások semmi sem szabhat határt: fedezd fel Szexáruház szexshop választékát. Akár online, az ágyad kényelméből is.

Egyszer fent, egyszer lent: a szexhinta új szexélményekkel kényeztet

Új dimenzió a szexben: próbáld ki a különböző szexhinta típusokat, ezek garantáltan felpörgetnek! Új pózok, új élmények, néhány kemény löketnek köszönhetően.

Amit péniszköpeny használatáról tudnod érdemes: hosszabb, vastagabb szerszám másodpercek alatt

Hosszabb és vastagabb pénisz, orvosi beavatkozás nélkül: péniszköpeny segítségével nem álom lesz többé, hanem a kőkemény valóság.

Észvesztő szex játékok pároknak és szinglinknek

Az izgalmas szex játékok varázsa: fedezd fel az újdonságokat és válogass az akciós termékek között egy helyen! A kinézett darabokat ráadásul online is meg tudod rendelni.

Miért hasznosak a szex segédeszközök nőknek, ha nem jön az orgazmus?

Hasznos szex segédeszközök nőknek – ha a kezedbe vennéd az irányítást és saját magad gondoskodnál a gyönyörödről.

Amiért a vibrotojás lesz a legjobb barátod

ibrotojás – tökéles játszótárs érzéki előjátékokhoz és pikáns önkielégítéshez. Fedezd fel a mélyreható gyönyört vibrotojás segítségével.

A merevedési probléma egy olyan probléma, mely a legtöbb férfi lelki szemei előtt vörös betűkkel jelenik meg. Az életkor előrehaladtával egyre több férfi tapasztalja meg a merevedési zavar kellemetlen tüneteit.

 

Minden szexshop kínálatában, így a Szexáruház online shop oldalán is számos potencianövelő készítményt találhatsz. Sokan kétkedve fogadják ezek hatékonyságát, és ennek néhány esetben van is alapja. Azonban ha körültekintően választasz, valós eredményt érhetsz el segítségükkel.

A síkosító az aktus, a szeretkezés közben használt speciális készítmény. Többféle kivitelben kapható, többféle használathoz, ezért fontos tudnunk, hogy pl. anális aktus során melyik síkosítót ajánlott használni! Még több ajánlót és infót a cikkben találsz!

2016.11.23 11:14

A síkosítás egyik alap kelléke a tökéletes szexnek és ennek tudományos alapjai is vannak! 

A bölcs emberek mindig azt mondják, hogy a legjobb barátunk azok mi magunk vagyunk és valóban, hiszen a mi kezünk tartja az eszközt, ami a boldogságot előidézi…

Vigyázat forró! Megmutatjuk mi kell a hideg ellen! Új Svakom melegítős vibrátorok érkeztek.

Szexuális izgalom esetén a hüvely fokozottan nedves, így a behatolás egyik fél számára sem fájdalmas. Nincs azzal semmi gond, ha kell egy kis plusz segítség, sőt a serdülőkor előtt álló lányok és a változókort elérő nők esetében ez teljesen normális. Nem csak akkor beszélhetünk szárazságról, ha a hüvely nem nedvesedik, hanem akkor is, ha nedvesedik, de nem megfelelő mértékben. Tehát száraz hatású. A hüvelyszárazságot akár bizonyos gyógyszerek, például fogamzásgátlók, antibiotikumok, antidepresszánsok is előidézhetik, valamint extrém esetben a nem megfelelő tisztálkodás is hüvelyszárazságot idézhet elő. Ezenkívül, ha a nő valójában nem igazán akar együtt lenni partnerével, abban az esetben is száraz marad, ugyanis a test nem hazudik.
Mi a megoldás, ha száraz a hüvely? Síkosítót kell használni!

Rengeteg vicc születik a férfi nemi szerv kapcsán. Valószínűleg te is ismered azt a poént, miszerint a nők azért nem tudnak parkolni, mert a férfiak az öt centire is azt mondják nekik az ágyban, hogy húsz centi. Ezt látva nem csoda, hogy az erősebbik nem bizonytalan méreteit illetően az első együttlét előtt. Talán a te fejedben is megfordultak már olyan kérdések, hogy elég nagy lesz-e a méretem, vajon nem találja-e kicsinek, ki tudom-e elégíteni, volt-e már nagyobb méretekkel rendelkező partnere. Senki sem szeretne kudarcot vallani az ágyban, már pedig, ha méreteid miatt aggódsz és nem tudsz ellazulni, akkor erre nagy esély van. Viszont, ha tényleg kis méretekkel rendelkezel, akkor van egy hatékony megoldásunk a számodra!

Bizonyára rengeteget olvastál már arról, hogy milyen jótékony a szex az egészségre. Most összeszedtük a legfontosabb előnyeit, egy szép képen!

2016.06.15 11:44

Te is azok közé tartozol, akiknek a fejében megfordult már, hogy be kellene térnie egy szexbolt de minimum eltűnődtél azon, vajon mit rejthet egy ilyen hely? Nem mertél még ráklikkelni egyetlen online szex webshopra sem? Egyeseknek a szexbolt Budapesten bűnbarlangok, míg megint más személyeknek viszont az élvezetek eszközét nyújtó tárház. Ha kicsit bátortalannak érezted eddig, hogy kielégítsd a kíváncsiságodat, vagy még konkrétabban az igényeidet, akkor a cikk végére szinte biztosan kedved fogsz kapni, hogy leadd életed első rendelését egy online budapesti szexboltban!

