Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termék kategóriák Menü

A gyönyört adó gésagolyók – Mitől olyan különlegesek?

Mielőtt még a szó hallatán pironkodva vagy éppen kétkedve fordítanád el a fejed, gondolván, a gésagolyók csak olyan szexlegendák, amik csak a japán szexfilmekben vannak, jó ha tudod, nemcsak, hogy léteznek ilyen erotikus eszközök, de sokan használják is őket intim izmaik erősítésére.

Nevüket a szex istennőkként elhíresült japán gésákról kapták, akik nem prostituáltak voltak (pedig a legtöbben azt gondolják róluk), sokkal inkább szórakoztató hölgy társaságok, akik teljesítették (és teszik ezt mai napig is) a férfiak legtitkosabb, legextrémebb szexuális vágyait.

A gésagolyókat Japánban évszázadok óta használták, manapság pedig már szexshopunkban is elérhetőek ezek az örömszerző eszközök. Eredeti formájukban vastag falú üveggolyók voltak, bennük egy másik, kisebb golyóval, ám a szexkütyük fejlődésével és az igények változásával mára már számos színben, méretben és formában lehet válogatni belőlük. 

Vannak fémből, műanyagból, szilikonból készült darabok, létezik gömb és tojás alakú, gyöngyberakásos, érdes felületű vagy tükörsima, lehet egy vagy több golyóból álló füzér és a golyók mérete és súlya is eltérő vágyainknak megfelelően.

Mindez azért lett kitalálva, hogy mindenki megtalálhassa azt a típusút, amit a legnagyobb kényelemmel tud használni, hiszen ezeket a golyókat a hüvelybe kell helyezni.

A belsejük üreges, bennük egy (esetleg több) másik kis golyó mozog, ide-oda ütődik, és kelt belső rezgéseket és a hüvely falára hatva készteti a hüvely izmait (PC izmokat) és a záróizmot reflexszerű összehúzódásra.

Ezek az összehúzódások erősítik az intim izmokat, érzékenyebbé teszik a hüvelyt, ruganyosabbá, általuk javulhat a hüvely szorítóereje ez pedig az együttlétekre is jó hatással lehet.

Rendszeres használat mellett javítja az orgazmus intenzitását és gyakoriságát, ugyanakkor mivel hatással van a medencealapi záróizomra is, az inkontinencia tünetei is enyhíthetőek vele (így sokan orvosi javaslatra keresik őket boltjainkban).

Kezdő gésagolyó használó vagy? Akkor neked ajánljuk a Titkos Kéjgolyókat, amik 3 cm-es átmérővel és 21 centis teljes hosszal garantálják, hogy az első élmények sem lesznek kellemetlenek. Többféle színből választhatsz és már rövid tréningezés után is észlelni fogjátok partnereddel a változást.

Ha viszont készen állsz már valami újdonságra és haladónak számítasz gésagolyó használatban, akkor neked a tripla kéjlabdás Velvet gésagolyókat ajánljuk bársonyos bevonattal, rózsaszín színben, könnyen tisztántartható zsinórral és 3,4centis golyóátmérővel.

Mindenben a luxust és a csillogást keresed? Akkor semmiképp sem fogsz megelégedni egy fekete vagy rózsaszín kéjgolyóval, hiszen ezek neked unalmasnak számítanak majd. Csillogó Arany gésagolyóinkat viszont biztosan imádni fogod.

Ezeken 4 gésagolyó van összekötve, teljes hosszúk 30cm, a golyók átmérője pedig 3cm, így anális élvezetekhez is tudjuk ajánlani ezt a luxus örömszerző eszközt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír