Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.szexaruhaz.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Womanizer csiklóizgató

A Womanizer forradalmasította a női örömszerzők piacát. Napjaink egyik legmeghatározóbb szexuális segédeszköz márkája alkotta meg a léghullámos csiklóizgatókat, melyek a korábbi vibrációs módszer helyett a szabadalmaztatott szívóhullám technológia segítségével akár pillanatok alatt okoz orgazmust.

Több féle Womanizer terméket is kínálunk, találd meg a Neked valót:
(*Mobilos nézetben görgess jobbra és le a teljes táblázathoz!)

Funkció
W-Starlet 2
W-Liberty
W-Melt
W-Classic
W-Premium
W-Duo
 
   
Szabadalmaztatott szívóhullám technológia  
Multi-orgazmus okozása  
Intenzitási szintek 4 6 12 8 12 12  
Nagyon csendes (42 dB)      
Újratölthető USB-n keresztül  
XL fej tartozék          
Telefonos vezérlés            
100% vízálló  
Smart Silence          
Autopilot Mode          
Méret 11,7 cm 10,4 cm 14 cm 14,8 cm 15,5 cm 20,3 cm  
Ár 32.990 Ft 37.990 Ft 54.990 Ft 43.990 Ft 64.990 Ft 72.990 Ft  
Rendezés:

Míg korábban a női szexjátékszerek szinte kizárólag a behatolással és/vagy rezgéssel juttatták a nőket a csúcsra, a Womanizer egy teljesen új elv mentén éri el ugyanezt. A Womanizer által létrehozott és szabadalmaztatott Pleasure Air technológiának köszönhetően, érintés nélkül, pusztán a levegő erejével juttatnak a csúcsra. A Womanizer csiklóizgatók csőrét a csikló köré illesztve, a levegőt „mozgatva” okoznak gyönyört. Ráadásul hihetetlen hatékonysággal!

Sok nő, aki korábban úgy hitte, nem képes az orgazmusra, a Womanizer segítségével mégis átélte a szexuális gyönyör kiteljesedését. Egy felmérés alapján a Womanizer használata a nők 52%-nál egy percen belül eredményezett orgazmust, míg 76%-nál a többszörös orgazmust is elérte. A vélemények szinte kivétel nélkül rendkívüli élményről szólnak, egy újfajta, intenzívebb orgazmusról.

A Womanizer csiklóizgatók ára széles skálán mozog attól függően, hogy milyen az adott készülék „tudása”. Hiszen léteznek egyszerűbb típusok, kevesebb tudással, utazó méretben, alacsonyabb és kevesebb intenzitási szinttel rendelkező verziók, ilyen például a Womanizer Starlet. Ám nem kell attól tartani, hogy egy olcsó Womanizer nem okoz gyönyört. Már a Womanizer One teszt készülék (mely mindössze 30 percig használható) is bizonyítja, hogy az alap fokozatok is csodákra képesek.

De olyan Womanizer léghullámos csiklóizgató is akad, mely úgy nevezett Smart Silence funkcióval rendelkezik, tehát csak akkor kapcsol be a léghullám, mikor a készüléket a kívánt felülethez érintjük (ilyen például a Womanizer Duo). Ez különösen hasznos funkció olyankor, amikor a Womanizer használata során szeretnénk kis zajt csapni, bár a hölgyek által kifejtett hanghatásokról a funkció már nem tud gondoskodni. 

Vannak tulajdonságok, melyeket minden Womanizer esetében megkap a vásárló. Ezek közé tartozik például, hogy USB-ről újratölthetők, multi-orgazmus okozására képesek, vagy hogy 100%-ban vízálló csiklóizgatókról van szó. Ezen felül a Womanizer csiklóizgatók csőrét is cserélheted, hiszen a gyártók tisztában voltak vele, hogy minden csikló más és más, s ezt a szempontot a tervezéskor is figyelembe vették.

A Womanizer örömszerzőket ugyanis nők tervezték nőknek, így minden egyes típus esetében garantált, hogy valóban női szemmel és gondolkodással, gondosan megtervezett készülékről van szó. Ez nem csupán a működésre igaz, hanem a megjelenésre is. Valamennyi Womanizer gyönyörű formatervezéssel, stílusos, nőies, ám nem a sztereotípiáknak megfelelő külső jegyekkel rendelkezik. 

Egy Womanizer léghullámos izgató tökéletes megoldást jelent azoknak a nőknek, akik csakis klitorális izgatás segítségével képesek elélvezni, ugyanakkor egyes típusainak köszönhetően lehetőség van a külső és a belső együttes izgatására.  Womanizer Duó szívó hullámokkal ingerli a csiklót, miközben a hüvelybe helyezhető, külön irányítható, vibráló szárnak köszönhetően a G-pontos orgazmus felé repít. 

A legújabb Womanizer készülékek között található egy igazi különlegesség is, a We-Vibe Melt. Ezt az örömszerzőt a két világhírű márka, a Womanizer és a We-Vibe együttesen alkotta meg, így ma már az intelligens örömszerzők között is megtapasztalható a léghullámos technológia.

A Womanizer léghullámos csiklóizgatók működését és használatát a Youtube csatornánkon található termékbemutató videók segítségével még jobban megismerheted! Próbáld ki bármelyik Womanizer készüléket, és ha nem válik be a teszt során, ne aggódj, a Womanizer csiklóizgatókra 30 napos orgazmusgaranciát vállalunk.

„Olyat tud, amit mi, hímek csak a legritkább esetben" –  Life.hu 
„Hatásosan működött a gép, én azt mondom hogy minden pénzt megért" –  Velvet.hu 
„Az orgazmusok pedig olyan bődületesen gyorsan jönnek, hosszan tartóak és hatalmas utazások" – Player.hu

Szűkítsd a kínálatunkat!
Ára
Teljes termék hossz
Átmérő
Raktárkészlet
Anyaga
Fő szín
Funkció
Hatása
Márka név
Szín
Teljes időtartam (működési idő))
Elemes termék?
Miért tőlünk?

Szolgáltatásokamelyeket a termékek mellé adunk

 • 24h órás szállítás
 • 30 napos elállás a bontatlan termékekre
 • 1 év garancia
 • 40.000db termék raktáron
 • Ingyenes szállítás minden termékre
 • Segítő ügyfélszolgálat
 • Profi diszkréció
 • Bankkártyás fizetés
 • Átvevő pontok és csomagautomaták
 • Hűségpont
 • Biztonság (már 10 éve a piacon, több 100 ezer sikeresen kézbesített rendeléssel)