Ha a címet olvasva vágyakozva felsóhajtasz, hogy bárcsak, akkor van számodra egy jó hírünk!
A Fleslight termékeivel megtapasztalhatod, hogy milyen lenne, ha kedvenc pornósztárjaid nem csak néznéd, de beléjük is mélyednél! A Fleshlight egy amerikai márka, mely a szexuális segédeszközök piacán a csúcsot képviseli kiemelkedő minőségű termékeivel. Így nem csoda, hogy az egész világon keresik a termékeit! A realisztikus anyagnak és az élethű kialakításnak köszönhetően olyan, mintha valódi vaginába tennéd be szerszámod. Ráadásul a Fleshlight maszturbátornak köszönhetően még élethűbb élményben lehet részed. Az érzéki, meleg kéjbarlangban nehéz lesz türtőztetned magad, biztosan hamar el fogsz durranni! A Fleshlight vaginák mellett a szűk popsik is biztosan elnyerik a tetszésed!

Unjátok a megszokott pózokat? Kipróbálnátok helyettük néhány újat, de mindegyik túl nehéznek tűnik? Kényelmes és biztonságos módon csempésznétek egy kis extremitást a szexuális életetekbe?

2014.02.24 11:50

Barangold be a Szexáruház szexshop erotikus világát és kapd meg rendelésedet akár 24 óra alatt!

2019.05.20 11:51
Szexshop Békéscsaba

Szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása Békéscsabán!

2014.11.18 11:52
Szexshop Budapest

Te is azok közé tartozol, akiknek a fejében megfordult már, hogy be kellene térnie egy szex shopba, de minimum eltűnődtél azon, vajon mit rejthet egy ilyen hely? Nem mertél még rá klikkelni egyetlen online szex webshopra sem? Egyeseknek a szexshopok Budapesten bűnbarlangok, míg megint más személyeknek viszont az élvezetek eszközét nyújtó tárház. Ha kicsit bátortalannak érezted eddig, hogy kielégítsd a kíváncsiságodat, vagy még konkrétabban az igényeidet, akkor a cikk végére szinte biztosan kedved fogsz kapni, hogy leadd életed első rendelését egy online budapesti szexboltban!

2014.11.17 11:54
Szexshop Debrecen

Intim, erotikus eszközök vásárlása Debrecenben!
Ne várj másokra, vagy amíg megtalálod a szerelmet, addig tanuld meg hogyan kell magadat boldoggá tenni! Várnak rád a debreceni szexshopok, hogy elcsábítsanak téged és kielégíthessék a szükségleteidet!

2019.05.20 11:55
Szexshop Dunakeszi

Szexjátékok, erotikus eszközök vásárlása Dunakeszin!

2019.05.20 11:56
Szexshop Dunaújváros

Dunaújvárosban is lehetséges szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása!

2019.05.20 11:57
Szexshop Eger

Egerben is lehetséges szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása!

5+1 tipp, amivel feldobhatod a Fleshlight élményt

A Fleshlight kirobbanó orgazmussal ajándékoz meg, ez nem kétséges. Most azonban mutatunk néhány trükköt, amivel meg tovább fokozhatod az izgalmad.

Hogyan válaszd ki a tökéletes csikló izgató szexjátékot?

Izgasd magad orgazmusba: így válaszd ki azt a huncut szexjátékot, ami a csúcsra repít. Tippek csikló izgató választáshoz kezdőknek és haladóknak!

Egy We-Vibe mind fölött: tuti párvibrátor tippek

A We-Vibe számtalan vibrátor típussal kényeztet, de egy kiemelkedik közülük: ez a párvibrátor észvesztő kínálata. Kirobbanó orgazmus nemcsak neked, hanem a párodnak is!

A BDSM sokak számára a felszabadulás és – minden szabálya ellenére – az önfeledt, szabad szex szinonimája. De melyik a 4 legnépszerűbb típusa?

Az élethű guminő megérdemli a törődést: 5+1 tipp az ápolásához

Az élethű guminő élvezetes befektetés az orgazmusodba, éppen ezért érdemes az igényeinek megfelelően gondoskodni róla. Mutatjuk máris, hogyan csináld!

Szexi bondage játékok, ha egy kis BDSM-re vágysz

A bondage sokkal több annál, mint amikor kikötöznek egy szőrös bilinccsel. Máris mutatunk néhány észvesztően szexi példát az erotikus rabságra.

5 szexi alkalom, amikor a szexshop lesz a végállomás

5 alkalom, ami előtt tényleg jó, ha feltérképezed egy szexshop választékát. Te melyiket pipáltad már ki a listáról?

3 dildó tipp, hogy ne váljon rutinná az önkielégítés és a szex!

3 tipp a dildó változatos használatához. Ne engedd, hogy az önkielégítés és a szex rutinná váljon – mutatunk néhány észvesztő tippet, hogy igazi dildó fenomén legyél!

Pénisz növelő technikák, ha úgy érzed kicsi a szerszámod

Úgy érzed, hogy túl kicsi a szerszámod? Akkor vesd be az alábbi pénisz növelő technikák egyikét és élvezd, hogy újra szárnyra kap az önbizalmad. Meg az orgazmusod!

Kisokos a vibrátor kiválasztásához: amiket a vásárlás előtt mérlegelj

Kisokos a tökéletes vibrátor kiválasztásához. Ha nem tudtad, milyen kérdéseket érdemes mérlegelni vibrátor vásárlás előtt, ez a te cikked lesz.

Szexi tippek kedvenc műpénisz gyűjteményedhez: orgazmus új szintre emelve!

Szeretnéd kihozni a házi műpénisz gyűjteményedből a legtöbbet? Akkor olvasd el a szexi tippeket, amikkel új löketet adhatsz az önkielégítésnek és az előjátéknak!

Az élethű szexbaba bűvöletében: hogyan válaszd ki álmaid guminőjét?

