Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Lendülj az orgazmus csúcsára!

Lendülj az orgazmus csúcsára!

Ha szeretnél beszerezni valami igazán izgalmas szexuális segédeszközt, akkor érdemes megismerni a szexhintát. A hinta említésére a többség nem valamilyen erotikus dologra gondol, hanem a gyerekkori kellemes emlékeket idézi vissza, no meg persze, a hintáról való egy-két nagy esést.
A felnőtteknek való hinta, vagyis a szexhinta szintén kellemes élményeket tud okozni. Ha egy kis változatosságra van szükség a kapcsolatban, esetleg a misszionárius póz, kutyapóz, lovaglópóz örök hármasából vagytok képtelenek kilépni, akkor mindenképp érdemes beszerezni egy szexhintát! Ezzel a szexuális kiegészítővel olyan pózokat fogtok tudni kipróbálni, melyeknek korábban a fizika és saját testetek határai szabtak gátat!

Mi a különbség a szexhinta és a játszótéri hinta közt?

A játszótéri hintához képest a szexhinta nem kötelekből és egy fa vagy műanyag deszkából áll, hanem pántokból, hevederekből és ülőkéből. A szexhinta lényege, hogy a levegőben, különféle pózokban tudjátok élvezni egymás testét. Ha nem használnátok a szexhintát, akkor számos pózhoz minimum több éves tornász múltra lenne szükségetek, illetve nem árt kellő fizikai erővel rendelkezni. A szexhinta megkönnyíti a dolgotokat, hiszen a lehetetlennek tűnő pózok is elérhetők lesznek.

A hintában általában a nő foglal helyet, de bizonyos pózokban a szerepek felcserélődhetnek és a férfi kerülhet a hintába. Ma már kaphatók kétszemélyes szexhinták is, melyekbe mindkét fél bele tud ülni. Egy ilyen szexhintában ülve igazán különleges élményben lehet részetek, hiszen gyakorlatilag a levegőben tudtok szexelni. A szexhintáknak kétféle típusa van, a falra szerelhető és az ajtóra szerelhető változatok. A falra szerelhető változatok esetében egy fémláncon lóg a szexhinta egy falra fúrt karikán. Az ajtóra szerelhető változatok esetében fontos, hogy az ajtó csukva maradjon, hogy ne történjen baleset. A legjobb, ha az ajtót kulcsra zárjátok, így nem érhet meglepetés!

Mielőtt még bármelyikőtök elhelyezkedne a szexhintában, fontos, hogy ellenőrizzétek, hogy a szerkezet stabilan van-e felfüggesztve. Ha balesetet szenvedtek, akkor biztosan jó időre elmegy a kedvetek a szexhinta használatától, ezért azt javasoljuk, hogy menjetek biztosra!

Elképzelhető, hogy eleinte nehezen fogtok ellazulni, hiszen a szexhinta mégiscsak egy extrém szexuális játékszer. Neked és partnerednek is türelmesnek kell lenni és időt adni magatoknak. Pár alkalom után magabiztosan fogtok belevágni a szexhintában való szexbe. Vannak bizonyos pózok, melyek kihagyhatatlanok! Mielőtt még felcsapnátok a Kama Szutrát, azt javasoljuk, hogy a hagyományos pózokat próbáljátok ki első körben. Még a megszokott pózok is izgalmasak lesznek, ha nem az ágyon vagy a kanapén, hanem a levegőben próbáljátok ki őket.

A kétszemélyes hintában akár ketten elhelyezkedve is kipróbálhatjátok a misszionárius pózt. A kutyapóz és a lovaglópóz pedig még izgalmasabb lesz úgy, hogy finoman hintázva juttok együtt a csúcsra. Az orális élvezetek is igazán élvezetesek lesznek, ha nem az ágyon fekve, hanem a levegőben hintázva juttok el a csúcsra. Csak gondolj bele, hogy a levegőben lógsz, mintegy tálcán felkínálva nemi szerved párodnak, ami kedvére tud izgatni. Nagyon hamar a csúcsra fogsz jutni és szó szerint a föld felett fogsz lebegni az élvezettől! Ha már megszoktátok a szexhintát és az extrémebb pózok sincsenek ellenetekre, akkor akár olyan pózokat is kipróbálhattok, mint a lebegő hatvankilenc. Ha kifogytok az ötletekből, érdemes körülnézni az interneten, ahol rengeteg ötletet találtok, hogyan használjátok ezt az izgalmas szexuális játékszert!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért tőlünk?

Szolgáltatások,amelyeket a termékek mellé adunk

 • 24 órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000 db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítőkész ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevőpontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)