Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Anális vibrátorok – mindenki jóbarátja

Anális vibrátorok – mindenki jóbarátja

Anális izgatás

Az anális szex és anális izgatás az egyik legmegosztóbb téma a szex világában. Van aki idegenkedik tőle, van a ki fél az esetleges balesetektől és van aki egész egyszerűen imádja csinálni. Az anális izgatás és maga a szex is elképesztő élvezetes is lehet, ha tudjuk mit csinálunk.

Mivel ebben a nyílásban is nagyon sok az idegvégződés, nagy mértékben lehet fokozni vele az izgalmi állapotot. Sok pár kényezteti egymást (vagy magukat szex közben) popsi tájékon nyelvvel, kézzel, ám manapság már nem kell határt szabni a kreativitásnak. Webshopunkból egyszerűen megrendelhető bármilyen segédeszköz, beleértve az anál plugokat és anál vibrátorokat is. Szeretnénk hozzáfűzni, hogy amikor ezekről a nagy élvezetekről beszélünk, nem csak a hölgyekre gondolunk! Kellő ellazulással a férfiak is élvezheteik az anális örömöket, hiszen ha elérjük partnerünk prosztatáját, azzal új dimenziót nyithatunk a hálószobában.

Mi a különbség egy sima, és egy anál vibrátor között?

Talán a legegyszerűbben úgy lehetne leírni a különbséget a két fajta között, hogy más célra lettek kitalálva. Tehát gondolhatná az ember, hogy egy sima vibrátort is használhatunk análisan, ám nem tanácsos. A két nyílásnak teljesen más a fizikai felépítése. A vagina rugalmas, könnyebben tágul mint az ánusz, valamint sokkal nedvesebb is. A hátsó felünknél az izomzat sokkal kötöttebb, és az ott található izmok jóval nehezebben eresztenek el. Ha megsértjük az izomzatot (például egy normális, nagy méretű vibrátorral), az nem csak fájdalmas lenne, de maradandó sérüléseket is okozhatna.

Éppen ezért az anál vibrátorok jóval kisebbek mint a vagina vibrátorok, hiszen így teszik élvezhetővé a behatolást! Az anál vibrátorok általában maximum 15 centiméter hosszúak, az átmérőjük pedig 2 és 4 centiméter között mozog. Emellett a kialakításukban is különböznek hagyományos társaiktól. A legtöbb anál vibrátornak van kiszélesedő és elkeskenyedő része, ami a túlságosan mélyre csúszást hivatott meggátolna. Míg a vagina rendelkezik olyan izommal, ami meg tudja tartani a vibrátort, addig az ánusznál ilyen izom nincsen, így ezek az eszközök rendelkeznek egy ún. „talp” résszel, ami a helyén tartja a dolgokat. Így teljes mértékben élvezhetjük az anális együttlétet, és nem kell ilyen technikai dolgok miatt stresszelnünk. A forma ezen kívül még a behatolást is megkönnyíti: az anális vibrátor általában elkeskenyedő, majd óvatosan kiszélesedő, így nem okoz kárt semmiben.

Emellett érdemes megemlíteni, hogy az anális vibrátoroknak van egy különleges fajtája, a prosztatavibrátor. Ezek a készülékek speciálisan a férfiak prosztatájának izgatására lettek kifejlesztve. Ha kifejezetten az a cél, hogy ezt a „férfi G pontot” izgassuk, akkor ezt szem előtt tartva kell formát és funkciókat választanunk!

 

Mire kell fokozottan figyelni anális vibrátor használatánál?

Ismerjük a határainkat! Ha még kezdők vagyunk az ilyesfajta élvezetek gyakorlásában, legyünk magunkkal türelmesek. Járjunk utána a témának, kísérletezgessünk, tájékozódjunk, és saját méreteinknek megfelelő anális vibrátort válasszunk ki! Kezdjünk egy kisebb mérettel, és ha azt már komfortosnak érezzük, csak akkor váltsunk nagyobbra!

Kerüljük el a kellemetlenségeket! Már a hagyományos vibrátor használatához is ajánljuk a síkosító használatát, ám anális behatolás esetén ez még fontosabb, hiszen itt az olyan természetes síkosító, mint a nyál nem elegendő. Az sem mindegy, milyen típusú síkosítót választunk. Annak érdekében, hogy elkerüljünk a kémiai reakciókat, válasszunk hibrid vagy vízbázisú terméket!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért tőlünk?

Szolgáltatások,amelyeket a termékek mellé adunk

 • 24 órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000 db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítőkész ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevőpontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)