Az élethű szexbaba az egyik legjobb szexjáték, ami a férfiakkal történhetett. Most megmutatjuk azt is, hogyan válaszd ki a tökéleteset.

Bondage eszközök, amikkel fájdalmasan jó lesz a rabság

A kikötözés és a rabság az egyik leggyakoribb BDSM fantázia. De nem mindegy, hogy mivel kötöznek ki téged vagy a partnered: izgalmas bondage eszközök következnek.

Szexi fehérnemű csábításhoz: 6 érzéki módszer, amivel lenyűgözöd a párod

Mutatunk 6 szexi módszert, amivel garantáltan magadra vonod a párod figyelmét. Figyelem: a szexi fehérnemű bevetésen!

Amit a gésagolyó neked adhat: érzéki intimtorna és gyönyörfokozás finoman

Borzongatóan jó intimtorna és gyönyörfokozás finoman: ezt kapod, ha felfedezed azt, amit a gésagolyó adhat. Diszkrét öröm és kirobbanó forma egyszerre.

Egy Fleshlight jót tesz a libidódnak: az érzéki kényeztetés felsőfoka

Férfi orgazmusra szabott gyönyörszerző: a Fleshlight maszturbátor neked is tartogat néhány érzéki és izgalmas meglepetést.

3 tipp a mesteri csiklókényeztetéshez: vár a csikló izgatók pajkos világa

Erotikus kényeztetés és észvesztő orgazmus jár vele – mi az? Természetesen a csikló izgató – most megmutatjuk, hogyan kényeztesd magad.

We-Vibe vibrátorok neked és pároknak tervezve

Egy a te, egy a párod gyönyörére: We-Vibe vibrátorok bevetésen! Ha fontos, hogy a kedvenc vibrátorodat akár a pároddal együtt is használhasd.

Tágítsd a határaidat a BDSM segítségével: ne dőlj be a tévhiteknek

Eleged van a lapos, unalmas szexből? Akkor próbálj ki valami mást: vár rád a BDSM! Egy kis kikötözés, egy kis paskolás és ez még csak a kezdet…

Szexi, élethű guminő: ezért lesz a legjobb szeretőd

Ha mindig is kerested a tökéletes nőt, fedezd fel az élethű guminő választékot. Legalábbis addig, amíg nem találod meg az igazit.

Bondage, kikötözés, rabság, BDSM: 7 érzéki kikötözős pozíció kezdőknek

Kikötözés, rabság, BDSM – igazi kink élvezet, ami szinte mindenkit felpörget. Éld át a gyönyört kicsit másképp és élvezd a határok érzéki feszegetését.

Engedj az élvezetnek: vibrációs gyűrű a péniszednek

Érzéki kényeztetés a péniszednek: a vibrációs gyűrű az egyik legjobb dolog, ami a szerszámoddal történhet. Engedd át magad a jóleső élvezetnek.

2021.03.25 11:41
Szexshop Cegléd

Szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása Cegléden!

2021.03.25 12:09
Szexshop Baja

Szex-játékok, erotikus eszközök vásárlása Baján!

2021.03.26 08:50
Szexshop Szigetszentmiklós

Szex-játékok, erotikus eszközök Szigetszentmiklóson!

Csábításra tervezve: amit a feromon parfüm neked adhat

Igazi alapdarab, ami a csábítás kelléktárában nőknél és férfiaknál is helyet kaphat. Ez nem más, mint a feromon parfüm, ami első szaglásra leveszi a kiszemeltedet a lábáról.

Tenyérbe való: a 4 legjobb férfi maszturbátor típus

Maszturbátor típusok, a férfiak legeslegnagyobb örömére. Mutatjuk mi az a legjobb 4 örömszerző, ami akár a tenyeredben is elfér.

Szexi tippek a párvibrátor használatához

Szexi tippek a párvibrátor használatához: így vegyétek hasznát az egyik legsokoldalúbb szexjátéknak, mindkettőtök legnagyobb örömére.

Minden, amit a Fleshlight tisztításáról tudnod kell

Gondoskodj úgy a saját Fleshlight maszturbátorodról úgy, mint a legjobb barátodról. Tippek és trükkök, amikkel hosszú évekig megőrizheted a szexjáték minőségét.

3 szexi alkalom, amikor a szex társasjáték játszhatja a főszerepet

Keresel egy különleges programot randihoz, például egy izgalmas szexuális társasjátékot, ami érzéki elemekkel gazdagítja az estét? Itt van, mikor érdemes bátran bevetni ezt a pikáns finomságot.

A legjobb 5 póz az anál dildó használatához és önkielégítéshez

Hogyan használható az anál dildó a saját magad és a párod örömére? A legjobb pózok és technikák kezdőknek, illetve haladóknak.

Behatolásra tervezve: amit a dildó neked adhat

Bár rezgésekkel és vibrálással sem kényeztet, a dildó mégis sokoldalú játékszer. Olvass tovább és megtudod, hogy miért.

Potencianövelő készítmény: hogyan válassz közülük?

Természetes potencianövelő tabletta: mire és milyen formában használhatod, hogy újra erőre kapjon a férfiasságod?

Főszerepben az erotikus tarsasjáték: így fűszerezd meg a szexet

Nagyító alatt az erotikus társasjáték: miért képesek arra, hogy felpezsdítsék a szexuális életed? Ebben a cikkben pontosan erről a titokról lebbentjük fel a titkot.

A péniszköpeny tisztítása: így csináld, hogy még sokáig használhasd

A péniszköpeny hasznos barát, ha méretnagyobbításról és a párod élményének fokozásáról van szó. Most ahhoz adunk néhány tippet, hogyan tisztítsd ezt a játékszert.

