Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Pénisznövelés

Olyan eszközöket gyűjtöttünk ebbe a kategóriába melyek valóban képesek akár 30%-kal növelni péniszed méretét. Ezek az eszközök a test biológiáját használják, hogy tartós használat mellett látványos méretnövekedést érjenek el. A hatás végleges!
Rendezés:

Túl kicsi pénisz? Rengeteg férfi elégedetlenkedik a méretei miatt, még ha beszélni nem is igazán mer róla. De vajon tényleg ennyire rossz lenne a helyzet? Valószínűleg sok férfi szerszáma bőven megfelel partnerének, főként ha jól is használja azt, illetve ha egyéb módokon is részt vesz az együttlétekben. A pornó filmekben szinte állandóan bőven átlagon felüli méreteket láthatunk, ez pedig akkor is irreális elvárásokat támaszthat, ha valaki tisztában van adottságaival.

Ugyanakkor ha valaki tényleg nem elégedett a méreteivel, az az önbizalmára, így pedig a teljesítményére is hatással lesz, épp ezért ilyen esetekben érdemes valamilyen módon foglalkozni a problémával. Amennyiben a probléma lelki eredetű, érdemes pszichológussal vagy szexuálterapeutával egyeztetni, de ha valóban a nagyobb hímvessző jelenti a megoldást, akkor fontos, hogy biztonságos és megbízható módszerhez folyamodjunk.

Sokan keresnek az interneten pénisznövelő praktikákat, házilag elvégezhető módszereket, de a műtéttel történő pénisznövelés iránt is sok az érdeklődő. Pedig létezik olyan módszer, mert orvosi ajánlásokkal, sőt, szakemberek bevonásával lett kifejlesztve, és otthoni alkalmazással teszi lehetővé a pénisz megnagyobbítását, ráadásul tartós eredménnyel. 

 

Mik azok az orvosi pénisznövelő eszközök?

Ezek a készülékek olyan biztonságos, klinikailag tesztelt szerkezetek, melyek bizonyítottan meghosszabbítják és megerősítik a péniszt. Ez az egyetlen olyan technológia, aminek a pénisznyújtó hatása valóban bizonyított. A Jes Extender és a Male Edge eszközök biztonságos, orvosi férfiasságnövelők. A pénisznövelő otthoni használata rendkívül egyszerű, bár kitartást és rendszerességet igényel egészen addig míg el nem éri a kívánt hatást.

Ezeket a pénisznövelőket napközben, például tévézés, munka vagy olvasás közben, de még az alvás ideje alatt is használhatjuk. Viselésükkor a szerkezetek biztonságosan húzzák a péniszt, hogy elősegítsék a sejtduplikációt, mely idővel pénisznövekedést eredményez mind hosszúságban, mind vastagságban. A húzás a sejtek szétválását és sokszorozódását eredményezi, amit citokinézisnek is nevezünk.

Idővel új és hosszan tartó szövetnövekedést eredményez az egész péniszben, melynek köszönhetően láthatóan hosszabbá és vastagabbá válhatunk pár héten vagy hónapon belül. A pénisznövelő készülékek gyakorlatilag bármilyen méret esetén használhatóak, így nem csak a mikropénisz esetén fejtik ki hatásukat. 

Az alternatív módszerekkel, népi hagyományokkal és illegásil, ismeretlen összetevőjű szerekkel ellentétben itt biztosak lehetünk benne, hogy a pénisznövelés mellékhatások nélkül megy végbe. A növekedés nincs hatással az erekció minőségére, sok felhasználó pedig megnövekedett állóképességről számolt be ezen felül. A Jes-Extender és Male Edge készülékek ráadásul a péniszgörbület kiegyensítésében is segítséget nyújtanak. 

Több mint 500 ezer teszt alannyal átlagosan 29%-os hosszúsági és 19%-os szélességi növekedést értek el kevesebb, mint 6 hónap alatt a klinikai vizsgálatok során, pusztán a nyújtással való pénisznövelésnek köszönhetően.

 

Mekkora az átlagos péniszméret?

Ha még mindig azon gondolkozol, vajon indokolt-e esetedben a pénisznövelés és hogy mekkora a péniszed más férfiakéhoz képest, érdemes egy pillantást venni a statisztikákra, számokra. Hagyományos értelemben az izgalmi állapotban 7 csentinél kisebb hímvessző esetében beszélünk mikropéniszről, az ennél nagyobbak már a normális kategóriába esnek. 

Nemzetközi felmérések alapján az átlagos péniszméret nagyjából 13 centiméter, és bár a nők 85%-a meg van elégedve partnerével, ennek ellenére a férfiak közel 45%-a túl kicsinek tartja a saját hímvesszőjét. Érdekes, hogy sokan még 17 centiméteres hosszúság fölött is nagyobbat szeretnének. Ha szeretnél még jobban képbe kerülni a méreteket illetően, érdemes elolvasni ezt a kutatási eredményt, mely kimondottan a magyar férfiak péniszéről gyűjt információkat.

A fentiekből már jól látható, hogy sok férfinak valójában nincs szüksége a pénisz méretének növelésére. Ha te mégis úgy érzed továbbra is, hogy jó lenne nagyobb szerszámmal rendelkezni, és erre valóban szükséged van, javasoljuk, hogy első körben konzultálj szakemberrel. Egy szakember segítségével könnyebben tudsz választani a létező alternatívák közül. 

Az orvosok által javasolt lehetőségek általában két verziót jelentenek. Egyfelől lehetőség van műtéti beavatkozásra, mely során tartós pénisznövelés érhető el, ám ezek az eljárások kockázatosak lehetnek, egyes esetekben a méret ugyan valóban nagyobb lesz, ám mellékhatás lehet az érzéketlenné válás vagy az erekciós problémák kialakulása. Ezek a mellékhatások az orvosi pénisznövelő készülékek előírások szerinti használata során nem jelentkeznek, a tartós eredmény viszont ugyanúgy elérhető.  

 

Szűkítsd a kínálatunkat!
Ára
Raktárkészlet
Anyaga
Fő szín
Funkció
Hatása
Márka név
Elemes termék?
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)