Szexáruház Klub

Szereted az exkluzív kedvezményeket és azt, ha elsőként értesülhetsz egy újdonságról? Akkor légy Te is a Szexáruház Klub tagja, és mostantól soha nem maradsz le legjobb ajánlatainkról! 

 

A Szexáruház.hu visszatérő látogatóit évek óta különösen nagy becsben tartjuk, hűséges vásárlóinknak számos módon próbálunk kedveskedni. Tudtad például, hogy hűségrendszerünkben minden regisztrált vásárlásod után jóváírjuk a rendelésed értékének 5%-át?

De ha ez még nem lenne elég, mostantól extra kedvezményekkel is meglepjük azokat, akik feliratkoznak a Szexáruház.hu hírlevelére, ezáltal pedig a Szexáruház Klub tagjává válnak. Ha Te már korábban feliratkoztál hírlevelünkre, automatikusan klubtaggá váltál, így jogosult vagy minden exkluzív ajánlatra.

Amennyiben eddig még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, most érdemes ezt pótolni! Legyél Te is a Szexáruház Klub tagja, és rögtön megajándékozunk egy *2 000 forintos kuponnal, amit a következő vásárlásodnál már fel is használhatsz! 
*A kupon az Akciós kategóriákban szereplő termékekre nem érvényes. A kupon 12.000Ft feletti vásárlás esetén váltható be.

Nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi űrlapot, és máris aktiválod a klubtagságodat ⬇

Fel