Pikáns fűszert keresel? Erotikus szerepjáték egy szexi jelmez segítségével!

Szívesen forrósítod fel a hálószobai hangulatot? Akkor az erotikus szerepjátékról ne feledkezz meg. Akad néhány szexi jelmez a tarsolyunkban, ami segíthet.

A vibrátor használata kezdőként: mire érdemes figyelned előtte és utána?

A vibrátor az egyik legjobb dolog, ami a nőkkel történhetett. Most megmutatjuk, mire figyelj a vibrátor használata közben, kezdőként.

 Meghibásodott művagina? Íme 4 jel, amire érdemes odafigyelni!

A művagina használata igencsak élvezetes lehet – kivéve akkor, ha valamilyen úton-módon porszem kerül a gépezetbe. Mutatjuk mi az az 5 jel, ami sérült művaginára utal.

 Irány a szexshop: így győzd le a félénkségedet és a szégyenlősségedet!

Gondoltál már arra, hogy felfedezd élőben egy szexshop kínálatát, de a félelem mindig visszatart? Akkor ez a te cikked lesz: adunk 3 tippet, amivel legyőzheted a félénkséged.

Megjelent a Szexkluzív Magazin

Megérkezett a Szexkluzív Magazin, a Szexáruház.hu új, szex-pozitív magazinja! Izgalmas újdonságok, ellenállhatatlan ajánlatok és tanulságos olvasnivalók 32 gyönyörű oldalon!

5 tanács az anál vibrátor használatához

Nincs olyan ember, aki még nem gondolt rá, mégis az anális szex igencsak megosztja az embereket. Van, aki egyszerűen odavan érte, más pedig sosem próbálná ki. Ki tudja? Lehet, hogy már te is kacérkodtál a gondolattal, esetleg kísérleteztél is az ujjaiddal vagy a vágyaid további elfojtása helyett, inkább összeszedted a bátorságodat az anális játékszerek felfedezéséhez. Mindenesetre, ha kezdő vagy az anál vibrátor használatát illetően, néhány dolgot mindenképpen tudnod kell, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a különleges szexjátékot.

Csikló vibrátor bevetés után: mire figyelj, miután feljuttatott a csúcsra?

Kielégítően gondoskodott rólad, úgyhogy most te jössz: a csikló vibrátor is megérdemli a szerető törődést. Annál is inkább, hogy legközelebb is ugyanolyan lelkesedéssel és biztonságosan tudd vele felvenni a kellő ritmust. Végül is, egy baktériumoktól hemzsegő és koszos játékszer már korántsem invitál olyan szexi kéjutazásra, mint szeretnéd.

6 mítosz az önkielégítésről: nem lesz bajod a férfi maszturbátoroktól

Sajnos még ma is rengeteg tévhit és mítosz kering szájról szájra a férfi önkielégítés káros voltáról. Ha jobban belegondolunk, igazán megmosolyogtató dolgok ezek, mégis sokakat visszatartanak a saját testük felfedezésétől és a férfi maszturbátor típusok használatától. Tarts velünk és nézzük meg együtt, milyen mítoszok terelik tévútra az embereket, ha önkielégítésről van szó.

Izgató férfi tanga divat: hogyan válaszd ki a hozzád illő darabot?

Bár a tangát leginkább női fehérneműként ismerik és kedvelik, a férfi változat is egyre nagyobb elismertségre tesz szert. És nem véletlenül: nemcsak kényelmes, de látványnak sem utolsó, ahogy ráfeszül a felszerelésre, ami a férfi önbizalomnak és a női libidónak is roppant kielégítő lehet. Úgyhogy ne ítélkezz, amíg nem próbáltad ki ezt a pikáns ruhadarabot. Máris mutatunk néhány szempontot, aminek a segítségével te is kiválaszthatod a hozzád illő férfi tanga darabot.

Pénisz pumpa fajták: mi a különbség közöttük?

A pénisz pumpa sokoldalú játék- és ajzószer. Segítségével pár pillanat alatt hadra foghatod a fegyvered, ráadásul a méreteid ideiglenes növelése mellett, az erekciódat is hosszabbá teheted vele. Mindazonáltal nem mindegy, hogyan használod ezt a remek eszközt. Tudod például, hogy milyen főbb részekből áll? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy velünk tarts és töviről hegyire megismerd a pénisz pumpádat.

Szex játékok akcióban: neked melyik lesz a kedvenced?

Változatos a paletta, ha az önkielégítéshez, az előjátékhoz vagy épp az aktushoz keresel egy – vagy több – ínycsiklandóan finom szex játékot. Hogy mit vonultat fel az érzéki kínálat? Olyan izgalmas örömszerzőket, amelyek nemcsak a pároddal közösen, de szólóban is elrepíthetnek a csúcsra. Mutatjuk, hogy nekünk mik a kedvenceink, de te is felfedezhetsz magadnak néhány darabot. Egyik-másik esetében még egy kis akciót is találsz a kínálatban.

 Nyári szex társas választék: 5+1 felnőtt társasjáték fülledt házi bulikra

Itt a nyár, tombol a jó idő és a hormonok, csaponganak a szex körül a pikáns gondolatok. Az izzasztóan jó házibulikról, kerti partikról, lakásavatók garmadájáról nem is beszélve. Mi mással alapozhatnád meg a hangulatot, ha nem néhány pikáns szex társas publikus verziójával? Most bemutatunk 5+1 olyan felnőtt társasjátékot, amit a pikáns téma ellenére – vagy éppen azért – a barátokkal is eljátszhattok.

A szexshop titka a lenyűgöző választék: ami itt nincs, az nem is létezik!

