Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Szexhinta – 5 tanács a biztonságos használathoz

Szexhinta – 5 tanács a biztonságos használathoz
Unjátok a megszokott pózokat? Kipróbálnátok helyettük néhány újat, de mindegyik túl nehéznek tűnik? Kényelmes és biztonságos módon csempésznétek egy kis extremitást a szexuális életetekbe?
Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor a szexhinta a nektek való! A szexhinta egyszerű, ráadásul viszonylag olcsó megoldást nyújthat, akár kis helyen is, így olyan szexuális segédeszközről beszélünk, amibe tényleg érdemes lehet beruházni.
 
Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, egy hosszú kapcsolat során idővel felmerül az igény némi újításra, és ezen nincs is semmi szégyellnivaló! Ha szeretnétek valami olyan játékszert venni, ami mindkettőtöknek örömet okoz, érdemes a szexhinta vásárlása mellett dönteni. De ha esetleg nem tudjátok pontosan, mi az a szexhinta, akkor sem kell megijedni, hiszen elég sok változata létezik. 
 
Lényegében minden olyan eszközt nevezhetünk szexhintának (angolul: sex swing), melynek segítségével akár a nő, akár a férfi, de bizonyos típusok esetén mindkét személy a levegőbe lógatva vehet részt a szexben, így pedig lehetővé teszi új pózok felvételét, olyanokét is, amikkel eddig csak pornó során találkoztatok. 
 
A szexhinta előnye, hogy miközben a videókban is látott extrém pózokat – vagy legalábbis extrémnek tűnőket – vehettek fel, valójában a legtöbb esteben nem kell keményebben dolgoznotok, nem kell erősebbnek lennetek, csupán okosabbnak. Ugyanis egy szexhinta használata során a terhelés jelentős része nem a ti izmaitokra esik, hanem a hinta egyes elemeire. 
 
Nem kell akrobatának sem lennetek, vagy minden erőtökkel önmagatok és a partneretek megtartására koncentrálnotok, ezt a munkát elvégzi helyettetek a szexhinta. Ha pedig felmerül bennetek a kérdés: vajon biztonságos-e a szexhinta, a válaszunk, igen! Csak tanuljátok meg, melyik szexhinta típus hogyan használható! Íme, néhány tanács, ami minden szexhinta biztonságos használatához elengedhetetlen!
 
 1. Ellenőrizd használat előtt! Igen, minden használat előtt, ne csak első alkalommal! Lehet, hogy legutóbb minden tökéletesen működött, de akárcsak a zsebekben összegabalyodó füllhallgatókábel, a szexhinta esetében is igaz, hogy amikor nincs szem előtt, akkor elállítódhat pár dolog. 
 2. Ne állítgasd használat közben! Ha valaki a szexhintában ül vagy fekszik, de úgy érzitek, némi módosítás kéne, szálljatok ki belőle, még akkor is, ha ez elsőre körülményesnek tűnik. Ha súlytól terhelve állítod a szexhinta hevederjeit, könnyen baleset, esés lehet a vége.
 3. Használd a rugót, de csak óvatosan! Nem minden hintához jár ilyen (az ajtóra akasztható szexhinta esetében például nincs is rá szükség), de ha igen, akkor bizony növelheti az élményt és a terhelhetőséget is!
 4. Ne távolítsd el a kampókat! Ha plafonra szerelhető szexhintátok van, melynek rögzítéséhez a falba fúrt kapókra van szükség, akkor azokat akkor is hagyd a helyükön, amikor épp nincsenek használatban. Ha pedig attól félsz, valaki megkérdezi, miért vannak ott, akassz rájuk némi dísznövényt, vagy csak valld be, hogy van szexuális életed… valószínűleg már amúgy is sejtik.
 5. Vannak határok. Minden megbízható szexshopban eladó szexhinta esetében megadják a súlykorlátozásokat, amikhez nemcsak érdemes, de egyenesen kötelező tartani magatokat! Arra is figyeljetek, hogy amennyiben speciális felszerelést igényel az eszköz, akkor arra az otthonotok is alkalmas legyen! 
Ha a fentieket betartjátok, nem kell félnetek az esetleges balesetektől. Olyannyira nem, hogy a szinte már szokványosnak számító, például orális szex közben a térdeken keletkező szexhorzsolásoknak is búcsút inthettek. Arra viszont számítsatok, hogy eleinte lesznek apróbb bakik, ezért érdemes egy kis humorral nekivágni az első szexhintás kalandoknak! 
 
 
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)