Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Pénisznövelés: kell neked?

Pénisznövelés: kell neked? A pénisznövelés gondolata évezredek óta foglalkoztatja a férfiakat, ennek még a kulturális hagyatékokban is számos jelét látjuk. A férfi szorongás mai napig elképesztően gyakori jelenség, sőt, a pornófilmek hatására talán csak még súlyosabbá vált a helyzet.

A felnőtt filmek „ideális” férfi szereplőinek ugyanis óriási szerszáma van. Ennek eredeti oka az aktus könnyebb, látványosabb ábrázolása volt, ám hamar létrehozott egy olyan alaptalan elképzelést, hogy a nagyobb pénisz jobb a kisebbnél. Pedig minden a témában kutatás bizonyítja: a nők (vagy épp a befogadó férfiak) közel sem biztos, hogy az óriási péniszt választanák. (Erről Polililinek ebben a cikkében bővebben is olvashatsz.)

De hiába tudjuk elméletben, hogy az átlagos farokméret jóval kisebb, mint a legtöbben hiszik, hiába vagyunk tisztában vele, hogy a legtöbb férfi sokkal kisebbnek hiszi a péniszét, mint amekkora valójában, a szorongás, amit ezek a (sok esetben) alaptalan félelmek táplálnak, a szexuális teljesítményre is hatással vannak… negatív hatással. 

Vajon kicsi-e a péniszed? És okoz-e ez problémát a partnerednek?

Ha az egész világra kiterjedő kutatások eredményeit vesszük alapul, akkor az átlagos merev péniszméret valahol 13 centiméter környékén van. De esetünkben érdemes a magyar férfiak (önbevallásos) eredményeit elővenni: ezek szerint egy magyar, erektált pénisz 15,99 cm hosszú, ehhez képest mégis rengetegen gondolják kimondottan kicsink magukat.  

Fontos tisztázni, hogy kis péniszről 10, mikropéniszről pedig 6 centiméter alatt beszélünk, tehát ha te ezek fölötti méretet tudsz produkálni, akkor nem érdemes aggódnod, és a pénisznövelés gondolatával sem érdemes sokat foglalkoznod! 

Nagy valószínűséggel 10 centi fölött a partnered sem nagyon panaszkodik, feltéve ha odafigyelő, no, meg persze magabiztos vagy. Ha ezek nem igazak rád, akkor azon +10 centiméter sem biztos, hogy segítene. Érdemes tehát először a szexuális énképeddel foglalkozni, mert annak gyors és mindkettőtök számára érezhető hatása lesz.

Mit tegyél és mit ne, ha TÉNYLEG kicsi a péniszed?

Természetesen lehetséges, hogy valóban azok közé tartozol, akiknek gondot okozhatnak a méretei. De ebben az esetben sem kell kétségbeesned, hiszen ma már egyre több lehetőséged van a probléma orvosolására. Viszont nem szabad mindennek bedőlni, hiszen sok cég próbál visszaélni a kétségbeesett férfiak hiszékenységével.

Pénisznövelés gyógyszerekkel – Nem hatásos

Számos tabletta hirdeti magáról, hogy megnöveli a használója farkát. Azonban semmiféle bizonyíték nincs rá, hogy bármelyik ilyen készítmény valóban használna. Amiben segíthetnek, az annak a maximális méretnek a könnyebb elérése, amire egészséges férfi egyébként is képes lenne. 

Pénisznövelő népi praktikák – Nem hatásos

Biztos, hogy a nagyapádnak is megvoltak a szájról-szájra terjedő, szuperbiztos tippjei, amivel nagyobb lehet a farkad, de jobb, ha ezekkel nem is próbálkozol. Még a természetes módszerek (értsd gyógynövények vagy pálinka) is legfeljesbb ugyanazt érik el, mint a fent említett tabletták.

Pénisz növelése masszázzsal – Nem hatásos

Tény és való, hogy a masszázs megnöveli a péniszedet, de csak mert hatására vér áramlik bele, és erekciót produkálsz. De ezt igazából nevezhetjük szimplán kézimunkának vagy előjátéknak is.

Pénisznövelő műtét – Hatásos

Vannak esetek, amikor a szakember is úgy gondolja, szükség van a pénisznövelő beavatkozásra, de ez szinte csak a mikropénisz esetén fordul elő. Ha az orvosi vélemény alapján belevágsz egy műtétbe, készülj fel rá, hogy egy kellemetlen beavatkozás és gyógyulás vár rád.

Orvosi pénisznövelő eszközökHatásos

Ezek a Szexáruház szexhop kínálatában is elérhető pénisznövelő készülékek bizonyítottan, tartósan és biztonságos módon hosszabbítják és erősítik meg a péniszt, a sejtosztódás elve alapján. A folyamat ugyan heteket vesz igénybe, ám otthon, különösebb megerőltetés nélkül érhető el az eredmény. Ezek az eszközök természetes úton, de gyógyszerek nélkül növelik a férfiasságodat! 

 

Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)