Valld be őszintén: a te fantáziádat is birizgálja, hogy mi lehet annyira vonzó egy szexshop felkeresésében vagy az online választék feltérképezésében. Ha te is szereted átadni magad az orgazmusnak, folyamatosan új dolgokat tanulni a testedről és a párodéról, ha a változatosságnak sem vagy elrontója, mutatunk 5 kedvenc termékkategóriát, amit egy fizikai, de akár online szexshop választékában is megtalálhatsz.

5+1 hiba, amit mindenképpen el kell kerülnöd a vibrátor tisztítása során

A vibrátort minden egyes használat után meg kell tisztítani. Ez egy alapvetés – aki mást mond, hazudik. Azonban korántsem annyiról szól a dolog, hogy bevágod a mosogatógépbe vagy egy kis mosogatószer segítségével megtisztítod a felületet. Amennyire élvezetes ugyanis a vibrátor használata, annyira sokféleképpen teheted tönkre, ha nem megfelelően gondoskodsz róla. Máris mutatjuk mi az az 5+1 hiba, amit a vibrátor tisztítása során elkövethetsz.

Így lesz tényleg valósághű az élethű guminő: az 5 legszexibb kiegészítő

Egy élethű guminő sokkal több, mint a legény- és lánybúcsúk során megjelenő vicces partikellék. Egy ilyen izgalmas játékszer esetében soha vissza nem térő lehetőség áll előtted: teljesen a saját ízlésedre formálhatod odaadó partneredet! Van 5 olyan kiegészítő a tarsolyunkban, amelyekkel teljesen olyan érzésed lesz, mintha minden egyes nap más és más nővel feküdnél le. Kíváncsi vagy rá mik ezek? Olvass tovább és az érzéki titokra fény derül!

Ízig-vérig gyönyör: a síkosító 5 legérzékibb előnye

Soha nem volt még nagyobb síkosító választék annyira széles körben elérhető és olyan sok helyen hozzáférhető - például gyógyszertárakban, drogériákban, szupermarketekben és az online szexshop virtuális falai között – mint manapság. Szóval, ha eddig még nem tetted meg, most itt a remek alkalom arra, hogy elkezdd beépíteni a szexuális életedbe a megfelelő minőségű kenőanyagot, akár az aktusról, akár az önkielégítésről legyen szó. Készülj fel arra, hogy ebben a cikkben megismerkedsz a síkosító 5 érzéki előnyével, amik nemcsak téged, de a partneredet is kielégítik. A szexjátékaidról nem is beszélve.

Potencianövelő bevetésen: 4 tanács, amire figyelj a használat során

A lankadatlan állóképesség fontos dolog: a férfi önérzetén kívül a partner elégedettségére is fontos hatása van. Éppen ezért keresi és kutatja minden férfi azt, hogyan lehetne egy kicsit hosszabb, egy kicsit keményebb a pénisze és hogyan tarthatna ki tovább a merevedése. Szerencsére a mai potencianövelő választék meggyőző eredményeket vonultat fel, de férfi legyen a talpán, aki nem veszik el az információdömpingben. Hogy némileg megkönnyítsük a helyzetedet, összeszedtünk 4 támpontot, amire érdemes odafigyelned a potencianövelős kalandozások során.

Miért a Fleshlight az egyik legjobb férfi maszturbátor? 5 okunk van rá!

Ha a szokásos csuklóztatás már nem okoz akkora gyönyört, mint korábban, ne a kézváltással próbálkozz. Inkább tedd próbára a Fleshlight férfi maszturbátorok egyikét, hogy változatos és pikáns gyönyörben legyen részed. Nem véletlen, hogy a tengerentúlon és Nyugat-Európában is a Fleshlight az egyik legnépszerűbb férfi örömszerző játékszer: ha egyszer belekóstolsz, te sem fogod tudni abbahagyni…

Vibrációs gyűrű: hogyan használd a maximális élvezet érdekében?

A vibrációs gyűrű igazi non plus ultra: a férfinek és nőnek is pikáns élvezetet okoz. Alapesetben már a péniszgyűrű is egyszerű, de hatékony szexjáték, amelyek mindkét partner szexuális örömét fokozhatják. Ezek az érzéki kiegészítők nagyszerű kalandokra csábítanak, kezdőket és ínyenceket egyaránt. De mit érdemes tudni erről az észvesztő játékszerről? És hogyan használhatod az orgazmusfokozás érdekében? Olvass tovább és minden kérdésedre kielégítő választ kapsz.

Együtt jobb a játék! – A második társas akciós

Ugye szerinted sincs olyan, hogy túl sok játék? Akkor érdemes beszerezned a legnépszerűbb szextársasainkat, hiszen a több most kevesebb!

Női erotikus ruhák éjjel és nappal: nemcsak a szex miatt viselik őket!

Az erotikus ruhák igencsak szexi repertoárját a férfiak többsége elsősorban izgalmas hálószobai kiegészítőnek tartja. Olyan édes és mocskos kis semmiségnek, ami egyértelműen jelzi, hogy hol és hogyan fog végződni az aznapi történet. Azonban a szexi fehérneműk és erotikus ruhák ennél többek. Sokkal többről szólnak, mint a szex – legalábbis a nőknek.

A változatosság gyönyörködtet: a péniszgyűrű érzéki titkai

Péniszgyűrű. Egyszerű, de nagyszer játékszer, amit szinte bármikor, bármilyen helyzetben bevethetsz egy kis plusz muníció és a gyönyör fokozása érdekében. Hogy hogyan? Olvass tovább és minden piszkos kis titok kiderül.

Mire figyelj az óvszer választás során?

