Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Gésagolyók

A keleti kultúrából is ismert gésagolyó  avagy kéjgolyó hozzásegít a kéjes érzések eléréséhez, és a hüvely izomzatának tréningezéséhez.  kéjgolyók  használhatók a hüvely-izomzat fejlesztésére és orgazmus-készség növelésére, emellett nőgyógyász is ajánlhatja pl. inkontinencia kezelésére. 

A gésagolyók - más néven hüvelysúlyok - használhatóak együttlét közben, nem csak az orgazmus kiváltására, hanem az izmok erősítésére, az idegpályák jobb működtetésére és a kéjérzet fokozására is. Első használatra egyszerűbb típust ajánlott választani. Higiéniai szempontból fontos hogy tartós anyagból készült kéjgolyót válasszunk.

Rendezés:
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
6.290 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
11.790 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
8.190 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
2.690 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
5.790 Ft
Utolsó darab
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
1.890 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
6.790 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
12.990 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
5.490 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
10.790 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
4.490 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
6.790 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
3.490 Ft
✔ Raktáron
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
11.990 Ft

A gésagolyó vagy másnéven kélygolyókat síkosítóval kell felhelyezni. Első használatkor új érzést tapasztalhatunk hiszen a benne lévő súlyok mozognak, amelynek köszönhetően úgy érzékeli szervezetünk, mintha valami ki akarna csúszni.

A testünk akaratlanul és automatikusan rászorít, és arra sarkalljuk a szervezetünket, hogy ellenálljon és megtartsa a súlyt.

Első körben izomerősítés céljából elég csak felhelyezni a golyókat, nem kell bonyolult mozgásformákat és gyakorlatokat végezni, hiszen az egyszerűség nagyon fontos és hasznos is. A tartós eredmény elérése érdekében adjunk időt magunknak.

Széles választéka vár a gésagolyóknak webshopunkban, hiszen többféle színben, formában és anyagban is elérhetőek nálunk ezek a szexjátékszerek.

Japánban már évszázadok óta használatosak, a szexuális legendák pedig úgy tartják, hogy a gésa nők elképesztően erős vaginaszorításukat – amit kislány koruk óta gyakorolnak – ezeknek a kéjgolyóknak köszönhetik, hiszen nemcsak szexuális gyönyört képesek okozni, de bizonyítottan edzik az intim izomzatot is.

A gésagolyót a hüvelybe kell felhelyezni. Aki először próbálja, annak általában kezdésként egy 3,5 centiméteres átmérő körülit szoktak javasolni biztonsági okokból.

Persze később lehet próbálkozni nagyobbakkal és nehezebbekkel is, ám ehhez először meg kell őket tanulni használni, vagyis az intim izmok segítségével tudni kell megakadályozni, hogy kicsusszanjanak könnyedén a hüvelyből.

Haladóknak már szokás ajánlani a minél kisebb méretű és minél nagyobb súlyú gésagolyót, hiszen ezt már csak némi rutin megszerzése után lehet megtartani.

Súlyuk alapján a gésagolyók 20 és 100 gramm között mozognak, méretük alapján pedig másfél és öt centiméter átmérő között vannak.

A gésagolyók elsősorban nem szexuális játékszerek, bár párok is szívesen alkalmazzák őket, hiszen a golyócskák finom tologatás a hüvelyben különös élvezette jár, így a gésagolyók voltaképpen akár előjáték közben is jó szolgálatot tehetnek.

Az "edzettebb" hüvelyizomzat nagyobb élvezetet nyújt a férfiaknak, valamint az intenzívebb velyi orgazmus mellett a széklet- és vizelettartási problémákat is megelőzi, így egészségügyi okokból is gyakran nyúlnak a kéjgolyók után a hölgyek.

A műanyagoktól kezdve a fém- és zselés bevonatú kéjgolyókon át a szivárvány minden színében megvásárolhatóak ezek a kéjgolyók, vannak klasszikus gömb alakúak és tojás formájúak is. Üreges a belsejük, amiben egy, vagy több apró gömb van, amik mozognak, így stimulálják a hüvely belső falát, az izmokat.

Az eszköz belsejében lévő golyócska a használó mozgása nyomán gördül, és ez a belső rezgés a hüvely falára hatva készteti a hüvely izmait (az ún. PC izmokat) és a záróizmot reflexszerű összehúzódásra. Ezek az összehúzódások erősítik azokat az izmokat is, melyek más testedzéssel nem erősíthetőek, esetleg intimtorna alkalmazásával.

Mint ahogy általában a hagyományos fogyás, izmosodás sem megy azonnal, így az intim területek edzésére is szánjuk időt, így ha tartós eredményt szeretnénk elérni velük, használjuk őket rendszeresen minimum két hónapon át az előírtaknak megfelelően.

A hüvelygolyó használata egyszerű, könnyen elsajátítható, mégis kevesen ismerik pedig hatékonyságukra számos nőgyógyász is esküszik.

Ha tanácsra lenne szükség, mi készséggel és a legnagyobb diszkrécióval segítünk kezdőknek és haladóknak is a megfelelő kéjgolyók kiválasztásában és szívesen elmagyarázzuk megfelelő használatukat is.

Bővebb leírást és további információt az alábbi cikkünkben találsz: Hogyan használjuk a gésagolyókat?

Szűkítsd a kínálatunkat!
Ára
Raktárkészlet
Márka
Anyaga
Funkció
Színe
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)