Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Száraz? A megoldás a síkosító!

Száraz? A megoldás a síkosító!

Szexuális izgalom esetén a hüvely fokozottan nedves, így a behatolás egyik fél számára sem fájdalmas. Nincs azzal semmi gond, ha kell egy kis plusz segítség, sőt a serdülőkor előtt álló lányok és a változókort elérő nők esetében ez teljesen normális. Nem csak akkor beszélhetünk szárazságról, ha a hüvely nem nedvesedik, hanem akkor is, ha nedvesedik, de nem megfelelő mértékben. Tehát száraz hatású. A hüvelyszárazságot akár bizonyos gyógyszerek, például fogamzásgátlók, antibiotikumok, antidepresszánsok is előidézhetik, valamint extrém esetben a nem megfelelő tisztálkodás is hüvelyszárazságot idézhet elő. Ezenkívül, ha a nő valójában nem igazán akar együtt lenni partnerével, abban az esetben is száraz marad, ugyanis a test nem hazudik.
Mi a megoldás, ha száraz a hüvely? Síkosítót kell használni!

A teljesség kedvéért azt is ki kell emelnünk, hogy nem csak száraz hüvely esetén lehet síkosítót használni, hanem anális szex esetén is. A végbél ugyanis nem nedvesedik, így a könnyebb behatolás érdekében síkosítót kell használni.
Továbbá a szexuális játékszerek használatához is síkosítót szükséges használni. Na de, milyen síkosítót? Alapvetően négy fő kategóriát különböztetünk meg.
A kőolaj bázisú síkosítók ásványi olajokból vagy kőolaj zseléből készülnek. Nem túl népszerűek, mert tönkreteszi a latexet, így a pesszárium és óvszer mellett nem használható. Viszont a nagyobb probléma, hogy az ilyen típusú síkosító irritálja a nemi szervek nyálkahártyáját, így minőségi helyeken nem is lehet kapni.
Az olaj alapú síkosítók egy fokkal jobbak, viszont ezeket sem lehet latex anyaggal, pesszáriummal vagy óvszerrel használni. Ezenkívül foltot is hagynak, így nem a legnépszerűbb síkosítók. De, legalább nem okoznak irritációt.
A víz alapú síkosítók nagy népszerűségnek örvendenek, különösen, hogy ízesített változatban is kaphatók. Nem hagynak foltot és gyakorlatilag mindenhez lehet használni. Ráadásul attól sem kell aggódni, hogy érzékeny lenne rá használója, mivel ez igazán ritka.
A vízbázisú mellett a szilikon alapú síkosítók is népszerűek. Előnyük, hogy vizes játékszereken is használhatók, viszont a szilikon anyagú szexuális játékszereket tönkre teszi, így óvatosan kell bánni velük.

A síkosítók nem veszélyesek, így szájba kerülve sem okoznak problémát. Viszont a biztonság kedvéért orális szexhez olyat érdemes használni, amin fel van tűntetve, hogy ehető. Sérült bőrfelületen viszont nem szabad használni a síkosítót, ahogy szembe kerülése se túl szerencsés, azonnal ki kell mosni, ha belemenne. A síkosító kapcsán fontos tudni, hogy bár a szexuális együttlétet élvezetesebbé teszi, azonban a szexuális úton terjedő betegségektől és a várandósságtól nem véd meg.
A pornófilmekben gyakran látni, hogy síkosítás helyett nyálat használnak. A pornófilm szereplők gyakran köpnek egymás nemiszerveire, szájába. Ez azonban nem túl okos ötlet, ugyanis a nyál nem tudja helyettesíteni a síkosítót. A nyál ugyanis nagyon gyorsan szárad, így a súrlódást csak nagyon rövid ideig tudja enyhíteni. Másrészt a nyál rengeteg baktériumot tartalmaz. Habár kutatások rávilágítottak, hogy a csókolózás közbeni nyálcsere növeli a pár immunitásár, tehát erősebbé teszi az immunrendszert, ugyanakkor olyan párok esetében, ahol az egyik fél valamilyen nemi betegségben szenved, akkor a nyál útján pillanatok alatt tovább adja partnerének.
Ma már hatalmas választék áll rendelkezésre, ráadásul nagyszerű árakon, így a síkosítón igazán nem érdemes spórolni! A megfelelően megválasztott síkosítóval az együttlét minden perce élvezetes lesz!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)