A kondom az egyik legjobb védekező eszköz, amit a nem kívánt terhesség és a nemi betegségek elkerülése érdekében bevethetünk, de ahogy mindennél, érdemes itt is olyat választani, ami tökéletesen passzol az igényeinkhez. Máris mutatunk 3 szempontot, amit mindenképpen mérlegelj az óvszer kiválasztása során, hiszen nem mindegy, hogy a felhúzott óvszer áldás lesz vagy éppen átok.

Potencianövelés mesterfokon: ételek, fűszerek és tabletták bevetésre készen

A potencianövelés kényes kérdés, hiszen már a téma felvetése is arra utal, valami esetleg nem működik megfelelően a jól bejáratott rendszerben. Szerencsére egy kis odafigyeléssel, némi életmódváltással és néhány potencianövelés terén már bizonyított étrendkiegészítő segítségével megadhatod magadnak és a partnerednek is azt, ami jár. Az ágyban, a zuhanyban vagy az autó hátsó ülésén. Ahol neked-nektek tetszik.

A guminő kiválasztása: 3 tipp, ami alapján meghozhatod a döntésed!

Szokták mondani, hogy tapasztalat teszi a mestert, nincs ez másképp a guminő használatával sem. Igaz, addig el is kell jutni. Úgyhogy álljon most itt 3 olyan tipp, amelynek segítségével te is könnyedén kiválaszthatod az igényeidnek és céljaidnak tökéletesen megfelelő szexbabát. Neked vajon melyik hölgyre esik a cikk után a választásod?

Mivel játszadozz, ha kevés a tapasztalatod? 3 szexuális segédeszköz nőknek!

Kezdőként, illetve kevés tapasztalattal a hátad mögött – vagy alatt – kicsit félelmetesnek tűnhet első látásra a hatalmas női szexuális segédeszköz kínálat. De nem kell rögtön a legimpozánsabb és legtrükkösebb szexjátékokkal kezdened! Bőven akad olyan női gyönyörszerző, ami nem fog megijeszteni vagy furcsának tűnni, mégis hozzásegít az orgazmusodhoz, amellett segít felfedezni azt, hogy mi az, amit szeret a tested az ágyban, vagy amit éppen ki nem állhat.

4 csiklóizgató technika, amitől eldobod az agyad

Ami a csiklót illeti, különösen igaz, hogy ahány ház, annyi szokás. A klitorisz ugyanis nagyon egyedi, valójában nem létezik egyetlen olyan sztenderd stimuláció, amely minden nőnél működne.

6 ingerlően szexi erotikus ruha, amit egyszerűen ismerned kell

A jól megválasztott erotikus ruha és szexi fehérnemű a nőiesség, a magabiztosság és a hatalom vízióját testesíti meg. Nem mellesleg, minden gömbölyű és imádnivaló domborulatot kiemel a testeden. Persze lehet, hogy zavaró, de rendkívül sokféle erotikus ruha szerepel a választékban és első látásra talán nem mindig egyértelmű, hogy melyik darab kinek állna jobban. Pedig a helyes választás nemcsak az önbizalmadat növeli, hanem a szexuális vonzerődet is.

Érzéki bevezető a péniszgyűrű világába: 4 fajta, amit ki kell próbálnod

Szeretnéd kézben tartani – bocsi – az erekciódat és a partneredet is kielégítőbb szexszel kényeztetnéd? Akkor ássunk együtt a péniszgyűrű típusainak mélyére és találjuk ki közösen, hogy hozzád melyik illene a legjobban! Ha hiszed, ha nem, a péniszgyűrű lehet a jobb, élvezetesebb szexuális életed kulcsa. Máris mutatjuk, hogyan.

Túl félénk vagy? Akkor fedezd fel online egy szexshop pikáns választékát!

Bár valljuk, hogy egy szexshop falai közé egyszer mindenkinek el kellene látogatni – már csak az élmény miatt is – tudjuk, hogy vannak, akiknek ez még mindig nagy falat. Ha te is közéjük tartozol, van egy jó hírünk: szerencsére már neked sem kell lemondanod a szexjátékokról. Ismerd meg az online szexshop vásárlás 3+1 előnyét és fedezd fel a szexi kínálatot!

Erotikus ruhák nőknek: hogyan találd meg a legszexibb fehérneműket télre?

Határozottan nem a tél az első évszak, ami eszünkbe jut, ha szexi fehérneműről beszélünk. Mivel ezekben a hetekben alig látszik a bőrünk, hajlamosak vagyunk a hideg évszaknak megfelelő több rétegű ruházkodásra. De ugyanúgy, mint nyáron vagy tavasszal, minden szezonban szükség van a meleg öltözet alatt felsejlő erotikus ruhák kényeztetésére. Éppen ezért merül fel a legtöbb nőben a kérdés: hogyan találjuk meg a szexi fehérneműt a közelgő hideg napokra?

4 hiba, amit a Fleshlight használata során elkövethetsz

A maszturbálás az egyik legforróbb topik, hiszen néhány gyors mozdulat és a kielégülés garantált. Legalábbis akkor, ha minden rendben van. Szerencsére ma már nemcsak a kezedet vetheted be erre a nemes célra, hanem a változatosan szexi Fleshlight maszturbátorok széles választékát is. A kirobbanóan kellemes élmény ezekkel a menő szexjátékokkal garantált – kivéve akkor, ha valahol hiba csúszik a folyamatba. Máris mutatjuk mi az az 4 hiba, amit a Fleshlight használata során elkövethetsz.

Milyen férfi maszturbátorok használhatók előjáték és szex során is?

