Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Péniszpumpák

Gondot okoz az erekciód gyakorisága, minősége vagy mérete? Egy péniszpumpa megoldást nyújthat számodra! A potencianövelő szerekkel ellentétben ezek az eszközök külső használattal segítenek javítani a szexuális életeden.

Rendezés:
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
14.589 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
3.389 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
11.389 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
6.689 Ft
Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
2.489 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
14.690 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
5.389 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(9)
6.889 Ft
Rendelhető
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(4)
36.990 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
6.689 Ft
Rendelhető
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
6.689 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
7.389 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 2 / 5 csillag!(1)
8.889 Ft
✔ Raktáron
7.189 Ft
✔ Raktáron
6.189 Ft
✔ Raktáron
10.789 Ft

Ma már a péniszpumpák számos verziója kapható, ám a működés elve szinte mindegyiknél ugyanaz: az üreges hengert a pénisz köré illesztve, vákuumot-létrehozva kell használni, majd a pumpa segítségével szinte minden esetben azonnal el lehet érni a merevedést.

Mivel a pontos használat a pénisz növelő pumpa típusától függ, a balesetek elkerülése és a megfelelő eredmény elérése végett minden esetben tartsd magad a használati útmutatóban leírtakhoz! A péniszpumpa azonnali eredményt hoz, ám nem minden esetben tartósat. Ha gondot okoz az erekció megtartása, használd a péniszpumpát gyűrűvel (péniszgyűrű-kínálatunkat itt találod), a kombinált alkalmazás ugyanis bizonyítottan segít a merevedési zavarok kezelésében!

A péniszpumpa biztonságos megoldást jelent, használatát sokkal inkább javasolják a potencianövelő szerekénél. Előnyei közé tartozik, hogy gyorsan és biztosan érhető el vele a merevedés, ráadásul különböző, akár ismeretlen eredetű hatóanyagok bevitele nélkül. A péniszpumpa hátránya, hogy sokan kellemetlennek érzik a hálószobában történő használatát, valamint túl gyakori használat esetén véraláfutások és fájdalmak jelentkezhetnek, ezért mindig figyelj rá, hetente vagy naponta hányszor használod!

Péniszpumpának az olyan, henger alakú eszközöket nevezzük, melyeket a hímvessző köré helyezve, általában a légnyomás változtatásával érjük el a vérbőség, ezáltal pedig az erekció kialakulását, de ugyanez alkalmas lehet a pénisz méretének növelésére is. Mindenképp érdemes a szakemberek bevonásával tervezett és készített, engedélyeztetett péniszpumpákat használni a házilag készített verziók helyett, hiszen egy nagyon érzékeny testrészről van szó, ami könnyen sérülhet, ha nem megfelelő módszerekhez folyamodunk. Sok baleset a házi „péniszpumpák” használata miatt történik, épp ezért kerüld el az alternatív megoldásokat!

 

Kinek lehet szüksége péniszpumpára?

A péniszpumpákat azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik időről időre merevedési zavarokat tapasztalnak, s főként azoknak, akik nem szeretnének potencianövelő szereket (sem természetes összetevőket tartalmazó, vény nélkül kapható, sem orvosi receptre megvásárolható verziókat) alkalmazni. Azok a férfiak is hasznát vehetik, akik nem elégedettek a péniszük méretével, legyen szó akár az átmérőről, akár a hosszról. 

 

A péniszumpák típusai

Alapvetően a péniszpumpák három fő típusát különböztetjük meg: a manuális péniszpumpákat, az automata péniszpumpákat, valamint a hidroterápiás péniszpumpákat.

A manuális, azaz kézi péniszpumpa használata során a pumpálás folyamatát te magad végzed, így te irányítod a vákuum keletkezését, intenzitását. Ilyenkor tedd szorosan az ágyékhoz nyomva a péniszed köré a hengert, úgy, hogy légmentesen záródjon. Mikor elkezded a pumpát használni, a levegő kiszorul a hengerből, így jön létre az erekciót eredményező vákuum. Ha még nem vagy rutinos, érdemes ezt a típust választani. 

Az automata péniszpumpák működési elve is épp ugyanez, csakhogy az ilyen készülékeknél a vákuum létrehozásához és megszüntetéséhez elegendő mindössze pár gombot megnyomni. Ezek az eszközök általában nyomáskijelzővel is rendelkeznek, így a használatuk teljesen biztonságos.

A hidroterápiás, más néven vizes vagy hidraulikus pumpák használata már valamivel bonyolultabb, a vélemények azonban egybehangzóan ezek esetében a legpozitívabbak. Ezeknél az eszközöknél meg kell várni, míg a henger megtelik vízzel, s csak ezután kell belehelyezni a péniszt. A készülék ezt követően, alkalmanként legalább 15 percig tartó használat során fokozatosan javít a pénisz méretén, néhány hét alatt pedig látványos növekedést lehet vele elérni. Egyre többen használják a hidraulikus pénisz pumpákat (például a Bathmate Hydromax péniszpumpákat) maszturbációs céllal, ugyanis a meleg víz által keletkező masszázs szerű érzés sokaknak már önmagában is izgató hatású. 

A péniszpumpák ezen kívül még aszerint is csoportosíthatók, hogy rendelkeznek-e vibrációs funkcióval, mely újfajta lehetőséget teremt az önkielégítésre. 

 

Szűkítsd a kínálatunkat!
Ára
Raktárkészlet
Anyaga
Átmérő
Fő szín
Funkció
Hatása
Kiszerelés
Kiszerelési egység
Márka név
Milyen elem való hozzá? (típus:darabszám)
Széria név
Szín
Teljes termék hossz
Elemes termék?
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)