A férfi maszturbátor választék széles palettáján számtalan olyan huncutság szerepel, ami nemcsak a szóló önkielégítés közben, de akár az előjáték és az aktus alatt is okozhat kirobbanóan jó meglepetéseket. Úgyhogy itt az idő feltérképezni a szexi kínálatot, hogy még Valentin-nap előtt legyen időd beszerezni a mindkettőtök számára élvezetes férfi maszturbátorokat. Figyelem: nem mindennapi, néhány elemében egészen meghökkentő válogatás következik!

Az óvszer lehet szexi: igazi különlegességeket mutatunk Valentin-napra

A védekezés fontos, de az örömszerzés is. Szerencsére ez a két dolog nem zárja ki egymást, ugyanis az óvszer mindkettőt kínálja egyszerre! Ha ehhez hozzávesszük még azt, hogy a kondom számtalan különböző stílusban, formában és textúrában kapható, mindkét fél legnagyobb, legkielégítőbb örömére.

Farsangi bulik a szexshop támogatásával: a szexi kiegészítők bemutatkoznak

Gondoltál már arra, hogy privát farsangi bulit szervezel a párodnak és magadnak? Vagy esetleg egy pikánsabb tematikájú házibulira szavazol a barátokkal? Nos, ne aggódj a program és a fülledt hangulat miatt. A szexshop kínálatából beszerezhetsz minden szexi kiegészítőt. Nemcsak kettőtöknek, hanem a meghívottak legnagyobb örömére is.

Erotikus ruhák és szexi fehérneműk: 3 tipp, hogy ne a fiókodnak válassz!

Néhányunknak, amikor az erotikus ruhák és szexi fehérneműk választékára gondolunk, azonnal azok a szexi, csipkés darabok jutnak az eszünkbe, amelyekbe körülbelül 10 percbe telik, mire ténylegesen belebújunk. Viszont körülbelül 30 másodperc is elegendő a levételükhöz.

Nőnapi tippek és ajándékötletek

Összegyűjtöttük Nektek a legkedveltebb ajándékötleteinket, amivel meglephetitek szerelmeteket Nőnapon!

 

2019.02.28 08:39

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Aszódon!

2019.02.28 08:45

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Balatonfüreden!

2019.02.28 09:17

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Gödöllőn!

2019.02.28 09:28

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Hatvanban!

2019.02.28 10:07

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Komáromban!

2019.02.28 10:21

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Monoron!

2019.02.28 10:59

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Pakson!

2019.02.28 11:15

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Tata!

2019.02.28 11:52

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Dabason!

2019.02.28 12:55

Vásárolj intim, erotikus eszközöket Gyulán! Ne várj másokra, vagy amíg megtalálod a szerelmet, addig tanuld meg hogyan lehet boldoggá tenni magadat! Látogass el a webshoba, ahol várják, hogy kielégíthessék a szükségleteidet és elcsábíthassanak téged!

2019.02.28 13:38

Vásárolj szexjátékot, erotikus eszközöket Keszthelyen!

Péniszpumpa kérdezz-felelek: vajon szükséged van rá?

A péniszpumpa használatát a mai napig gyakran homály övezi. Ennek okán most arra a kérdésre válaszolunk, hogy milyen esetben van szükséged erre a népszerű eszközre. Ezen kívül megosztunk minden olyan információt, amit érdemes tudni erről az ügyes szerkezetről. Egyet azonban már most leszögezünk. Igen, a péniszpumpa működik. Már csak az a kérdés, hogy neked szükséged van-e rá.

Potencianövelés mesterfokon: 7 tipp a keményebb erekcióért

A legtöbb férfit nagyon is érdekli a saját és partnere elégedettségének fokozása, vagyis a potencianövelés a szex során. Azonban a fokozott belső és külső teljesítménykényszer szorongáshoz vezethet, ami könnyen lelombozza a lelkesedést. És a szerszámot is. Most viszont megosztunk 7 tippet, ami megnöveli a szexuális teljesítményed az ágyban és segíthet a merevedési zavarok leküzdésében.

FAQ síkosítók: ideje kérdezni!

Megérkeztek az új FAQ síkosítók, amik nemcsak a szexet, de a beszélgetéseket is megolajozzák! 

Íratlan szabályok, amiket neked is be kell tartanod a szexshop falai között

A szexjátékok vásárlásának szórakoztató élménynek kellene lennie. Akkor is, ha online és akkor is, ha egy igazi szexshop polcai között barangolva vásárolsz. Mindazonáltal a szórakoztató élményfaktorhoz elengedhetetlen, hogy te és a segítségedre siető alkalmazottak, valamint a többi vevő is jól érezze magát. És ami még fontosabb, hogy tiszteletben tartsák a határaikat. Éppen ezért, bemutatunk most néhány szabályt, amit akár szexshop etikettként is hívhatnánk. Ha követed őket, biztosra veheted, hogy remek élményben lesz részed.

Mekkorára van szükséged? Fókuszban az óvszer méret kiszámítása!

A pénisz mérete sok férfi számára hiúsági kérdés, amivel időnként hajlamosak túlzásba esni. Akkor azonban, ha az óvszer méretét is a vágyott hosszúság alapján választod ki, az veszélyes lehet. A kockázatok elkerülése érdekében maradjunk az eredetinél: válassz jól és nem kell aggódnod semmi miatt. Persze abban az esetben, ha nem tudod a méreted, itt az ideje, hogy kiszámold. Mutatjuk hogyan csináld, hogy valóban biztosra menj.

A modern maszturbátorok innovációk az öröm világában

A maszturbátorok a szexuális önkielégítés egyre népszerűbb eszközeivé váltak. Az iparág fejlődése azonban messze túlmutat a hagyományos kézi eszközökön. Ma már számos különböző típusú maszturbátor áll rendelkezésünkre, amelyek közül néhány automatizált és interaktív funkciókkal rendelkezik. Ebben a cikkben felfedezzük a modern maszturbátorok világát, bemutatjuk a különféle típusokat és megismertetjük az olvasókat a legújabb technológiákkal és innovációkkal, amelyek még élvezetesebbé és sokoldalúbbá teszik ezeket az eszközöket.

A dildók sokfélesége - útmutató a típusok között

A dildók széles választéka kínál különböző típusokat és lehetőségeket a szexuális öröm és kielégülés terén. A megfelelő dildó kiválasztása azonban nem mindig egyszerű feladat. Ebben a cikkben bemutatjuk a dildók sokféleségét, és segítünk eligazodni a különböző típusok között, hogy megtaláld a legmegfelelőbb dildót az egyéni igényeidhez.

Womanizer 50% kedvezménnyel, 30 nap orgazmusgaranciával!

4 legendás csiklóizgató, 30 nap orgazmusgarancia, 50% kedvezmény, 100% orgazmus! Ne hagyd ki a legnagyobb Womanizer akciónkat!

Fleshlight: Pornócsillagok a Hálószobádban

A Fleshlight forradalmasította mindazt, amit egy férfi az önkielégítésről gondolhat, olyan lehetőségeket teremtve, amikkel eddig csak legmerészebb álmaikban találkozhattak. Na, de mi is ez a csodajátékszer? Nézzük meg!

2023.07.04 16:21
Guminő! Menő?

A guminők hosszú éveken át voltak a felnőtt játékok birodalmának ikonikus alakjai. Ám adott a kérdés: Vajon még mindig menők a hagyományos guminők, vagy már csak a felnőtt játékok történelemkönyvének lapjain porosodnak?

7 vibrátor, amire minden nőnek szüksége van

,,Megértem a dilemmádat, drágám. Tapasztalataim szerint, ha túl jónak tűnik valaki ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem is az.”  - mondta Samantha Jones a Szex és New Yorkban,. De a vibrátorodra ez nem igaz! Az mindig “túl jó” lesz, és igaz!

Dildó - az örömszerző, ami mindig tettre kész!

A dildó: Az erotikus örömszerző, ami rezgés nélkül működik, és a szexualitás új szintjére emelhet! 

A tökéletes otthoni erotikus masszazs titka 4 lépésben

Egy jó massszázs, és nem kell feltétlenül erotikusnak lennie, oldja a feszültséget, ezáltal nem csak kellemesen ellazít, segít megszabadulni a napi stressztől, de könnyebb ráhangolódni az intimitásra, így egymásra is. Onnan meg már egyenes az út az erotikus masszázshoz!

A szexjátékok társadalmi kérdése: tabu vagy elfogadott?

Száz évvel ezelőtt a szexuális kultúra és a szexualitáshoz kapcsolódó témák még szigorúan tabunak számítottak. Azonban, ahogyan a társadalom változik, a szexualitás percepciója is átalakul. Ezen a változáson belül a szexjátékok is egyre inkább elfogadottá válnak, de vajon ma még mindig tabunak számítanak?

A péniszköpenyek szerepe a szexuális élmény fokozásában

A szexuális játékszerek palettája hihetetlenül széles és változatos. Egyik ilyen eszköz, amely az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a péniszköpeny. Sokan merészkednek kipróbálni ezt a terméket, mivel felfedezik annak előnyeit és az általa nyújtott új élményeket. De vajon miért választják sokan a péniszköpenyt a szexuális élmény fokozására?

A BDSM kapujában - hogyan kezdjem?

Talán az egyik legkockázatosabbnak tartott vásárlás a szexshopokban történik, még ha online is. A legtöbben félnek, hogy kiderül mit rendelnek, elítélik őket, rá függnek, tönkremegy a párkapcsolatuk. Pedig van, hogy egy szex játék megvásárlása az, ami igazán felszabadít, közelebb visz magadhoz, és lehet, hogy a kapcsolatot is megmenti. 

Az online szexshopok még annál is könnyebbé teszik a vásárlást, mint gondolnád, még akkor is, ha BDSM termékeket vásárolnál.

A férfi maszturbátorok világa: öröm és kényeztetés

A férfiak szexuális egészsége és kényelme mindenki számára fontos téma. Manapság egyre több férfi fedez fel új lehetőségeket az önkielégítés terén, és ebben a folyamatban a férfi maszturbátorok egyre népszerűbb eszközként emelkednek ki. Ezek a különleges eszközök nem csak örömet szereznek, hanem számos előnnyel is járnak. Most megvizsgáljuk a férfi maszturbátorok világát, és feltárjuk azok előnyeit és hátrányait.

Adventi naptár a felnőtteknek is jár - 24 nap tele izgalommal!

Elérkeztünk az év utolsó negyedébe, ami azt jelenti, hogy feltartóztathatatlanul közeledik a karácsony, így lassan ideje, hogy te is ünnepi hangulatba kerülj!

A szexjátékok jövője: futurisztikus vibrátorok

A szexuális wellness ipar rohamos fejlődése új korszakot nyitott a szexjátékok terén. Az innovatív technológiák és a felhasználói igények egyesülése forradalmasítja a vibrátorok világát, így a futurisztikus vibrátorok nem csupán a képzelet szüleményei többé. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan alakítják át ezek az eszközök a szexuális élményt, és milyen hatással vannak a jövő szexjáték-trendjeire.

2023.12.12 15:56
Legyen szexi a karácsony!

Még nem késő egy kis extra élvezetet csempészni az ünnepekbe! Mutatjuk a kedvenceinket!

Fel